Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 17
oanaiacovita spune:
Am mai tras un pui de somn.
Bumbitza,Denisa,Briza,Michelle eu acum am repetat urocultura sa vede daca si-au facut efectul antibioticele luate. Dupa cum stiti data trecuta nu s-a tratat, acum am luat mai puternice si sper sa fi omorat germenii.
Alte analize nici eu nu am facut ca efectiv m-am saturat, nici macar hemoglobina nu ma mai intereseaza cat e.
Denisa si pe mine ma durea spatele tare pe la 31 de sapt.Acum toata durerea s-a lasat in bazin.
Gaby uite www.drepturile-gravidelor.ro/Articole/2/Concediu ingrijire a copilului indemnizatie ingrijire a copilului.html" target="_blank">aici lista cu ce acte ai nevoie pt CIC. Poti lua numai 42 de zile, nu toate 126, dar vezi daca n cumva este mai convenabil salariu din postnatal decat cel din CIC.Pupici lui Joy mancacioasa.
Rebiana ma bucur mult ca bebelina este sanatoasa si grasunica.
Delia off, iar te-ai supi cu sotul. Ia fura-i Passatul si trage o tura sa iti revii.![]()
Michelle si dra mea mi-ar fi dat de facut doar analizele de trim.I, dar in trim II le-am facut eu de capul meu. Si bine am facut ca am descoperit anemie mare, desi ma simteam bine. Eram doar mai palida. Cu urocultura am zis mai sus, trebuie sa vad daca antibioticul a "ucis" germenii.
Oanka multi pupici.

P.S. Am schimbat semnatura de azi sa ma simt si eu LA TERMEN!!!!!
Oana
37+
Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
oanaiacovita spune:
Miria ce m-a distrat fetita ta. Imi aduce aminte cum le-am zis eu bunicilor ca ai mei parinti faceau baie impreuna.
Iti dai seama ce rusine, mai ales ca bunicii erau oameni de la tara, cu niste conceptii rau invechite. Plus ca le spuneam de fiecare cearta. Noroca ca bunica venea rar la noi si nu puteam sa zic chiar tot.
![]()
Oana
37+
Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)
Bebe mic 
dayanara spune:
miria ce tare damiana :))) te.ai abtinut degeaba :)
bine ca poti, eu la ce draci am cateodata nu cred ca as fi tacut
si m.am saturat si eu de analize si programari, azi era cu anestezistul sa ne prezinte epidurala, dar nu ma duc, sa fie sanatos, sa mi.o prezinte acolo la spital cand ma duc sa nasc
roxana
32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
briza_marii spune:
Miria ce tare Dami
.
Tocmai imi zicea mama sa avem grija ce vb cand o mai creste un pic bebe ca el absoarbe totul si nu stii cand ti le tranteste. Cica tot asa, aveam eu vreo 2 ani si m-a dus la tara la bunici si o vecina, mirata de ce debit verbal aveam, imi zice " mama ce iti merge gura parca ai avea par la
" la care eu senina.."eu nu am, dar mama are".."i-a zii o bate tac-tu pe ma-ta?" (vechea preocupare a babelor de la tara sa afle ele cine cu cine se mai paruie
), la care eu "nu..toata ziua se pupa si se tin in brate".. Cica era bunica verde albastra, si i-a certat ca ei nu au rusine, nu se feresc de copil?!
. mie nu mi se pare nimic deplasat, dar pt bunica care e f pudica..cred ca ai mei parinti erau o catastrofa de lipsa de decenta!!!![]()
30+
Eric Mihai
Lindal spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanka80 v-as mai zice cate ceva dar sa nu plictisesc (mi-ar fi placut sa va spun de cate ori am fost la baie aseara, dar ma abtin sa nu deranjez ) (am fost rea, iertare) |
Oanka, chiar m-ai amuzat.
Eu observ ca sunt cam 3 categorii de fete pe forumul asta:
1 - cele care scriu aproape zilnic (sau foarte des) despre aproape orice;
2 - cele care citesc "din umbra" si intervin doar ocazional pentru a mai da vesti despre ele sau a raspunde la vreo problema particulara;
3 - si cele care scriu o data si dispar.
La cele din urma m-am referit ca probabil s-au simtit nebagate in seama si pe aceasta cale as fi vrut sa le asigur ca sunt totusi binevenite printre noi si sa le indemn sa mai scrie.
In fine, nu mai lungesc vorba pe tema asta.
Pentru fetele din Iasi (oanka, lorex, amy_84, arinaa, crissintibun, ronas) care sunt interesate de cursurile Lamaze: sambata incepe o serie noua la care m-am inscris si eu. Dureaza 4 saptamani (4 sambete), insa imi dau seama ca pentru unele timpul este cam strans. Totusi, macar o sedinta-doua-trei... cine vrea detalii ii dau pe PM sau gaseste www.natalisplus.org/" target="_blank">aici.
Hai, nu va suparati pe mine!
Va pup pe toate.
30+ cu
Matei (AMR 9+)
miria_cristina spune:
Fetele, cu Dami chiar avem o problema in perioada asta,cu toate ca ii zicem sa taca si sa nu vorbeasca neintrebata.![]()
Bine ca nu o ducem la "copiii spun lucruri traznite", ca am da de belea cu ea. Zice tot si cu amanunte pe care noi nu le bagam in seama.

Ee! Ce voi credeti ca bunica-sa scapa de ea? O tine in fiecare zi cam o ora la telefon si ii povesteste vrute si nevrute si o intreaba numai ciudatenii si curiozitati de copil. Si ii spune si ea cum mami cu tati iar sau iubit.
La ea, sa te iubesti inseamana sa te pupi pe gura.
Cateodata vine la noi si ne da comanda: "Hai, iubiti-va si voi nitel!"

Iar alteori, cand ne pupam in diverse ocazii, se strecoara intre noi si incepe: " Hai, gata, gata! Nu va iubiti acuma!"

Am prins-o de cateva ori stand cu urechea lipita de usa de la dormitor.
Va dati seama ca a urmat o perioada in care ne uitam unul la altul si nu stiam cum sa incepem, ca sa n-avem vreo surpriza, ca oricum numai chef nu mai ai cand copilul bantuie pe la usi sau iti bate din cand in cand in usa si te intreaba ce faci? Sau cand tu il stii dormind si profiti de moment, iar cand iesi sa mergi la baie relaxat si satisfacut, il vezi in usa de la dormitorul lui cu o privire carcotasa asteptand sa vada ce se mai intampla.

Cristina +27
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
dayanara spune:
am vazut o scoica de masina jane, care se face landou si invers , cat e pus in masina il lasi scoica, apoi il fixezi pe cadru landou daca vrei sa stea intins, e interesant doar ca nu ma atrage modelul caruciorului
http://www.youtube.com/watch?v=0hCQiCiwD3U
roxana
32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ioanact spune:
Buna ziua!
Daca va plictisiti puteti intra pe site-ul www.blueairweb.com/Oferte-Speciale/Zboara-cu-Jumatatea-ta.ro" target="_blank">asta, e un joc distractiv si in plus puteti castiga prin tragere la sorti, cele 3 premii constand in 3 bilete de avion dus-intors (pentru 2 persoane: castigator si insotitor), valabile timp de un an din momentul validarii castigatorilor, pentru orice destinatie disponibila, cu toate taxele incluse, in valoare unitara de 800 euro.
Mai multe informatii gasiti la rubrica regulament.
Succes!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
29+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
oanaiacovita spune:
Roxana ce super e.Mie mi-ar placea si carutul.
Wow de cand nu l-am dat pe al meu jos, am si uitat ca il am. Ii zic sotului sa imi dea scoica jos sa o pregatesc.
Nu dati cu pietre, pun ceva sub bebe in scoica, ca nu ma pricep...![]()
Linda ai sa vezi la sfarsitul odiseei, inainte sa ne mutam la scutece, ca 90% din fetele care sunt doar cu numele trecute in lista si in rest xx xx xxxx nu vor mai intra deloc, nici macar sa anunte ca au nascut, si atunci vom fi nevoite sa le stergem. Si lista va fi fff lunga. Chiar acum se face operatiunea asta la Pufuleti, pentru ca e inutil sa tii o lista asa lunga doar pentru ca au intrat o data si gata. Eu nu as fi fost de acord sa se treaca in lista fete fara date complete, tocmai din acest motiv, dar nu eu am iceput lista, dar recunosc ca am refuzat sa trec fete doar dupa un post.
Oana
37+
Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)
Bebe mic 
miria_cristina spune:
Gata!
Plecam la cumparaturi.
Fii-mea e deja uda ca sta la sanius cu taica-su de vreo ora. Eu ca o doamna ies acuma...
Cateodata, am sentimentul ca suntem normali
, dar de cele mai multe ori ma simt ca in familia Adams.
Cristina +27
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/