Clubul Cucelor Nauce *5*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

bueeeeeeeeeeeeeey,trezirea .
sunteti nebune,ma lasati sa bat singura campii p-aici?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Mi=a fost frica..
si am aparut.

Buna dimineata!

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Din ciclul "fiecare cu pasarica lui":

wc-ul il spal eu, punand mai intai clor cu detergent sa faca asa reactia aia ciudata si sa faca bulbuci ca la carbit, apoi frec bine, apoi mai dau o data cu clor, clatesc, dau cu spirt, apoi torn spirt si dau foc. Daca nu e asa nu ma pis stau 3 zile fara sa ma pis.

Vaz ca la cate unii spalatul WC-ului e ca sarbatoarea de Craciun : te pregatesti "crestineste",inainte sa te bucuri de ea

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Din ciclul:"Si vaginul se impusca ,nu-i asa?"

[quote]
Ma numesc Manuel, am 32 de ani si sunt din Alexandria. Sotia mea mi-a spus ceva care m-a uluit: ca vaginul ei... simte daca fac sex cu o alta femeie. Este adevarat? Va intreb pentru ca afirmatia ei m-a pus pe ganduri. Va multumesc, cu respect.

S-ar parea ca vaginul simte ceva... Dar sa vedem de ce si cum se poate intampla asa ceva! Vaginul uman este un organ cam... ciudat. Aici se intalnesc colonii imense de bacterii care se reinnoiesc constant. Daca o femeie are relatii sexuale regulate cu un barbat, vaginul ei se adapteaza acelui partener. Cand isi schimba barbatul, vaginul simte si se produc modificari, se intrerupe acea stabilitate bacteorologica. Este un organ atat de sensibil, incat daca femeia are un singur partener, dar acesta face sex cu o alta femeie si-apoi se intoarce la ea, mediul bacterian al vaginului ei se schimba. Asadar, pe sotie o poti pacali, insa vaginul simte imediat infidelitatea
...
[quote]

Gabriela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Cum se poate sa existe asa ceva ..cum am ratat astfel de emisiune http://www.break.com/index/romanian-lady-goes-crazy-on-live-tv.html

Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

io am ramas c-un semn de intrebare:avea tanga ?

Gabriela

Mergi la inceput

Din categoria ,si

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by
- toate cestile TREBUIE sa stea cu gura in jos in dulap;
- nu numai cu gura in jos, ci si cu tortita spre stanga TOATE!;
- la fel canile si paharele, difernta e ca ele nu au toarta;
- toti ciorapii pe sarma stau TOTI cu calcaiul spre aceeasi parte (aici nu am fixatii ca e stanga sau dreapta), dar NUMAI fiecare cu pereche lui alaturat, de la mic la mare, de la negru la alb, de la gros la subtire, progresiv, de la stanga la dreapta!;
- toate tricourile sunt in dulap impachetate la dunga, ca la Stefanel, de la mare la mic, cum urci; culorile se aleg cu atentie: de exemplu: negru rosu alb galben, alb din nou, portocaliu, negru apoi albastru. Intelegeti? Ca nu poa' sa stea albastru langa portocaliu ca nu se asorteaza;
- vasele in storcator, pana a le STERGE, ca eu LE STERG. Asanjate frumos, intai farfurii mari, apoi mici, toate lingurilele cu coada in jos. paharele toate pe aceeasi parte, asezate cu hexagonul la fel. SA va mai spun ca in suportul de vase in sertar TOATE linguritele sunt cu codita spre stanga si adancitura in sus?, NICIODATA AMESTECATE FURCULITE CU LINGURI!
Sa va mai spun?

--------------------------------------------------------------------------------

si

quote:
Originally posted by

Am uitat sa va spun ca si in dulap ciorapii stau de la mare la mic, de la gros la subtire, de la negru la alb SI NU FACUTI COCOLOS!!! Ci impachetati perfect in doua, pliati fara cute, aduci varful sus, pliezi la calcai, faci un fel de placintica perfecta.
Si TOTUL se calca penbtru bb, inclusiv ciorapi si chilotei.
Si la salata boeuf cubuletele tre' sa fie la fel, indiferent de leguma... altfel nu e bun tot asa...

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Neatzaaaa !!!

Sa va zic si eu ca toate jucariilr soniei sunt extrem de bine organizate? Sunt TOATE puse la locul lor, de la mare la mic intr-o grqmada imensa, extrem de bine organizata, cu cea mai mica jucarie in varf, culoarea nu conteaza, important e sa fie O SINGURA gramada, cu cea mai mica jucarie im varf .

Aseara i-a facut Al baie Soniei, si dup vreo 3 min aud : oanaaaaa, oaaaanaaa... Ma duc si ce vaz? Baia inundata, apa pana la glezne in baie ... Da-i si sterge copilu si apoi desfunda scurgerea, sterge pe jos.... acu stam cu frica si dubii... Sa ne mai spalam, sa nu ne mai spalam...

Va o zi frumoasa va doresc !

Mergi la inceput

...din categoria : Penis de unica folosinta

quote:

Originally posted by....

Daaaa! Bineinteles, poate sa incerce asta-n caz ca nu-i afecteaza sentimental pe copii, ceva de genul; In seara asta mami nu poate sa manince/doarma/mergem la plimbare etc.. cu voi pentru ca ma intilnesc cu rasaritul unei iubiri apuse.
De ce femeile petrec mult timp gindindu-se/analizind un penis decit sa se gindeasca la copiii lor, de un penis te folosesti, nu trebuie sa mai ai si grija de el
.

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Gabriela

Fata,ne dai bere asa dis de dimineata?

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

Perle de shef!!
*Miracolul nostru*

[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rhoneea

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Gabriela

Fata,ne dai bere asa dis de dimineata?

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

Perle de shef!!
*Miracolul nostru*

[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

da' ce voiai , tzigara de dupa ?nu dau buey, "ca e scumpe".

buey, cine e SANDEL, ha?

Gabriela

Mergi la inceput