Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 7
ami_84 spune:
Greenfrog imi pare rau pt vestile de la doctor. O rugaciune pt tine si bebelusul tau.
Multa sanatate!
35+
Irina
AMR 4+ ... sau mai putin 
ami_84 spune:
Bumbitza felicitari pt vestile bune.
micutei Ilinca!
35+
Irina
AMR 4+ ... sau mai putin 
greenfrog spune:
Multumesc ami
! incercam sa fim optimisti. doctorita il tot impingea pe bebe din stanga in dreapta ca sa se intoarca sa il vada ea mai bine si la un moment dat s-a suparat bebe si i-a dat una direct in mana care apasa burtica
. am uitat sa va spun, dupa masuratori are 3 kg.
36+
Petru Gabriel
honeybaby spune:
GreenFrog - sper sa se rezolve de la sine problema lui bebe. Imi tinem pumnii
Denisa,
31 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
andira spune:
Greenfrog - imi pare rau... ![]()
Sper sa afli vesti mai bune saptamana viitoare
.
Iar mi-am adus aminte de femurul lui Alex
. Eu voi merge la eco cand fac 32 sapt, ca se face luna de control. Oricum, nici noi n-avem ce face pana la nastere... Uf!
30+
miria_cristina spune:
Nu stiu ce are doctora mea! Pana cum nu am avut probleme cu ea, parca a intrat in ceasul rau.
Cristina +27
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
bordeancavio spune:
bumbitza, felicitari pt eco! ai grija cu colul, chiar ti-a zis repaus la pat?? eu la 25 sapt la eco aveam colul scurt cam 2-2,5 si mi-a zis total la pat. bine, ca nu pot chiar asa, dar incerc sa ma menajez. eu mai am abia la 32 sapt mofo, sunt curioasa atunci cum o fi colul. 
dayanara, e seaca rau de tot!!! nu am expectorat deloc-deloc. ma ia tusea, simt ceva in gat, nu jos in piept, dar nu pot sa scap de ea, uneori ma inec de la tuse, si chiar imi vine sa vomit. am fost la dr pt plamani a zis ca e ok, nu e probl, si la orl, unde a zis ca gatul - bronsita e de vina. am auzit pe multi cu probl cu tusea iarna asta, rau de tot, matusa mea e de la craciun cu tusea - atat, si nici cu antibiotic nu i-a trecut. ea expectoreaza si tot degeaba. se sufoca de tuse.
vio asteptand pe bebe
28+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
andira spune:
Ina - felicitari pt gradinita gasita!
Of, Doamne, 6 saptamani??? Cum or putea?
Oricum, nu cred ca le e usor, imi pare rau ca unii sunt pusi in situatia asta.
30+
andira spune:
Miria - dr asta seamana cu toanta aia care i-a tinut locul medicului meu de familie, si care m-a umplut de spume.
Ma mir ca nu i-ai zis ceva...![]()
30+
Bumbitza spune:
dayanara, ami, multumesc
greenfrog, andira, sanatate multa puiutilor vostri! Aveti credinta ca totul va fi bine
castelana condoleante! Dumnezeu s-o odihneasca pe bunica ta... ![]()
aseara a murit si un vecin de palier...nu am iesit azi din casa si nici pe vizor nu ma uit
uffff, ca rau mai este!
31+ cu micutza Ilinca 
Mami si tati te iubesc mult!