Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 5
rmkristine spune:
M-am intors si eu, am intrat in concediu!
2 euro sarcina si nasterea????????? No comment!
In leg cu medicamentele gratuite - acum 5 ani am luat intr-adevar gratuit tot ce am avut nevoie in sarcina, FE, CA, vit prenatale, pt ca atunci se dadea la gravide gratuit tot, dar acum se dau doar niste medicamente care se afla pe o lista, nu se mai tine cont de categoria din care face parte persoana resp (copil, salariat, pensionar, gravida/lauza, etc). Si eu am luat in sarcina asta "gratuit" utrogestanul, pt care a trebuit sa platesc, chiar daca era pe reteta gratuita!
Marina
28 +
CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)
bordeancavio spune:
miria, cu medicam eu stiu ca se dau compensate, chiar gratuite. exista chiar bifa pe reteta "gravide" eu ce am luat compensat - doar antibiotic.
mi-a mai dat med de familie un sirop de tuse care era vreo 30 lei dar necompnsat, probabil nu se incadra. in rest ce iau de la ginecolog elevit si nospa si fier, nu am luat compensat. nu cred ca sa dau, de fapt n-am intreb la med de familie, nu mi-a dat prin cap, desi ai dreptate sunt scumpe, si se aduna. eu zic sa-i zici clar, fara sa se faca ca ploua, domne, cutare si cutare, se da compensat??? ca vreau si eu. la farmacii asa e, uneori nu gasesti dar eu am vreo 4-5 farmacii la 2 pasi si am gasit la una din ele, mai scutesti niste banuti, parerea mea.
vio asteptand pe bebe
28+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
rmkristine spune:
Stodalul am vazut ca are in compozitie alcool etilic, desi e recomandat si in sarcina. O fi ok? Intreb pt ca si eu am vrut sa iau desi in general a fost apa de ploaie pt mine.
Marina
28 +
honeybaby spune:
2anke- fotomodela in toata puterea cuvantului ?? 4,7 Kg ?? ai papat numai salata verde ?![]()
Jeni - sa sti ca mie licenta mi s-a parut printre cele mai usoare exemele.
Nafi - asta e tare cu pregatitul corpului pt cand vine bb. Daca bebluna o sa doarma cat dorm eu acum ma declar fericita. Deci doar o trezire in 4-6

. Chiar m-as bucura sa fie cum v-a spus la curs.
Oana - in poza par ca au 50 cm in latime. E bine, mai trag speranta ca sunt bune gentile mele. Acum sunt in masina la spalat.
Roxana - nu cred ca de la cazatura ma doare spatele. Cand stau nu am nimic. Doar cand bag aspiratorul sau ma aplec sa iau ceva ma doare.
De la cazatura ma doare soldul si genuchiul (cred). In genuchi am un punct dureros.
Unde m-am trezit de dimineata cred ca are si spatele o zi mai proasta
Denisa,
31 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
vio ce fel de tuse ai avut si cum e acum? tot timpul seaca sau ai si rupt?
rmkristine, 2-3 euro pe acolo nu stiu, adica eutiroxul care.l iau tot timpul pt tiroida si acum mi.am luat si fier fara reteta ...moasa m.a trimis dupa reteta da cine s.a dus , pt cat costa nu se merita sa dau nas in nas cu toti pe la cabinet, mai ales cu obsesia mea pt gripa...a mea nu a astora de la tv ca anul trecut au reusit sa ma sperie cu gripa asta
roxana
32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Denisa am masurat, are 45 cm in lungime si 25 in inaltime, deci sunt micute.
Oana
36+
Eric Nicholas
AMR 3+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
rmkristine spune:
ma rog, cativa euro, pe langa ce-i p-aici!!!!!
Marina
28 +
freedelia spune:
Fetelor, va las, ma duc la culcare -- sunt foarte dezamagita ca nu nasc haha sper macar sa pot dormi bine.
Noapte buna!
34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
nafi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui annya9 Multumesc mult tuturor pentru incurajari!!! ![]() Nafi, daca iti trimite cineva din tara anestezicul, vor fi de acord sa ti-l faca? Era o idee... 28 Radu Alexandrupoze |
Mersi de idee
...ma voi interesa! Pe 19 februarie am programare la ginecolog si il voi intreba pe el direct cum stau lucrurile si ce solutii sunt. Singura parte buna este ca prin asigurarea pe care o are sotul meu l-a servici, sunt acoperite si cheltuielile sotiei cu sarcina si nasterea pana la un plafon de 5000 de euro. asa ca, daca va fi musai sa fac epidurala si sa platesc cei 800 de euro, ii putem recupera ( din cate am auzit poate dura si 2 ani ca doar si aici e o birocratie stufoasa....dar mai bine mai tarziu decat niciodata!)Vom trai si vom vedea.
Cat despre epiziotomie...ginecologul meu e unul dintre cei mai buni de pe aici si pare f ok si ca om , nu numai ca medic...asa ca sper sa fie de fata cand mi-o veni sorocul si sa nu ma lase sa ma fac franjuri!
Pupici tuturor!

31 +
Riccardo