LMA licurici ian - feb 2009 (85)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Multumesc fetelor.
Ciufika Gunoiue in buc...la piata muncii.Sau la bariera vergului cum zic unii.Mai stilat: este vis-a -vis de Euroclinic Olympia!ca sa se stie!

Leditia niciodata nu e niciodata.Si are dreptate Cristi 2003.Si desi ma repet o zic : si Magic J are SIDA.Din '92 parca .Si traieste!medicina avanseaza.

Anna pe cuvant de mamica dependenta de san.Chiar e mai usor dupa.E mai greu pt psihicul tau dar el incepe sa fie..om mare.

Multumesc Mara.Tortul fu tot la de Pitihotz ca si al Cadiei ...si cred ca ala cu visine si ciucalata e de fapt tortul nostru de la botez si ma gandesc sa l iau pt motz.Chiar sunt bune torturile...de la ei.Torturi cu accent diferit

Korrucia Cate nu a avut rotav!asta era nemancat nene!

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Aaaa..Anna Rica Murdarica e a meae de pe vremea mea nu i noua nicidecum

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Irina, multumesc de incurajari Cat despre carte, asa ma gandeam si eu, ce amintiri mi-a trezit

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Bravo Andreita ce papa el acolo!!! Irina sa nu te mai auzim ca te plangi ca nu-ti papa Ochila ca acum nu te mai crede nimeni, avem dovada .Felicitari si pentru mers, creste baiatul .

http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Cris pai asta era ideea!ca sa-l si laud bietu de el cand am cu ce ca atata l-am jelit ca nu haleste.Acum sper sa nu se deoache ca-i online asa

POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

intru si eu sa va salut!
robert a fost azi ok; cred 90% ca de la vaccin a fost (infanrix ultimul rapel);

azi am fost si la orl cu el; are diagnostic delimba geografica de la pediatra lui si mai vroaim o opinie;

irina cum doarme acum andrei?mai bine? doarme cu voi?

miere f tare gradinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

robert nu mai mananca; marti a vomat toate mesele (in afara de seara si noapte cand a supt la san)

miercuri a supt dimineata si pe zi a mancat max 200 g si azi a mancat 80g fructe , cam 150g piure (toata ziua) si seara san
nu mai vrea nici biscutiti, nici painea lui preferata cu chimen...

bea mult mai multa apa insa culmea in pampers nu se vede...

Mergi la inceput

Porumbita ma bucur.Noi am dat jos gratarul de la patut si am lipit paturile.Am pus sub salteaua de cocos cealalta saltea de la tarc si sunt fix la acelasi nivel.Andrei este asezat-pt ca el nu adoarme singur--undeva in patul nostru spre patutul lui si singur se duce la el si doarme acolo mare parte a noptii.Se culca in jur de 11 (acum doarme) si in jur de 4-5 se trezeste si urlaaaaa pn primeste canita.Apoi mrrr si noi aman2 il magaiem si adoarme la loc pn spre 10-11 dimin.Se mai trezeste sa plagaceasca uneori dar atunci e mangaiat de unu din noi pe burtica si adoarme la loc.
Oricum ordinea in pat e diferita acum.Andrei , apoi Radu si eu la margine.Noi 2 dormim inghesuiti si el se rasuceste in 2 paturi.Dar dormim!Pe bune...merita intarcatul asta

POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Porumbita asta pt ca a fost deshidratat.Si e inca afectat.Isi revin destul de greu.Sa-i mai dai saruri

POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Iar am uitat sa zic: cu copilul relativ deshidratat nu te apuci si pui dg de limba georgrafica.Si io am limba geografica dp varsatura.Oricum mai cere si alta parere.Si mai asteapta cateva zile

POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput