LMA licurici ian - feb 2009 (85)
Raspunsuri - Pagina 9
iuliacris spune:
Wow Miere, felicitari, in sfarsit apare soarele si la tine
. Arata superb, cum de n-ai dat mai repede de ea?!
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia si Carla (4 martie 2009)
iuliacris spune:
La multi ani frumoasa Thea, sa cresti mare si lipsita de griji
Cadia, felicitari pt. parametrii, eu zic ca arata f. bine Clara chiar daca nu are 11kg
. m-am uitat pe graficul de crestere si e un pic sub 75%, ceea ce e foarte bine, nu-ti face griji.
Si mie mi se pare ca era mai usor in masina cu copil mai mic, acum mi se pare ca are mai putina rabdare. Am mers duminica vreo 2 ore cu masina si spre final incepuse sa maraie si sa vrea sa iasa.
Poze...
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliacris Cadia, felicitari pt. parametrii, eu zic ca arata f. bine Clara chiar daca nu are 11kg |

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
bpaula spune:
Miere ce bine arata gradinita!! Sper sa fie totul bine.
Eu tocmai ce m-am intors de la ortoped, am ruptura de menisc si trebuie operat. Asa ca tocmai ce mi-a dat planurile peste cap. Si de la 1 trebuia sa incep munca.
iuliacris spune:
O, Paula, imi pare rau, cum ai reusit?
Poze...
bpaula spune:
Cine stie Iulia...cred ca e mai veche treaba.Acum am inceput sportul ca sa slabesc si eu din tonaj si uite ca nu mi s-a aratat.
iuliacris spune:
Sper sa nu fie asa grea operatia si sa te recuperezi usor. De fapt nu ti s-a aratat sa te intorci la lucru
.
Poze...
bpaula spune:
Pai mi s-a zis ca se sta o zi in spital, operatia e endoscopica si apoi o saptamana nu am voie sa solicit piciorul. Asa ca daca ma incadrez in timp ma intorc la munca. Mai ales ca m-a intrebat sefa de cateva ori si am zis ca sigur incep de la 1. Acum sa vedem, vine sambata la ziua lui bebe si o anunt.![]()
lisa79 spune:
wow Paula,sanatate multa.
Mai fetelor,pai inseamna ca Anusca e slabanoaga,ca noi avem 9.400kg.
un vot va rog!
CADIA spune:
Paula, sa dea Dzeu sa fie totul bine cu operatia si sa te duci pe 1 la munca cum ai promis (daca ai promis)
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.