Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *147*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Aoleuuu, Aris, pai tu ai mers la pedi sau la chirurg? La chirurg stiu ca da cu spray si mai mult zgarie pielicica decat o taie...copilul nu simte disconfort decat la pipi pt restul zilei respective. Am un nepotel cu 3 luni mai mare decat Luca si la el s-a procedat asa cand avea 10 luni pt ca facuse infectie urinara de la ce avea pe-acolo...altfel cica il lasa pana dupa 1 an. Faza e ca si noi chiar azi am primit analize de facut de la pedi si ne cautam si de infectie urinara tocmai ca sa vedem ce facem cu cucu'...Acuma clar ca nu pune nimeni mana pe cuc daca nu e musai-musai si doar cu anestezie ufff...pupa-l pe Vitamina muuuult!!!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Olishka, eu chiar vreau reteta de tort , dar explicata ca la prost, ca la dulciuri sunt anti-talent....

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Mai fete,mamici de baietei. Eu nu amauzit ca in urma acestei proceduri sa rada vreun copil. Toti plang.

parca imii aduc aminte de frate-miu cand era mic si am fost cu el doftor pt chestia asta.

Mie imi spunea pediatra pe la inceputuri (ca aveam aceeasi problema si eu in cap) ca daca nu reusesc eu sa curat la baie sa nu imi fac probleme ca stie un urolog bun la Gr. Alexandrescu care lucrreaza finutz.

Acum nu stiu ce zic...contrar parerilor eu am "belit" cate putin la baie.Nu fortez. Trag doar cat sa il spal. Iar dupa baie, cand il sterg, dupa urechi urmeaza ochii si putza peste care ii torn ser fiziologic si sterg cu compresa sterila. Acum nu prea mai sta la msaajul de dupa dar pana acum vreo 2 luni asa ii faceam.

Curaj gaina ca te tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Capitol nou

Simina va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

aris nu trebuie sa te simti prost
normal ca a plans ca doara nu e placut
dar nu o sa tina minte- peste cateva zile nici nu va mai sti ca s-a intamplat ceva
dar daca ar fi mai mare ar fi fost mult mai rau
este o chestie normala, si trebuie sa treci peste- doara esti femeie puternica si asta ne-ai mai demonstratsi un buchet de pt mamica si multipt vitamina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

Olishka nu amana ca va fi cu atat mai rau
fi Barbata si procedeaza ca cu cat e mai mare cu atat doare mai tare si mai mult timp.multi sa ai curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

doarme inca amaraul de el
olga - merci de pot, poate reusesc si eu cat de curand sa ma programez ca nu ma mai suport cu unghiile astea...zici ca am 12 ani
cat despre decalotarea asta chirurgicala, nu te speria asa de tare, ca eu sunt o grazava cand vine vorba de mine, dar cand se ajunge la piticul asta mic......nu sunt buna de nimic. habar nu am daca a durut atat de tare sau doar era speriat, dar cand ma privea in ochi parca rugandu-ma sa il iau de acolo, sa il scap...nu nu nu...nici nu suport sa povestesc. la noi era o fimoza urata, s-a chinuit doctorul o gramada cu pensa aia si nu reusea sa o debrideze. nici acum nu e de tot de tot, dar la el nu mai ajung cu copilul nici moarta. lui i-a trecut f ushor supararea, cand am iesit din cabinet era deja cu gura pana la urechi....la mine trece greu.
in timp ce incercam sa te incurajez pe tine s-a trezit si a inceput sa urle exact la fel ca la spital. ma avertizase doct ca la primul pipi asa o sa faca, dar tot m-a lovit sub centura si iar am bushit in plans. mi-a luat sotul copilul pe sus ca cica il sperii si pe el. ideea e ca in timp ce il tineam in brate la chiuveta sa il spal a facut pipi, pe mine, dar sunt eram asa fericita ca nu a mai plans si ca a facut ushor. dupa ce l-am spalat a mai tras sotul de putza si nu a protestat, doar cand a ajuns la capat s-a agitat un pic cat sa il lasam in pace, ceea ce inseamna ca nu il mai doare f tare si nici nu ne considera pe noi vinovati de ce a patit. la doct a urlat ca ars cand a vazut ca vine iar spre el, dar pe noi ne lasa sa umblam in zona cu pricina

25 martie 2009

Mergi la inceput