Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (371)
Raspunsuri - Pagina 5
bikmaria spune:
buna ziua,
scot si eu capul de dupa canapea,am fost prin zona,v-am citit din umbra doar ca nu prea am avut timp de scris,
GABRIELA ti-am vazut fetele frumoase
,sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii!
Am vazut si trandafirasha cu codite
Despre noi si vesti bune si mai putin bune...
bune:
Teodora e foarte bine,vorbareata,merge la cresa cu placere a invatat multe poezii,povesti,nu-i tace gurita cat e ziua de mare,imi e tare draga 
mai putin bune:
Cu Alex am avut ceva probleme,mi-a ascuns vreo doua note mai slabe ,a lipsit o zi de la scoala anuntand ca si-a scrantit mana si ca sa fie treaba treaba a doua zi si-a rupt degetul mare de la mana dreapta,sta trei saptamani cu el in ghips.
Acum e plecat in cantonament la Busteni asa schilod cum e
,dar imi e si el la fel de drag ca si sor'sa
In rest toate bune pe la noi,voi reveni ca am auzit ceva de absente nemotivate si nu vreu sa-i dau lui fimiu ex negativ
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Rox, eu am terminat munca la 22:30, asa ca te-am luat! Se pare ca timpul le rezolva pe toate...stop...Deci voi pleca... stop... Amanam planul bb2...stop... O seara super truper!!! Micul Yanis creste mare Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)... "Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt! Credinta-i val, iubirea vânt Si viata fum!" |
Da, mah, dar la ce ora ai ajuns tu la munci? Huh?
Nu am nici o grija ca iti va fi bine, bafta! De ce m-a facut mama balanta fratica, nu puteam sa fiu si eu asa hotarata? In stil tipic de balanta, incep cu second opinion de ieri (you were wright, mi se potriveste) si sper sa ajung sa continui cu prima.
Poate ca ultimul lucru pe care il doresc altii este sa ma raneasca, dar este pe lista
Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei
Roxana_G spune:
Alina,
. Despre copii de bine. Alex e cumintica, si buna, si iubitoare. Mi se pare putin cam apatica in ultima vreme insa, ma tem ca e din pricina situatiei mai dificile. Dar vine acusica ziua ei si sper sa ne inveselim cu totii. Sunt tare in urma cu pregatirile. Andrei e si el bine, tot cu stalcelile lui, dar il intelegi din ce in ce mai bine si e tare vorbaret si nazdravan. Nu prea isi face somnul la gradi la pranz si e cam marait seara.
Legat de FTK, noi mergem la cel din Floreasca. Alex merge lunea de la 17.30 la 19.30. Eu una sincer nu ii gasesc mare utilitate, dar ii face mare placere si e ceva ce o tine ocupata seara, mai ales ca eu sunt super busy si ajung tarziu, iar bona nu face fata cu ei amandoi. Incercam de luna asta si dansurile miercurea, dar uite ca au tot intervenit ceva probleme si nu am reusit sa o duc. Au tot acolo in Floreasca.
Pentru pitici nu au decat un modul bilingv. Ma refer la centrul din Floreasca. Mi se pare prea mult pentru Andrei care nici romana nu vorbeste cum trebuie. Fostul program Tots la care mergea inainte nu il mai au. Atunci era prea mult pentru el, acum insa ar fi foarte potrivit si util. Iar alte centre imi sunt cam departe sa il duc.
Am auzit ca ar mai fi un centru in Pipera, pe Iancu Nicolae. Acolo ai fost? Daca mergi te rog vezi si daca au tots, ca as putea sa il duc pe Andrei acolo. Alex ramane in Floreasca, are cativa prieteni acolo si ii place mult in sediul acela.
Poate ca ultimul lucru pe care il doresc altii este sa ma raneasca, dar este pe lista
Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei
carpatina spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Mie mi-e frica de Doamna asa ca spun Prezent dupa muuult timp |
Buna si frica domle' daca vorba buna nu prinde
Hai, mai zi de bostanasul tau... ca de cand ai ajuns in Romania ai uitat ca ai promis sa mi-l trimiti mie!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
moldoveanca spune:
Nici nu stiu cu ce sa incep.Sa felicit proaspetele mamici si copilasii superbi va pupam ,sa fiti sanatosi si iubiti
.Imbratisez cu drag mamicile care trec prin momente dificile sunt alaturi de voi ,orice decizie luati

moldoveanca spune:
Nici nu stiu cu ce sa incep.Sa felicit proaspetele mamici si copilasii superbi va pupam ,sa fiti sanatosi si iubiti
.Imbratisez cu drag mamicile care trec prin momente dificile sunt alaturi de voi ,orice decizie luati

carpatina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Am auzit ca ar mai fi un centru in Pipera, pe Iancu Nicolae. Acolo ai fost? Daca mergi te rog vezi si daca au tots, ca as putea sa il duc pe Andrei acolo. |
De ce nu suni?
http://www.ftk.ro/academii-fastrackids-in-romania/bucuresti
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
moldoveanca spune:
Carpatinooo ce dor mi-a fost de tine si mai ales ca am vazut si mandrete de trandafiras cu codite

Ehehe bostanelul e moldovean get beget are un accent si acum ca ne-am mutat in afara orasului e si un taranus pe cinste.