Fulgusori de nov-dec 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Good morning, girls!! Lavi, pana la Bucuresti se simte aroma de cafea..ff buna
Azi-noapte piticotul meu a de pe la 23 pana la 06:30, a papat si a mai dormit 1h jumate . Si sper cu putin noroc sa adoarma acum, cel putin asa da semne...momentan suge la tzatzica.
Stephy, cred ca tu ma intrebai ieri cum mai stam cu mucisorii.
Ei bine, il aspir in continuare dimineata cu batista bebelusului, dar nu e f mucios si nici alte simptome de vreo raceala n-are.
Am fost iar pe drumuri ieri cu pregatirile pt botez si l-am luat cu noi. Acum vom vedea..
Aaaa, nu v-am spus aseara, mi-am gasit rochieee. Happyyyy

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Vreau si eu nanitza noaptea intreagaaaa La mine inca se trezeste rechinila din 2 in 2 oreee....Si de pe la ora 7 incepe frichineala, iar la 7.30 e gata treaza si fresh

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_24 spune:

Laura am vazut ca zici de rechinasul tau ca se uita la tv.si printesa mea e innebunita dupa tv- mai ales dupa "nora pt mama".ma gandesc,n-or fi prea mici sa ii lasam sa se uite,chiar si de departe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

buna dimix all!

eu mi-s zombi....programul ne-a fost 2-5-8....si abia acu' a adormit....s-a trezit si cu kk...era plin pana in fata ...si nu iesise nici un strop (noi folosim babylove no.3 pentru 4-9 kg....el avand azi, 6.300 gr )

Alinutza, bine ai venit la fulgusori!

ionela, ....nu mai fi supi, ia sa vezi cum trece timpul

stephy, ..toate bun?

lavi, multu de aprecieri

cred ca mai motzai putin....ca abia imi tin ochii.....ah...si am obs. ca mananca si cu vreo 20-30 ml mai putin....asta sa fie puseul?

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_24 spune:

Fetele,eu trebuie sa plec.ma duc cu printesa la dr la bilantul de 3 luni,la cantarit,masurat...
ne vedem mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

neata si de la noi!

vad ca sunt si mamici fericite cu somn integral noaptea. noi am ramas tot la mancat din 3 in 3 ore inclusiv noaptea

laura, dar Mircea Badea nu-i place Amaliei? sa-ti traiasca piticuta!

ancutza, sa-ti traiasca si tie Sabinuta!

si celorlalti sarbatoriti de astazi

shtephy, ce harnicuta esti tu in toiul noptii

pupicei

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Laurairina, krelia

Krelia, na ca eu nici nu am auzit de babylove. um arata alea? de unde le iei. ma roade curiozitatea. Stiam ca ai mai spus ca tu nu esti cu pampers.... dar nu ai spus de care altfel....

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Ionela, Ralu! Raresh al meu sta in patut si vb cu ursuletii de la carusel. Nu stiu cand s-o plictisi de ei!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
Avem 3 lunitze!!!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

alinutza, bine ai venit! asteptam noutatile de la dr.

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna dimineata si de la noi,

Multumim pentru cafea
Laurairina si noi tot Razvan si Dani si Mircea Badea urmarim. Este pe canalul 1 si cum nu am timp de butonat ramane acolo si asa ne-am obisnuit cu ei.

Si eu raportez kk pe langa scutec. Acum am trecut la scutece nr 3. Avem 5 kg. Si azi a facut pe langa murdarind inclusiv paturica de pe patut. El se agita foarte tare si cred ca si asta e un motiv. Partea nasoala e cu spalatul, ca nu prea iese de pe hainute.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
http://picasaweb.google.ro/c.borostean

Mergi la inceput