Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 21
briza_marii spune:
Eu maine am morfo de trim III, si o sa intreb despre intepaturile din col, ca si eu le simt zilnic, si tot asa..incrucisez repede picioarele de zici ca imi e frica sa nu il scap pe bebe
..e un reflex de care vad ca nu pot scapa.
Bumbitza si eu am un vecin de palier care fumeaza pe scara, ba chiar mai si lasa mucurile pe trepte
..si tot asa, imi intra mirosul in casa
. Noi suntem din familii de nefumatori, asa ca iti dai seama ce rau ma deranjeaza mirosul. Din pacate cu nesimtitii astia nu prea ai ce face! Ca de vorba buna, nu asculta ...ce sa faci, sa te iei la paruiala cu ei?!
. S-a mai luat sotul odata de unii ca tot mancau seminte in scara blocului si nu va zic ce lasau in urma. Si am gasit masina cu un mare "Z" pe ea..
Rebiana ce bine ca e OK colul. Asa emotii am si eu cu al meu..abia astept sa vad ce imi zice maine
30+
Eric Mihai
Ina_3040 spune:
Fetelor sa vin si eu cu ultima mea psihoza ca de, macar aici pe forum ne mai putem descarca. Ieri la amiaza am mers la cantina la servici si mi-am luat meniul zilei ce continea o bucata mare de carne de vita insa era cam in sange. de foame mi-am taiat/decupat niste bucatele de pe margini ce pareau facute insa seara m-a apucat frica ca daca am luat toxo din carnea aia?
ca la un moment dat cand incercam sa tai a iesit si sange din ea asa ca am lasat-o balta. o sa ii zic doctorului saptamana viitoare sa vad ce zice, v-am zis deja ca el ma stie ca sunt cu capul asa ca nu il mai mira nimica...
oare dupa cat timp apare ceva la analiza de sange?
Ina
32+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
riella_ela spune:
Salutare tuturor gravidutzelor!
Eu scriu cam rar, dar va citesc opiniile de pe forum aproape in fiecare zi.Am si eu o intrebare pt fetele care nasc la Euromaterna:ce stiti e totul ok acolo?Noi maine intram in sapt 31, suntem bine pana acum doar cu dureri de spate din cand in cand.Si am o rugaminte la data nasterii sa ma treceti si pe mine cu 01.03.1982.Multumesc!
riella_ela
cu
Andrei-Eduard