Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *147*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

sympliana- si eu si ma bucur ca va simtiti mai bine
mai ziceam de smecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
KEA si alte fete, multumesc mult pentru raspunsuri. MONICA are dreptate, nu trebuie sa mearga la fix 1 an si probabil nici nu va merge. Probabil putina kinetoterapie nu ne-ar strica nici noua, dar momentan mai asteptam (motive financiare si sot cam contra)

Azi esti ok? Sa nu mai spun ceva ce te-ar supara, ca stii ca nu am nici macar cea mai mica intentie sa te supar.
I-am raspuns la citatul scris de Kea pt ca n-as vrea sa-ti pui ca tinta data cand face Ana 1 an, si apoi sa fi dezamagita si iar sa te panichezi. Poate ai sa spui ca ce ma bag atata in seama tocmai eu, la care fetita a mers atat de curand. pai tocmai ca am doi copii complet diferiti, care au mers la varste diferite.
Deci Pisik, daca nu va merge la 1 an (peste 3 saptamani) e la fel de ok ca si daca ar merge la 1 an. Ana este mai greuta si mai lenesa, am mai discutat, da? La kineto te-ar putea invata cineva specializat cum sa-i faci masaj, eventual exercitii in apa, in asa fel incat poti lucra si tu cu ea, si sa fie ceva distractiv. Eu ti-am povestit in privat mai multe de Claudiu, la fel se mira lumea ca nu merge, desi fugea de-a busilea, si cred ca-i normal ca parintii sa-si puna problema "al meu cand o va face". Nu ai intrebat dr de Tonotil?

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

ok iau bepanthen ,incerc si cu ulei...vedem ce iese...
are funduletul aproape ca-i da sangele :(

monica crema de care zici tu este Petrini-am incercat-o, Aloe nu stiu cum e exista vreo crema anume ?cum ii zice?

_

rasfat pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

georgiana, aia cu merele si perele vroiam sa o spun si eu, si vroiam sa-ti propun inca o alternativa: sa gasesti de banii aia pe cineva sa te inlocuiasca la servici mai degraba decat acasa langa Bris, ca nu te mai intalnesti cu Bris-bebe, dar de munca ai sa te saturi. Ma rog, zic si eu, ca nu stiu care e de fapt situatia nici cu serviciul ala, dar chiar nu mai poti sa amani? Dintre bona si cresa, parca as alege cresa, dar nu-s asa convinsa...Cu bona, chiar daca o nimeresti ok si nu face ea mari "faradelegi", n-o sa se ingrijeasca decat de papa-caca-somn si o sa se asigure ca nu se accidenteaza (grav), adica fara cuie , dar cam atat...stimulare 0. La cresa o sa fie stimuli multi, achizitii multe, mult fun, joaca, chestii adecvate vastei, dar o sa se imbolnaveasca mai des, si cat sta acasa bolnava (doamne fereste), tot tre ingrijita de cineva...

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

ok iau bepanthen ,incerc si cu ulei...vedem ce iese...
are funduletul aproape ca-i da sangele :(

monica crema de care zici tu este Petrini-am incercat-o, Aloe nu stiu cum e exista vreo crema anume ?cum ii zice?

_

rasfat pentru tine

Alina ia Bepanthen Plus. Noi folosim Bepanthen de obicei, deci in cazuri grave n-a mai functionat. Cand era mica foloseam spray cu aloe de la Forever...bun era, ca acum nu mai am unde-l comanda. Si exista creme in magazinele naturiste de aloe, dar proportie de 98-99% aloe, nu "cu aloe". Ah, si asta vara cat am avut probleme la mare aveam spray-ul ala cu apa termala, nu mai stiu avene sau vichy era, oricum cel mai ieftin din ele. Luana are oricum pielea foarte sensibila, si dupa dush dupa ce venea de la plaja, o dadeam cu apa termala pe tot corpul. Avene are gama pt copii cu apa termala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

La multi ani

Alexandra,bebe de Novus
Crina,bebe de Silvi8
Calin Nicholas, bebe de Gina2008
Sophia,bebe de OlgaTarziu
Ioana,bebe de M_monique

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Salutare fete vorbarete!

Petrean, mi s-a facut pielea de gaina cand am citit ce se intampla in gradinitele noastre. Ma gandesc si eu cu groaza ce voi face cu juniorul meu cand va trebui sa merg la munca; sefii ma rugasera sa ma intorc de pe cand avea Cezar 3 luni.

Provista, tare comic e Dragos cand isi pune castronul in cap. Si...am uitat sa-ti multumesc pt. PM. Nu mi-am trimis datele pentru ca nu stau prea mult in Ct, iar in Gl nu pot sa le spun sa-mi trimita la post restant.

De cateva nopti domnisorul meu se trezeste cam pe la 2 asa si are chef de joaca, sta in fund vorbeste singur, ma calareste si dupa juma de ora adoarme singur, iar dupa o ora, max 2 urla de foame de zici ca n-a mancat de 2 zile si nu bea mai mult de 100 ml lapte. O fi tot de la dinti? Vad ca se grabeste sa apara si al 5-lea.

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

[/quote]
Alina ia Bepanthen Plus. Noi folosim Bepanthen de obicei, deci in cazuri grave n-a mai functionat. Cand era mica foloseam spray cu aloe de la Forever...bun era, ca acum nu mai am unde-l comanda. Si exista creme in magazinele naturiste de aloe, dar proportie de 98-99% aloe, nu "cu aloe". Ah, si asta vara cat am avut probleme la mare aveam spray-ul ala cu apa termala, nu mai stiu avene sau vichy era, oricum cel mai ieftin din ele. Luana are oricum pielea foarte sensibila, si dupa dush dupa ce venea de la plaja, o dadeam cu apa termala pe tot corpul. Avene are gama pt copii cu apa termala.

[/quote]

chiar vroiam sa scriu de aloe de la Forever , cel care are si propolis- e super bun
noi o folosim cand bepanthene nu mai are efect
eu in mod normal folosesc petrini
daca face iritatie atunci bepanthene
si daca nici aia nu areefect atunci aloe
si apa termala de la vichy e buna, noi am folos la arsuri- din pacate am avut vara si accident cu calcatorul cu Dani

Mergi la inceput

Copiii mei joaca golf in toata sufrageria Clau a zis ca el e Tom si Luana e soarecele.
S-a dus mingea sub dulap, si Luana a zis "ma-ma, go".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui zsuzsu

bogdana si la noi e aa ca se pot duce daca vrei si in vacanta
in vara l-am si dus pe Dani
da acum cum saptam trecuta a fost bolnav si nici acum nu e inca complet vindecat- nu l-am mai dus
da sper ca de luni merge
de ce iti pare rau?
nazbatii?

Bianca mersi

deJulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

nu as sti cu ce sa incep
cica..zice Andrei.."mami..stii dc nu vrea Catalin sa bea laptic?cred ca e furios"

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput