Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 16
briza_marii spune:
Total offtopic, dar daca va plictisiti stand in pat, unele chiar merita vazute, sunt "woaw"
http://www.descopera .ro/lumea-digitala/5469096-top-10-videoclipuri-uluitoare-youtube (am pus spatiu inainte de "." ca sa o fie luata ca reclama)
30+
Eric Mihai
michelle_sf spune:
Neata fetele!
Am intrat repede sa vad ce faceti, ca pe mine ma ia cu somn zilnic pe la 11 si motzai ca o babuta pana pe la 1, asa ca indata ma bag la orizontala
.
babyangel si eu am cam aceleasi senzatii ca si tine, cand stau in picioare ma ustura si mi se pare ca ma preseaza tare. Imi vine sa stau cu picioarele incrucisate, cum stateam cand eram mai mica si vroiam pishu si mi-era frica sa nu ma scap....
asteropipan foarte frumoasa camera bebelunei tale, cu printese si alba ca zapada. Sa nu mai zic de patut, e foarte dragut 
Oana sper sa iti iasa super rezultatele de la urocultura. Eu vreau sa spun ca nu am facut decat analizele din trim 1. ATAT! Doctorul meu e foarte relaxat (poate prea relaxat...) si nu mi-a zis nimic de ele. Eco am facut ultima data in sapt 24 si cam atat... la fiecare control imi zice ca totul e bine si atat. Cand va aud pe voi ca stiti ca colul are 3.2 cm si alte date de astea... Acuma nu stiu, o fi bine, o fi rau, dar eu sincer sunt mai relaxata cred...
Loriangi din cate stiu eu, masuratorile in ultimul trimestru de sarcina dau erori destul de mari. Cunosc cazuri in care la eco s-a zis ca are bebe 3200 g si s-a nascut de 4 kg jumate. Asa ca stai linistita ca bebe e bine sanatos...
Rebiana ma bucur si eu alaturi de tine de rezultatele bune de la eco. Vezi acuma sa nu te apuce bucuria si de bucurie sa mai trebaluiesti vreo 2 zile ca bezmetica, da? 
Sensibila, Miria eu habar n-am de cum se calculeaza salarul
. Ce pot sa zic e ca mie imi convine asa cum e, pana pe 1 feb am fost in concediu de risc maternal, care se plateste 75%, dar eu am luat mai mult bani decat salarul brut. De pe 1 sunt in prenatal, deci 85 %, deci si mai multi bani
. Eu vroiam sa va intreb de banii de dupa prenatal, cei pentru CIC, sunt tot 85% la care se mai adauga alocatia copilului sau se iau doar cei 85%?
freedelia imi pare rau ca te-ai certat cu sotul... De mucenici vad ca tot vorbiti, si spre norocul meu, habar n-am cum sunt, ca altfel sigur muream si eu de pofta ![]()
Va pup, ma duc la repriza 2 de somnic
. Nu stiu unde incape atat somn, ca si noaptea dorm destul de bine, ma trezesc doar o data pentru vizita la baie 
cu bebica de 32+
AMR 8 saptamani 

cum creste bebelusul meu drag
miria_cristina spune:
ROXANA - Mucenicii aia se fac numai din apa si faina.
Amesteci cate putina apa intr-un castron sau pe o planseta unde este pusa multa faina. Si aduci coca la consistenta plastelinei, ca sa o poti invarti in mana fara sa se lipeasca. Este foarte usor si nu-ti trebuie cantitati exacte, ca vezi imediat coca cum prinde consistenta respectiva.
Apoi, iei cate o bucata din ea si o rasucesti cu palma pe planseta, masa sau unde faci pana iese ca un serpisor (cum se joaca, copiii cu plastelina) si dupa ce ai subtiat-o destul de mult, o invarti pe degetul aratator (sa iasa ca un inelus) si o rupi.
Ai facut in felul asta un inel din coca. Apoi, continui sa faci asa (adica sa rulezi serpisorul ala de coca pe deget ca un inel) pana iti faci cati vrei. Ii pui pe o tava si ii lsi sa se usuce 24 de ore undeva la cald sau in cuptor cateva minute la foc foarte mic, casa nu se rumeneasca.
Nu stiu daca am explicat prea bine.
Cristina +27
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miria_cristina REBIANA - Unde ai fost la eco in Bucuresti? Cred ca ti-a fost greu cu drumul, bine numai ca ai primit vestibune, ca asta te face sa nici nu mai simti oboseala sau discomfortul. ![]() |
Am fost la un cabinet, pe Monetariei (langa Piata Victoriei). Drumul a fost lung, cred ca lungimea s-a lasat dublata de starea mea de greata si presiunea pe col. Nu am aflat f multe amanunte la eco dar cele descoperite au fost bune.
Marti merg din nou la eco de evaluare doppler, de data aceasta nu in Bucuresti, si dr la care merg este profi; cu siguranta aflu tot-tot!
Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle_sf Rebiana ma bucur si eu alaturi de tine de rezultatele bune de la eco. Vezi acuma sa nu te apuce bucuria si de bucurie sa mai trebaluiesti vreo 2 zile ca bezmetica, da? ![]() |
You've got me!!!
Somn usor!

Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
loriangi spune:
multumesc fetele...m-am mai linistit putin...dar am o stare ciudata de cateva zile,nu ma doare nimic nu imi este rau dar parca nu am chef de nimic, m-as certa cu toata lumea si as sta in pat toata ziua sa "zac", nici pofta de mancare nu prea am ...azi m-am certat si cu fi-mea ca nu vrea sa manance nimic dimineata ( abia a mancat un cremvusti),am urlat la ea si i-am zis ca nu ii dau sa manance nimic toata ziua si fara desene animate...dar stiu ca tot nu fac nimic...asa am avut-o de cand s-a nascut parca mananca din ea.

asteropi frumoasa camera pentru bebe si toate lucrusoarele
,cate kg ai luat ca nu esti deloc mare...
[http://www.xoopit.com/s/20zlj4u46a8ry54w3naj
Mami & Iarinutzu
36sapt+
victor,rares???
rmkristine spune:
jasmine - la Herghelegiu, eu stiu de Medsana ca nu se asteapta decat poate 5 minute, la Sanador, nu stiu! eu zic ca merita sa incerci, vezi la fata locului daca rezisti sau nu.
andira - ma bag si eu la sarbatorit, pt ca noi doua avem aceeasi data a U.M.!
Marina
30 +
CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)
miria_cristina spune:
BUMBITZA - 

REBIANA - Mult noroc si atunci!
Mai, asta cu certatul cu sotul cred ca se ia si nu mai trece.![]()
Aseara, am tras si eu un show cu a meu barbat.
Si-a adus colegii ca sa lucreze impreuna acasa. Nu m-a deranjat cu nimic si am fost o gazda buna, desi am stat in picioare pentru ei cat au mancat, plus ca au stat vreo 8-9 ore si nu mai conteaza restul...deci n-am avut nici o obiectie. Dar la un moment dat incep sa simt acolo unde stateam eu, miros de tigara, dar nasol, eu fiind oricum sensibila la el si la noi in casa nefumandu-se.
L-am rugat de sot sa faca ceva (puteau fuma, dar pe balconul aerisit). El, ca sa nu-i deranjeze, nu le-a zis nimic si fumul se intetea, iar mie imi zicea ca eu sunt exagerata.
M-am suparat. Nu vroiam sa fac o scena de fata cu ei, dar nici nu ma puteam abtine, asa ca, in momentul cand au plecat am intrat in camera fetei.
Dami care e la varsta cand spune tot. A alergat spre ei sa-si ia la revedere si a inceput sa le povesteasca cum mami e suparata ca o deranjeaza fumul si acuma e la ea in camera.
Asa ca, ce-am evitat tot s-a intamplat. Oamenii si-au luat la revedere inclusiv de la mine, sotul m-a scuzat ... dar dupa, sa te tii cearta.![]()
![]()
![]()
M-am racorit cu toate ca baga si sotul acuze ca n-am fost "o doamna" si fii-mea m-a parat si s-au simtit colegii prost, dar asta m-a facut sa ma infurii si mai rau. Si pana nu am zis tot ce-mi venea in minte n-am tacut.
Deobicei sunt pacifista si diplomata, dar am momente cand sar scantei si chiar daca nu zic nimic, iau o mimica de toata lumea intelege ce am.
Asa ca, ....zic din casa ca fii-mea.![]()
![]()
![]()
Cristina +27
oanka80 spune:
buna dimineata mamici scumpici. asa dor mi-a fost de voi
. am lipsit cateva zile, am avut musafiri dragi mie, un nepotel de clasa I care e argint viu si am avut f multe de invatat de la el. e f inteligent si dragalas incat imi doresc ca fetita mea sa ii semene.
sunt un pic in urma cu recuperatul din urma dar voi fi la zi imediat.
am vazut camera printesei tale Alina2 si mi-a placut f mult. avem si noi camera fetitei dar momentan nu am amenajat nimic in ea. astept sa mai creasca putin
. am montat patutul in camera noastra, acum sper sa ii si placa sa doarma in el, ca eu una incap in el si pot face schimb cu ea ![]()
am mult de munca zilele astea cu umblatul prin oras, niste cumparaturi babane caci sambata sfintim casa si am 18 invitati, vreau sa ajung pe la politie, primarie, servici, cosmetica si daca mai aparare ceva pe lista mea sper sa pot indeplini sarcinile cu brio si sa nu nasc pe strada. eu tot ma uit zilnic pe semnatura mea si realizez ca de acum vorbim de zile pt AMR si ma ia cu emotii din nou, dar.....suntem puternice.
v-as mai zice cate ceva dar sa nu plictisesc
(mi-ar fi placut sa va spun de cate ori am fost la baie aseara, dar ma abtin sa nu deranjez )
(am fost rea, iertare)
Castelana iti transmit si eu condoleante pt bunica ta, sa fii puternica asa cum te stim, caci ea a plecat la odihna de veci, iar cei ce raman in urma trebuie sa isi urmeze pasii vietii purtand amintirea vie a celor plecati dintre noi.
oana tinem pumnii pt urocultura, sa nu fii stresata pana primesti rezultatele caci sigur e totul bine 
nu in ultimul rand vreau sa multumesc scumpei Vladi pt cuvintele minunate. am rosit atunci cand am citit cat de frumos ai scris despre mine, dar nu sunt asa, sunt zapacita din fire si panicoasa, iti cer permisiunea de ati scrie un PM pt a nu obosi fetele. 

Oana
36+
- Maria-Emilia
AMR 3+ 
poze
*mamica unui fluturas*
miria_cristina spune:
Felicitari OANA pentru verva pe care inca o mai ai inainte de nastere!
Cu toate ca sunt sigura ca-ti va fi bine, ai grija si nu te obosi excesiv.
Distractie placuta!
Cristina +27