Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *147*
Raspunsuri - Pagina 5
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean simplyana..cand ai sa vezi cate ii debiteaza capul unui copil..ai sa te prapadesti de ras... Vladut mai nou si-a descoperit o pasiune..(mostenita genetic din 2 muzicieni)..danseaza pe holly dolly..de-i sar mocasinii din picioareCatalin..nedumerit cand il vede..face si el la fel..sa nu fie mai prejos Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
Ai tai sunt cei mai cool ca aia micii sunt 2 si sunt mereu in echipa..mai ales cand vor creste si vor face ce-i taie capul.
Acum am doua pisicute care miauna.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
zsuzsu spune:
monica si la noi e asa
dani incearca sa o invete dif lucruri, care bineintzeles deocamdata nu ii reusesc- adica julia de multe ori nici nu il baga in seama
petrean spune:
vai..ma gandesc cu groaza..ce ma voi face..dc cei doi se vor alia impotriva lui Andrei?
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Pisik06 spune:
Nu cred ca mai pot recupera. Nu am apucat sa va zic ca s-a imbolnavit si Ana. Azi noapte am stat de veghe pana la 3, a facut 39, i-am dat Nurofen si Panadol. Acum cand s-a trezit avea 39,5. Tuseste si stranuta si e moaleeee
La 14,30 se duce sotul cu ea la doctor, sa va ganditi la noi
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
zsuzsu spune:
eu acum de ex sunt sacul de box al lui fiemea
adica ea e la mine in brate, si da cu palmele(amandoua)pe fata mea
si eu ma stramb si ea se distreaza de numa
Dani e cuminte acum sta si deseneaza(rare momente) de obicei trebuie sa ii desenez eu(iar eu sunt antitalent total)
petrean spune:
vai..rad ca o nebuna...la un comentariu din picasa....cine m-a binedispus..se va recunoaste.."Cata tweety aveti si voi"si am 2 la fel:)))
Andrei Luca -15.12.2006
petrean spune:
Pisik...sanatate multa Andei
Zsuzsu..eu am gasit un site super cu desene pt colorat...scot la imprimanta.si coloreaza..e tot ce vrei, din cartoon..tot..incerc sa-l pun aici
http://www.coloring-pages-kids.com/
Monica..e si "fa..tu cata apa ai baut"?
Andrei Luca -15.12.2006
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Nu cred ca mai pot recupera. Nu am apucat sa va zic ca s-a imbolnavit si Ana. Azi noapte am stat de veghe pana la 3, a facut 39, i-am dat Nurofen si Panadol. Acum cand s-a trezit avea 39,5. Tuseste si stranuta si e moaleeee La 14,30 se duce sotul cu ea la doctor, sa va ganditi la noi Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Off, Pisik, imi pare rau! Insanatosire grabnica.
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui petrean vai..rad ca o nebuna...la un comentariu din picasa....cine m-a binedispus..se va recunoaste.."Cata tweety aveti si voi"si am 2 la fel:))) Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
Pai si noi avem unul imens...mama, daca ai stii cate magazine am colindat sa-l gasesc pe vremea cand era in voga si avem si-un winnie la fel de mare lasa ca-ti arat o poza de pe vremuri cum statea Clau intre ei, nici nu-l vedeai.
Dar daca aveti doi...eeeee. m-ai luat.