Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 6
briza_marii spune:
M-am intors de la farmacie: tot cu stodal ca nu au vrut sa imi dea nimic altceva
. O sa intreb vineri dr sa vedem el ce imi recomanda.
Ma apuc sa citesc din urma ca vad ca ati scris ceva in astea cateva ore cat am lipsit eu![]()
30+
Eric Mihai
Bumbitza spune:
Buna fetelor!
Venim si noi cu vesti bune de la ecograf, avem o fetita frumusica tare, cu nasuc mic si carn
Are deja 1,450kg, e pe pozitie cu capul in jos
si sunt f fericita ca este sanatoasa![]()
In rest, e totul ok in mare, nu stiu daca am citit bine pe rezultate, dar placenta mea are grad 2 (ma mira ca intr-o luna s-a maturat asa tare, ca la ultima eco avea grad 0), iar colul inchis dar cam la limita de scurt 2.5cm...tre sa ma menajez si mai mult
Nu am apucat sa recuperez ce ati scris, poate mai pe seara ca acum m-a luat somnul dupa masaj (a trecut mama pe la mine
)
Va pup
30+ cu micutza Ilinca 
Mami si tati te iubesc mult!
dayanara spune:
bumbita felicitari pt vestile bune :)
liliana felicitari si tie pt eco
ina cam la 6 luni il vei da la cresa nu?
freedelia tu ai tot 34 sau nu ai schimbat semnatura? mai stai un pic cu nasterea nu te grabi
si eu nu mai pot de nerabdare, dar vreau sa trec de 36 si pe urma gata, vreau sa nasc :))
roxana
32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Bumbitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui briza_marii M-am intors de la farmacie: tot cu stodal ca nu au vrut sa imi dea nimic altceva Ma apuc sa citesc din urma ca vad ca ati scris ceva in astea cateva ore cat am lipsit eu 30+ Eric Mihai |
Pe mine nu prea m-a ajutat Stodal, am luat in schimb un sirop Caughend parca se cheama, din plante care mi-a facut f bine. dr meu mi-a zis ca nu e contraindicat in sarcina, pe prospect nu scria nimic de genul asta. Gustul e cam naspa, asa de plante dar macar trece tusea. Acum daca vrei sa iei sa-l suni totusi pe medicul tau. sanatate multa!
31+ cu micutza Ilinca 
Mami si tati te iubesc mult!
miria_cristina spune:
Fetele, intru si eu cand pot si atunci citesc de zor din urma ca sa recuperez. Aveti un ritm ingrozitor de rapid!![]()
![]()
Multumesc pentru raspunsuri, macar nu ma mai supar asa tare pe ea, ca deja am un cui cat casa si vreau s-o schimb.
Mi-am facut ultimele analize de control, uzualele care de regula se dau in 24 de ore si ea m-a chemat abia peste o saptamana. Ii dau telefon dupa o saptamana: "D-na dr. venim sa luam analizele." incep taraganarile. Nu azi maine, nu maine poimaine. Pana la urma am mers direct si le avea asistenta de multe zile ca am vorbit cu ea.
Apoi, a inceput sa ni le interpreteze. Eu am colesterolul si fibrinogenul mari. In mod normal nu ma alarmez ca doar stiu de ce sunt asa, si chiar sunt normale in sarcina, ca si anemia.
S-o i vazut pe doctora cum facea, mai ca se dadea cu capul de pereti!
Ca sunt alarmant de mari. Ca e ceva in neregula cu mine. Ca am o infectie in corp. Ca sa le repet peste cateva zile. Ca nu mananc bine.
Pana la urma am plecat si eu intoarsa acolo. Dar mi-a trecut pana acasa ca-s cat de cat cu boii in ograda.
Chiar vreau s-o chimb. Astept numai sa nasc, ca sa nu ma complic cu un alt medic care nu ma cunoaste acuma.
De cateva ori mai ca s-a suparat pe noi ca n=o ducem si n-o luam de acasa, ca doar stin unde sta. Auzi, exprimare! Asta exact cand aveam probleme cu bateria ( pe gerul ala mare) si noi eram cu mic cu mare tot pe jos.
Am invatat-o rau si mai este si in varsta de nu-mi vine sa i=o retez. Plus ca, sunt eu tolomaca si nu dau replica atunci cand trebuie sa asa am fost educata sa am prea mult bun simt pentru lumea de azi.
Hai, ca mi-am varsat focul destul cu voi!
Cristina +27
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
Ina_3040 spune:
Roxana - o sa mearga la cresa la 5 luni. aici avem concediu post-natal 4 luni si mai vreau sa imi iau o luna fara plata. azi dimineata am vizitat cresa si erau niste copilasi micuti pe acolo mi se rupea inima. si mi-a zis doamna aia ca or sa aiba in august un bebelus care o sa inceapa cresa si o sa aiba numai 6 saptamani, iti dai seama ce micut?
a zis ca printii copilului lucreaza ca independeti si daca nu muncesc nu iau nici un ban asa ca au decis sa reinceapa repede lucrul...
Ina
32+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
dayanara spune:
ina , da si aici e la fel concediu , am o gramada de prietene care i.au dus de la 4-5 luni...
si eu i.am rezervat loc lui ivan , dar m.am razgandit intre timp si.am renuntat de tot la munca
miria peste ce doctorita ai dat si tu!
roxana
32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
2anke spune:
Deci in primul trimestru am slabit 4 kg, dar eu calculez de la primul control cand m-a cantarit la 5 sapt am luat pana acuma cu 4,7 kg in plus. Daca nu se calculeaza asa ,inseamna ca am 4,7 + 4 kg = 8,7 kg? Ma lamureste cineva?
Anca
32+ cu
si
Lucas 4 ani+9 luni
honeybaby spune:
Miria - dr aia e dr ginecolog????
Eu nu-i inteleg pe unii parca sunt dusi cu pluta, le place sa te sperie cand nu e cazul.
Ina - cred ca e greu sa-l dai asa mic la cresa. Un plus ii gasesc si eu Romaniei: CIC 2 ani !! . Cat o sa mai tina si asta, mult nu cred
Denisa,
31 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
greenfrog spune:
Am venit si noi de la spital. dr Veduta i-a facut o noua ecografie lui bebe si dupa parerea ei rinichiul stang al lui bebe nu este functional. Din fericire dreptul functioneaza bine. Nu exclude nici posibilitatea sa fie uretra strangulata dar in proportie de 90% inclina spre prima varianta. In consecinta nu are rost sa ne grabim sa il scoatem mai repede, nastem natural si vedem dupa.
Cam nasol sa auzim toate vestile astea, dar incercam sa vedem si noi jumtatea plina a paharului, noi facem tot ce tine de noi sa ii fie lui bebe bine si in rest cum o vrea Dumnezeu. miercurea viitoare mergem din nou la ginecolog.
36+
Petru Gabriel