BRAVO VIVI! Pufuleti Ian-Feb (122)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza si de la noi,

Azi noapte am dormit bine caci bebe s-a trezit la 22.30, la 2.30 si la 6.30. e fiecare data a mancat mai bine de o jumatate de ora si apoi a adormit. Insa de la 9 de cand s-a trezit iar nu a mai dormit deloc. Sta numai mufat si cum incerc sa-i scot tzitzi din gura scanceste. Nu am putut nici sa merg sa-mi fac un dush, am mancat cu el in brate... Nu stiu ce sa-i fac ca sa mai uite putin de tzitzi.
Si de vreo trei zile nu mai imi doarme ziua. Din ce cauza o fi?

Pupici

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Buna Roco! Multe lunite sanatoase tot inainte scumpelului de Alexandru.
Sa ne mai pui poze sa vedem cum s-a transformat ca era asa de frumusel la nastere acuma cred ca-i si mai si!
Ma bucur ca esti santaoasa, nu mai ai mancarimile alea urate, nu?
Multumim ca ne tii la curent cu Vivi! Pup.

Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile

Mergi la inceput

HAI VI4I, CURAJ VINE BEBE !!!!

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Roco, bine ai revenit!!!! Te asteptam mai des

Lorex, vreau si eusa vad pozele, pliz

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Neatza si de la noi,

Azi noapte am dormit bine caci bebe s-a trezit la 22.30, la 2.30 si la 6.30. e fiecare data a mancat mai bine de o jumatate de ora si apoi a adormit. Insa de la 9 de cand s-a trezit iar nu a mai dormit deloc. Sta numai mufat si cum incerc sa-i scot tzitzi din gura scanceste. Nu am putut nici sa merg sa-mi fac un dush, am mancat cu el in brate... Nu stiu ce sa-i fac ca sa mai uite putin de tzitzi.
Si de vreo trei zile nu mai imi doarme ziua. Din ce cauza o fi?

Pupici

pozele mele

Charles Baudelaire

O solutie ar fi suzi, dar sari din lac in put. Alta ar fi sa-l lasi un pic sa scanceasca pana il imbraci si-l dai afara cand va fi fortat sa inchida gurita.

E normal sa nu mai doarma asa de mult ca a crescut. Are aproape o luna

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Buna dimineata fetele
Am ajuns si eu acasa ... Numai eu Puiul meu este inca in incubator sper ca intr-o saptamana sa ma internez iar si sa-l alaptez pt ca am vazut ca ii tot maresc doza de laptic .. Se dezvolta normal .. E vioi .. Azi cand am fost la el era cu 3 degetele in gurita si sugea de zor la ele

Fetelor va multumesc din suflet pt sustinerea voastra ... In citea sotul meu in fiecare seara ce scrieti voi si aveam lacrimi in ochi .. A contat mult pt mine sa va stiu alaturi .. Si pt sotul meu la fel ..

Felicitari noilor mamici si scuzati-ma dar nu sunt la zi cu cititul pt ca abia am ajuns acasa

Va pe toate !!!

Mami de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)

23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze

Cel mai important este ca bebe e bine si creste si se dezvolta... Cat mai cantareste acum? Tu relaxeaza-te saptamana asta, ai grija de tine, stai linistita sa faci laptic bun si sa-i dai lui bebe luptator ca sa creasca si mai repede si mai bine Suntem alaturi de tine!

37+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

AMR 3 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!

Pai nu prea mi se spune cat a luat in greutate .. dar am vazut un grafic si se invarte intre 1200 si 1300 .. Eu zic ca deocamdata important e sa nu se duca sub 1200 ... Si eu il vad ca s-a mai rotunjit un pic .. In ficare zi ii mai adauga 1 ml (pt el e mult) de laptic si vad ca digera bn si are in fiecare zi scaun ..
Eu incerc sa ma relaxez si sa incerc sa ma odihnesc deji e tareeeeee greu fara bebe acasa .. numai la el ma gandesc ca e acolo sg si sta intr-o cutie in loc sa fie cu mine acasa

Poze

Mergi la inceput

Al3csa, o sa fie bine bebe si o sa il tii acasa in brate.
Cum mentii lactatia? Nu i-ai dat si de la tine?
Ti-au dat vreo explicatie de ce s-a intamplat asa?

Mergi la inceput

Cine e doctorul lui bebe? Asta cred ca am mai intrebat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Buna si de la noi.

Nu am mai intrat pentru ca baietelul a avut febra, a racit, noaptea nu am reusit sa dormim deloc din cauza nasucului infundat, asa ca am fost cam varza zilele astea.

Eu mai am 1 zi din DPN, maine ar tb sa nasc, dar nu am nici un simptom prevestitor, iar asta ma cam panicheaza. Cu primul am nascut la 39 sapt si 6 zile, asa ca sper ca astazi sa se intample ceva.

Deja am intrat intr-o stare de nu mai am chef de nimic, gandul imi e doar ca vreau sa nasc.

Felicitari noilor mamici.

39 Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

AMR 3 zile

http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Al3csa, o sa fie bine bebe si o sa il tii acasa in brate.
Cum mentii lactatia? Nu i-ai dat si de la tine?
Ti-au dat vreo explicatie de ce s-a intamplat asa?

Ba da ii dau numai de la mine .. dar ma mulg si le las lor acolo la biberonerie si ele ii dau din 3 in 3 ore .. doar in primele 2 zile a papat altceva .. dupa aceea numai laptic de la mine .. Pai am lapte pt ca iau Galafor 3 pastile / zi si beau cam 2 L de ceai / zi .. dar conteaza si ca nu il las acolo si ma mulg.
Explicatii nu mi-au dat nimeni nu mi-a zis nimic .. in schimb pe biletul de externare scrie "Eclapsie si hipertensiune" pt ca eu nu am mai auzit sa se nasca un bebe la termen pt ca la termen a fost (a avut 38 de sapt) si sa aibe 1.200 kg .. a fost clar o restrictie de crestere de care dr meu nu si-a dat seama .. In fine ei au incercat sa ma scoata pe mne vinovata .. dar nu le-a mers

Poze

Mergi la inceput