Clubul Cucelor Nauce *5*
Raspunsuri - Pagina 21
kokiy spune:
Gabi,atunci la tine exista o scuza pentru lipsa de pe forum 
Iulia , mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
ralualexandrei spune:
Poti sa vi la mine GABY.
In meniu avem:
-fasole batuta cu costita
-gulas cu pulpe de pui
-spanac(asta-i mai de regim)
-ciorba de vacuta cu zdrente de ou
Deci doamnelor care mai doreste care mai pofteste va astept![]()
Ma apuc deindata sa fac si o prajitura de vanilie glazurata cu ciocolata
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralualexandrei Poti sa vi la mine GABY. In meniu avem: -fasole batuta cu costita -gulas cu pulpe de pui -spanac(asta-i mai de regim) -ciorba de vacuta cu zdrente de ou Deci doamnelor care mai doreste care mai pofteste va astept Ma apuc deindata sa fac si o prajitura de vanilie glazurata cu ciocolata ![]() Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!! |
gata dieta???
rhoneea spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Delphinas
gata dieta??? |

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Perle de shef!!
*Miracolul nostru*

[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
ralualexandrei spune:
Aaaaa nuuuuuuu,eu sunt la dieta dar cum meniul meu este neinteresant ,nu l-am expus.Ce am scris mai sus ,mananca ursii![]()
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
rhoneea spune:
| citat din mesajul lui ralualexandrei Aaaaa nuuuuuuu,eu sunt la dieta dar cum meniul meu este neinteresant ,nu l-am expus.Ce am scris mai sus ,mananca ursii Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!! |
Pot sa fiu si io ursoaica???
Moama ce-as manca ce-ai facut tu bun acolo

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Perle de shef!!
*Miracolul nostru*

[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
rhoneea spune:
| citat din mesajul lui kay acu o saptamana puteam sa jur ca nu o sa ii iau caine soniei pana la tzaspe ani... da e asa de frumooooossss , si in 2 zile a invatat sa faca la tavita |
Superb Oano.Ai facut o alegere buna! Sa-ti pazeasca fata cand o iesi cu el in parc

Perle de shef!!
*Miracolul nostru*

Michael Jackson
rhoneea spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147756&whichpage=14 ![]() Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
Ce-i asta fata?

Perle de shef!!
*Miracolul nostru*

Michael Jackson
Delphinas spune:
oana sa va fie de bine cu noul membru al familiei.
irina tu ce razi de mine??? am crema pe fata? ![]()
ralualexandrei spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rhoneea
Pot sa fiu si io ursoaica??? Moama ce-as manca ce-ai facut tu bun acolo ![]() Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">![]() Perle de shef!! *Miracolul nostru* ![]() [b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!" Michael Jackson |
Poti sa fi(ursoaica)la orice ora din zi sau din noapte

ce au nevoie de ajutor
, si in 2 zile a invatat sa faca la tavita