Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (371)
Raspunsuri - Pagina 4
alinkav spune:
Neata' fetele dragi!
Erina, ce repede mai trece timpul, dar mai ai inca, asa ca rabdare multa!La cat mai multe intalniri placute cu prietenii dragi!
Gaby, ma bucur ca e totul bine la voi, si ca esti optimista, sigur ca totul va fi bine!
Ramonaianai, felicitari ptr primii dintisori!!!
Roxana, mai zi-ne despre copii macar cate ceva!!!Te
cu drag!
Noi azi mergem la FTK(fastrackids) la prezentare pentru parinti, vreau sa-mi inscriu pe ambii prichindei!
Alex e cam plictisit acasa, la prima ora era deja in picioare gata sa plece la gradi, a ramas dezamagit, dar noi ne intelegem bine, si a inteles repede ca trebuie sa ramana acasa.
Olivia a luat in brate pe "nu vreau"!
Nu ii pot spune obraznica, dar neascultatoare este. Cam greu ne intelegem, si cunosc si greselile noastre in privinta asta, trebuie cumva sa gasim solitii in privinta asta. Mama o tine ca e prea mica si nu intelege inca, dar eu o tin cu a mea, si daca o las in voia ei, ii va fi greu la gradi, in colectivitate.
Va
!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
cecilia L spune:
'Neata si o
pentru doritoare.
Noi suntem la apel de la 7, nu greseste ora de trezire
, desi eu as vrea sa mai profit de cateva zile devacanta....ufffff, va invidiez pe cele ale caror copilasi se trezesc la 9.
Noi suntem bine, se pare ca a fost un episod izolat cu mucisori ieri, am dat repede cu pivalone si nu au mai curs....sper sa nu revina.
Gabriela, eu te inteleg perfect cu completarea, la un moment dat si eu am incercat sa-i ofer lui Cristi, dar el refuza bibele, asa ca a ramas pana la 1 an alaptat exclusiv, dar sunt de parere ca pana la urma si confortul tau este important, daca simti ca nu se satura mai ofera-i bibe, dar cat poti de rar, o sa descopere ca din bibe curge mai usor si o sa-ti abandoneze sanul, fina si cumnata mea( din Bucuresti) au terminat repede cu alaptatul, din acest motiv si este pacat daca ai lapte si iti doresti sa o alaptezi.
Am vazut frumusetele de fetite, minunate.
Aaaaaaaaam mai vazut poze cu trandafirasul cu codite
, cu frumoasa Bianca si cu Nati cea micuta,care arata fff bine si este o frumoasa.

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Rox, eu am terminat munca la 22:30, asa ca te-am luat! Se pare ca timpul le rezolva pe toate...stop...Deci voi pleca... stop... Amanam planul bb2...stop... O seara super truper!!! Micul Yanis creste mare Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)... "Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt! Credinta-i val, iubirea vânt Si viata fum!" |
ce sa inteleg din acest mesaj, ca pleci 6 luni parca ???????
Cecilia si
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui alinkav Neata' fetele dragi! ![]() Erina, ce repede mai trece timpul, dar mai ai inca, asa ca rabdare multa!La cat mai multe intalniri placute cu prietenii dragi! ![]() Gaby, ma bucur ca e totul bine la voi, si ca esti optimista, sigur ca totul va fi bine! ![]() Ramonaianai, felicitari ptr primii dintisori!!! Roxana, mai zi-ne despre copii macar cate ceva!!!Te cu drag!Noi azi mergem la FTK(fastrackids) la prezentare pentru parinti, vreau sa-mi inscriu pe ambii prichindei! Alex e cam plictisit acasa, la prima ora era deja in picioare gata sa plece la gradi, a ramas dezamagit, dar noi ne intelegem bine, si a inteles repede ca trebuie sa ramana acasa. Olivia a luat in brate pe "nu vreau"! Nu ii pot spune obraznica, dar neascultatoare este. Cam greu ne intelegem, si cunosc si greselile noastre in privinta asta, trebuie cumva sa gasim solitii in privinta asta. Mama o tine ca e prea mica si nu intelege inca, dar eu o tin cu a mea, si daca o las in voia ei, ii va fi greu la gradi, in colectivitate.Va !Alina, Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
unde la FTK, la care sediu?
si eu am aceeasi problema cu Cristi, nu vreau...sau alte proteste, sper ca pana la gradi sa le depasim, desi nu prea stiu cum
, nu prea mai asculta de nimeni, de ce ii atrag atentia cand face ceva sau ar trebui sa faca, parca mai rau il irit, dar nici sa-l las sa faca numai ce vrea nu-mi convine, l-am mai pedepsit, dar in afara de faptul ca urla si se linisteste pe moment nu am rezolvat nimic... sper sa trecem peste perioada asta....Cecilia si
cecilia L spune:
gata, am rezolvat o pagina din capitol pt azi...acum pot pleca la treaba, tb sa ajung la cumparaturi, dar tb sa trec si pe la scoala
, cu Cristi dupa mine, tanti este la tara si nu am cu cine sa-l las....
