Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 11
dankutza spune:
Buna fetele,
Vin si eu cu un anunt.
Vand 2 cutii de supozitoare CARUM CARVI KINDERZÄPFCHEN de la Wala. Sunt un remediu 100% natural impotriva colicilor. Sunt supozitoare cu chimen, care il ajuta pe bebe sa dea afara gazele. Nu dau dependenta. Se pune doar o jumatate de supozitor. Sunt mult mai eficiente decat siropelele gen Infacol, Espumisan care contin zahar sau inlocuitor. Se gasesc numai in Germania si Austria. La noi, in farmacii nu se gasesc. Au fost tinute in frigider. O cutie contine 10 supozitoare. Expira in august 2011.
Le vand pentru ca fetita mea a avut niste colici mai blanzi. Nici nu am reusit sa terminam o cutie de cand au inceput colicii pana acum.
Daca sunteti interesate dati-mi un PM.
Nasteri usoare!
Va pup si scuze, daca v-am deranjat cu mesajul meu. 
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank">
Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
babyangel spune:
Intru si eu putin, desi nu prea am stare...
Dar vreau sa va intreb daca aveti dureri in abdomenul inferior , intepaturi si parca usturime in zona colului....
Deja incep sa imi fac probleme pt ca abia stau in picioare de intepaturi si usturimi...daca ma asez dar nu direct pe fund sa presez colul, totul e ok....
Am mai zis eu si acu o saptamana ca mai am intepaturi, dar acum le simt in fiecare zi , aproape toata ziua, si nu stiu ce ar putea fi
In plus asta mic a inceput sa se manifeste ca o caracatita agitata
Zau daca mai stiu in ce pozitie sta, pt ca aimt ca orice miscare imi va "perfora " abdomenul...Deci e chiar neplacuta senzatia. Nu ar trebui sa fie mai linistit pt ca nu mai are spatiu??
Anca

cu
Codrin Fabian in 36 saptamani
AMR 4+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
Lindal spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Linda fara suparare, dar nu este "obligatia" nimanui sa tina lista de pe prima pagina. Cine o face, o face din placere. Daca tu ai recuperat acum din urma si ai vazut unele mesaje nemoderate, multumim ca ai updatat lista. De asta tot spunem sa se scrie 10 mesaje sa se scape de moderare, pentru ca cei care stam mai mult pe forum nu mai apucam sa le vedem in urma. Si cine nu se vede pe lista sa mai spuna o data, nu cred ca e o problema. ![]() |
Nu e vorba de nici o suparare, Oana, eu chiar am facut-o din placere, insa m-am intristat ca pe fetele respective nu le-a bagat nimeni in seama la vremea respectiva (si nu erau mesaje moderate). Pentru ele mi-am exprimat parerea de rau. Eu am trecut intotdeauna imediat datele in lista din docs, pt ca e clar ca nimeni nu se mai intoarce in urma sa mai citeasca o data. Stiu ca nu este obligatia nimanui sa tina vreo evidenta sau sa raspunda la mesaje, insa imi pare rau ca se scriu capitole intregi in care fiecare face invitatii la cafelute virtuale sau da raportul despre ora la care s-a culcat/trezit si nr.de drumuri la baie in timpul noptii (e doar un exemplu, sper sa nu se ofenseze nimeni), iar mesajele multor fete se pierd chiar nebagate in seama. Nu e de mirare ca atatea fete nu au mai scris sau scriu atat de rar, urmarind doar "din umbra".
Nu vreau sa supar pe nimeni, stiu ca e un forum unde fiecare e liber sa scrie ce vrea, cand vrea si de cate ori vrea, asa ca mai bine ma opresc aici, ca oricum o sa-mi sariti in cap.
29+ cu
Matei (AMR 10+)
andira spune:
Stai calma, nu-ti sare nimeni in cap
.
Si vezi ca ai uitat sa-ti schimbi semnatura, stiu sigur ca ai 30 sapt
- ma orientez si eu dupa tine si dupa Marina.
S-a rezolvat cu stafilococul de la maternitatea din Iasi?
Azi tocmai au anuntat la stiri ca in maternitati (cel putin in Buc, din cate am inteles), vaccinul impotriva TBC care se face bebelusilor e expirat din oct 2009. Insa medicii au primit ordin sa-l faca, chiar si asa.
Binenteles ca parintii nu sunt informati
.
30+
stefimic spune:
SILVIA eu cred ca bebe este bine si nu-ti mai fa probleme, ai sa vezi ce bebe frumos si sanatos vei avea.

ANCA aceleasi chestiuni le am si eu ca tine, mie dr mi-a zis ca nu e coborata, nici nu vreau sa-mi imaginez ce inseamna coborare daca acum ma doare asa.
eu nu am gasit rezolvare decat anumite pozitii de stat.
BUMBITZA felicitari entru rezultatele bune de la echo.
MIHAELA ma bucur ca si voi ati venit cu vesti bune, hai ca mai este ceva pana pe 15 martie si mai ai timp sa te pregatesti.
CARMEN,ALINA1, REBIANA sunteti bine, dati un semn.
INA chir ca este nasol sa duci un bebe asa mic la cresa, dar daca nu ai incotro probabil ca este varianta cea mai buna, sunt convinsa ca si voi va veti descurca.
ALINA2 abia astept sa vad pozele cu camera bebelinei, iar in poze tu chiar arati foarte bine.
ANDIRA hai ca acum si mie mi s-a facut pofta de mucenici si exact din aceia de care zici tu, dar mai am un pic si voi manca, nu cred ca or sa-i faca ceva lui bebe.![]()
eu incerc sa supravietuiesc, sa ma calmez si sa-mi fac curaj ca mai este un pic si o sa-mi vad comoara, am inceput sa ies afara cu STEFI in fiecare zi, si sincer nu ma mai menajez deloc, daca bebelina vrea sa vina poate sa vina.
acum ma duc sa bag copil la baita si apoi la nani cu el ca eu cin esti ecand adorm daca mai adorm.
v-am pupat, sa aveti o noapte linistita.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
37+
IOANA
andira spune:
Stefi - n-au ce sa-i faca lui bebe mucenicii - poate doar pofta de mai multi
.
Si eu abia astept sa trec de 34 sapt, sa pot lua piticii acasa. Singura mea teama e sa nu ma pocneasca nasterea cat sunt singura cu ele acasa.
Salvarea va ajunge mai repede decat cei din familie, so... ce fac, le iau cu mine la spital?
Ma rog, mai dezbat problema dupa ce trec de 34 sapt.![]()
30+
Lindal spune:
Maine implinesc 30 de saptamani, dar hai ca o schimb de azi daca vrei.![]()
Despre stafilococ inca nu am primit informatii, astept de la fetele din Iasi, daca stiu ele ceva sau afla de la doctori. Eu la al meu merg abia la sfarsitul lunii.
Te ingrozesti cate auzi ca se mai intampla prin spitalele noastre! Of!
30+ cu
Matei (AMR 9+)
miria_cristina spune:
Fetele, cum se calculeaza salariul dupa ce nasti? Cat se ia si cum?
Mai ziceti o data ca sa stiu cum formulez maine la personal cand intreb.

Cristina +27
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
andira spune:
Miria - la ce te referi, la indemnizatia de maternitate?
E 85% din brut, nu trebuie sa le zici tu, ca stiu si ele.
Zici de cererea de compensare pana la 100% din brut?
A pus Ramy link-ul catre un model de cerere, dar eu nu-l mai am, ca am terminat capitolul asta.
Da o cautare si cred ca o gasesti. Pe aceeasi cerere spui ca vrei si ajutorul pentru nastere conf lege XX, art YY (iar nu mai stiu
).
Daca nu te descurci, zi-mi si incerc sa caut si eu.
30+