BRAVO VIVI! Pufuleti Ian-Feb (122)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

decenuela deja ai hainute care nu-i mai vin???

danasor oricand vei dori sa ne povestesti ce te apasa, ne vei gasi aici. Si este bine sa spui ce ai pe suflet, ca asa te mai descarci...

ioana_fota al meu avea la 30 sapt 1550g, si nu mi-a zis ca ar fi prea putin, eu zic sa nu-ti faci probleme si sa nu te stresezi prea tare pe chestia asta

mamidepuiuti si eu la fel sper sa-mi fac griji de pomana... Incerc sa nu ma gandesc prea mult la asta si sa fiu cat mai pozitiva, dar uneori ma mai ia cu asalt ganduri d-astea mai negre

cristies multam pt incurajari

37+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

AMR 3 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!

Mergi la inceput

catalutza sau alte fete care au nascut... Cum trebuie sa procedeze taticul pentru a obtine zilele alea libere? Cele 5 din oficiu si cele 10 pt cursul de puericultura? Trebuie sa faca o cerere ceva? E de ajuns daca doar anunta? Scoteti-ma si pe mine din ceatza va rog!

poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

As avea si eu o sugestie pt. burticute sau mamici tehnicute:
Nu se poate scoate din lista de la inceputul subiectului sectiunea cu "mamicile lunii decembrie" ... "ianuarie", pentru ca ele oricum apar la mamici care au nascut deja, eventual se poate cumula, ca la fiecare sa se scrie cind a avut DPN si cind a fost data nasterii puilor.
In rest va imbratisez pe toate.
La mine burta s-a lasat, de luni beau ceai de frunze de zmeur, cite o cana pe zi. De saptamana viitoare va fi cite cite 2 cani si asa mai departe. Oricum nu cred sa ma mai prinda saptamana viitoare. Acum am recitit din urma, pe cel mare l-am nascut la 38+2, pe cea mica la 37+2, deci pe aci ma invart.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 36+

Ai inceput si acupunctura? Cat dureaza o sedinta ca am o prietena care vrea sa incerce.

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

lorex felicitari pt vestile bune de la eco si ca sa-ti treaca supararea ca ai ramas ultima din prima care erai

poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

felicitari proaspetelor mamici si bun venit pe lume pufuletilor!
mai bag si eu nasul de dupa cortina....acum chiar am scuza nu mai e vorba de lene. orice moment prind, incerc sa trag un pui de somn. nu ma plang. baiatul meu e tare cumsecade. mananca la aproximativ 3 ore, noaptea la fel. e suspect de linistit. atata timp cat e mancat si schimbat. cica asa am fost si eu, spune mama. ma tot intreb daca vor incepe colicile....adica...se poate sa nu?...sau sa fie din alea mai usoare, pe tacute?...nu stiu...poate ma lamureste cineva. o singura problema am. e cam lacom. si mie imi vine laptele suvoi. si cand ma astept mai putin, vomita. ma ingrozeste treaba asta. apoi sughite cam 5 minute... nu prea reusesc sa il fac sa scoata aerul, asa ca de multe ori ma las pagubasa, mi se pare ca il chinui. are deja 2 saptamani si a crescut, s-a transformat. si cand ma uit la pozele din primele zile....ma ia asa o nostalgie...si imi vine sa nu stiu de ce...of...cred ca ma intelegeti.
am o intrebare, tehnica. pe ianuarie mi-am ridicat concediul medical, dar inca nu l-am dus la contabila...e vreo problema? adica e posibil sa nu mai pot?...

mama lui stefan

ana g, concediul ar trebui sa il duci cati poti de repede sau macar sa suni sa-i dai datele (seria, codul etc)

cat priveste colicii, nici roxi a mea nu a prea avut, cateva zile acolo de gemete dar de plans nu a plans aproape deloc pana la 6 luni fix cand i-am pus cerceii

cat priveste regurgitarea, incearca sa faci mai multe pauze in decursul unui alaptat ca sa scoateti aeru - asta daca poti sa-l iei de la san

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 36+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

catalutza sau alte fete care au nascut... Cum trebuie sa procedeze taticul pentru a obtine zilele alea libere? Cele 5 din oficiu si cele 10 pt cursul de puericultura? Trebuie sa faca o cerere ceva? E de ajuns daca doar anunta? Scoteti-ma si pe mine din ceatza va rog!

poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

Pentru primele cinci trebuie sa duca copie dupa certificat si cerere de concediu normala in care sa precizeze ca vrea zilele libere de la stat, iar pentru celelalte trebuie adeverinta de absolvire a cursului de puericultura si o alta cerere normala la care sa ataseze adeverinta.

Nu stiu daca am fost clara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Buna dimineata fetele
Am ajuns si eu acasa ... Numai eu Puiul meu este inca in incubator sper ca intr-o saptamana sa ma internez iar si sa-l alaptez pt ca am vazut ca ii tot maresc doza de laptic .. Se dezvolta normal .. E vioi .. Azi cand am fost la el era cu 3 degetele in gurita si sugea de zor la ele

Fetelor va multumesc din suflet pt sustinerea voastra ... In citea sotul meu in fiecare seara ce scrieti voi si aveam lacrimi in ochi .. A contat mult pt mine sa va stiu alaturi .. Si pt sotul meu la fel ..

Felicitari noilor mamici si scuzati-ma dar nu sunt la zi cu cititul pt ca abia am ajuns acasa

Va pe toate !!!

Mami de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)

23.01.2010 / ora 17:55

al3csa, ma gandesc a voi sa cresteti mari si sanatosi; important e ca incepe sa ia in greutate si lucrurile se indreapta spre bine. Doamne ajuta!

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 36+

Mergi la inceput

Bravo bubu!
Bravo alicredo!

poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Daaa...mi-am facut periaj dar mi-a iesit ceva pe dantura care nu s-a dus cu substantele admise la grevide...mi-a mancat sarcina calciul si smaltul si imi flutura si gingiile...sper sa s e poata rezolva dupa nastere ca nu ma suport asa!

am fost si la fotograf si am luat DVD-ul cu poze.
Poate maine reusesc s aincarca macar cateva.
Nu-s toate waw dar sunt cateva f frumoase!

Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile

Pai posteaza pozicile, ca eu cel putin sunt tare curioasa sa le vad Poate ma inspir de la tine si mai fac si eu cateva

poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

Mergi la inceput

Ana_g, trebuie sa-l tii pe bebe astfel incat sa nu-i curga direct in gat lapticul ca jetul provoaca voma nu cantitatea.
Daca nici asa nu merge incearca sa mulgi o parte si apoi sa-i dai sa pape.
Nu neglija pentru ca s-ar putea sa se sperie de reactiile lui si sa nu mai accepte sanul.

Cu concediul... suna macar sa dai datele!

Mergi la inceput