BRAVO VIVI! Pufuleti Ian-Feb (122)
Raspunsuri - Pagina 16
mamidepuiuti spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex Neatza Cris.D, ms de raspuns! ![]() Felicitari pt nepotzelul din Japonia! ![]() Sa creasca mare si sanatos! Am eu senzatia gresita sau azi nu a facut nimeni cafea? ![]() Parca nu miroase nici a cafea nici a pufuleti proaspeti...hmmm, si lista de programari s-a epuizat ..mi-e o sete continua...as bea toata apa raurilor, noaptea visez apa....ADOR APA!!! Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile |

proaspata,ceai,laptic...la alegere...
cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
mamidepuiuti spune:
FELICITARI,VI4I !

REFACERE RAPIDA! CRESTERE MARE BEBELUSULUI! 

FELICITARI CRIS D. PT NEPOTELUL LUCA!

felicitari,dastefa pt examen!

cred ca sunt zuza rau...

... citesc tot ce scrieti,dar pe cand sa raspund "cineva" are nevoie de mami,asa ca eu nu mai stiu ce am scris si ce nu ... neuronul meu a ramas gravid... 

... astept cu viu interes sa "nasca" si el...![]()
cornelia,mami de
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
xela_07 spune:
O
si de la noi
.
Am ajuns cu bine ieri acasa. Nu am citi nimic din urma dar am vazut ce pufuleti noi au aparut pe prima lista. BRAVO
!
Despre noi numai de bine, bebe e bine si la fel si Andreeutza. Din pacate e foarte solicitant fizic dupa operatie cu doi copii 

.
Aveti poze mai jos:
http://picasaweb.google.com/xelagabi07/2010?authkey=Gv1sRgCPLm7aGyv9Xw6gE&feat=directlink
Sper sa reusesc sa citesc sa vad ce s-a mai intamplat in lipsa mea.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
39+
Cristian
mamidepuiuti spune:
bine ati venit acasa,alicredo! eu am tot asteptat dimineata vreo veste de la tine,imi cer scz ca nu am scos
,dar ziceam sa nu fiu cobe...
[ca la cris m. ]... crestere mare sa aveti si mult laptic la tzitzi!

ema cea frumoasa!

gratiana...

pt buburuza din poveste...
cornelia,mami de
Alexander Gabriel
mamidepuiuti spune:
bine ati venit acasa,xela

...crestere mare pt cei 2 puiutzi superbi!

... inteleg cat iti este de greu,iti doresc multa rabdare sa ai si va fi bine! 

ce vesti bune ne dai al3csa!ce bine va fi cand veti fi toti 3 acasa!

cornelia,mami de
Alexander Gabriel
floricel79 spune:
Felicitari Vi4i, bine ca ai scapat, sper ca sunteti foarte bine si totul e in regula!!!!

Alicredo, bine ai venit acasa, urmeaza instinctele tale si cererile puiutului si totul va fi foarte bine

Si uite si doua 
pentru voi 
Cris.D este superba Ema, si eu vreu una tot asa. Si roxi a avut foaaarte mult par negru cand am nascut-o si acum imi imaginez ca tot asa va fi
AI doua fete superbe, sa va traiasca si felicitari si pt Luca!!!
Xela, iti doresc multa putere sa poti avea grija de doi puitui atat de mici!!! mi-a placut f mult ultima poza, in care sta tati pe pat inconjurat de puiuti - foarte frumos 

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si
36+
lorex spune:
| citat din mesajul lui onitza LOREX, foarte bine ca te hidratezi! Cum te simti azi? |
parca-mi amintesc ca n-am spus nimic de criza de tensiune de aseara. Ai simtit tu ceva? Azi ma simt mai bine, atat doar ca de la atatea aerisiri, pt ca e prea cald in cas, am racit, ma doare putin gatul, iar urechile si nasul usor infundate.
Nu iau nimic, mai sug cate 1 -2 pastilute de propolis cu miere pe zi.
Merci de intrebare. Tu te simti bine?
Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu
Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile
lorex spune:
| citat din mesajul lui xela_07 O si de la noi Am ajuns cu bine ieri acasa. Nu am citi nimic din urma dar am vazut ce pufuleti noi au aparut pe prima lista. BRAVO !Despre noi numai de bine, bebe e bine si la fel si Andreeutza. Din pacate e foarte solicitant fizic dupa operatie cu doi copii ![]() ![]() .Aveti poze mai jos: http://picasaweb.google.com/xelagabi07/2010?authkey=Gv1sRgCPLm7aGyv9Xw6gE&feat=directlink Sper sa reusesc sa citesc sa vad ce s-a mai intamplat in lipsa mea. Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 39+ Cristian |
Tu Xela, ai niste gene tari ca vad ca si Cristian tot cu tine seamana

Mi-a placut in casa voastra ca-i plina de culori vesele!
Esti o scumpica!
lorex spune:
Mami de puiuti, e delicioasa cafeaua! ![]()

dastefa spune:
| citat din mesajul lui lorex Chiar ma gandeam oare cum ai trecut examenul.Felicitari! ![]() Ma bucur sa aud ca mai raman ceva neuroni si dupa Merci de info cu oxitocina, dar ce nu am inteles...parca spuneai ceva de dr mea? pai tu nu ai nascut la Elena Doamna? Dr mea e la Cuza Voda.. ![]() Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile |
nu eu am nascut la Cuza Voda cu dr Mihaila
am vazut pe prima pag ca e trecut Elena Doamna dar nu am mai avut timp sa va rog sa schimbati
si mai era ceva daca puteti completa
gaza e Miruna Elena ,53 cm ,3,900 kg ,scor 9
Mihaela
Miruna Elena-18.01.2010 si
Daria-Stafania-16.11.2006asa creste Daria