Andreea11, ce mai face Cris?
Dupa ce ma intorc, strig catalogul...asa ca dati un semn pana atunci, pun absente nemotivate.![]()
Cecilia si
alinkav spune:
| citat din mesajul lui cecilia L unde la FTK, la care sediu? si eu am aceeasi problema cu Cristi, nu vreau...sau alte proteste, sper ca pana la gradi sa le depasim, desi nu prea stiu cum , nu prea mai asculta de nimeni, de ce ii atrag atentia cand face ceva sau ar trebui sa faca, parca mai rau il irit, dar nici sa-l las sa faca numai ce vrea nu-mi convine, l-am mai pedepsit, dar in afara de faptul ca urla si se linisteste pe moment nu am rezolvat nimic... sper sa trecem peste perioada asta....Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007) |
La cel de la Unirii!
Si eu cred ca vom trece de perioada asta, cu timpul se va rezolva, doar ca nu trebuie lasati in voia lor, dar uite cum s-o iau cu binisorul, nu stiu, poate ne ajuta cineva???
De ex. eu ii spun ca nu e voie sa faca aia sau aia, ea se supara, incepe a tipa, ii zic inca o data ca nu se poate, la care ea si plange, dar si rade in acelas timp, numai sa iasa cum vrea ea. Cand nu cedez ii trece dupa cateva momente, si se face un mielusel. Dar pe moment ma simt neputincioasa, atunci cand plange si rade in acelas timp, zici ca se rade de mine, offff, si eu care credeam ca voi avea de furca cu Alex, dar Alex al meu e o minune fata de sora-sa!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
mandarinutza spune:
Tomally, multumim pentru felicitari!
Vero, Bianca e o frumusete, am admirat pozele cu ea!
Gabriela77, multi pupici pentru voi.Cred ca e o idee foarte buna sa ai o doamna care sa te ajute la menaj, eventual sa mai faca si cate o mancarica, astfel sa te poti ocupa de fete, intrucat sunt sigura ca te solicita 100%.
Cecilia, ma bucur ca scumpul Cristi e bine.
Ramonaiani, felicitari petru primii dintisori ai lui Daniel.
Noi ieri am avut musafiri, o prietena de-a mea cu 2 fetite, s-au jucat cu Antonia, s-au distrat, le-am facut niste pizza de casa, dar aseara eram tare obosita dupa cat am strans dupa ele.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 15s+
Poze
veroboroda spune:
Buna fetele!Eu sunt cheuna, am avut o dupaamiaza si o noapte ingrozitoare. Ieri cand am ajuns acasa ma astepa o surpriza surpriza, fii'mea dupa ce a venit de la gradi s-a gandit ca ar fi mai bine sa traga un pisu fix pe covor in dormitorul mare.SI ca sa nu se supere nimeni s-a pisulit in trei locuri.Asa ca aseara spalam covoare
. Azi noapate nu stiu ce a avut ca s-a agitat toata noapte, a dormit 2 ore cu mine , 2 ore cu tati si inca 2 -3 ore cu amandoi , eu chircita pe o bucatica de pat pentru Biei nu ii ajunge nici un pat de 10m.Acum sunt cheauna de somn, ma dor toate oasele si imi vine sa fug in lumeeee.
VA multumesc tuturor pentru aprecierile la adresa Biei.
Erina, uaou .. mai ai putin de tot si o sa-ti tii cea de a doua minune in brate.Ai grija de tine si menajeaza-te. Pastreaza-ti energia pentru perioada de dupa nastere ca o sa ai mare nevoie. Daria e super dulce, e asa de finuta si cocheta...
Gabriela77, sunt superbe printesele tale... Cred ca e foarte greu cu doua papusele mai ales la sincronizarea programului... Cat despre alaptat, important e sa nu cedezi prea usor.Stiu ca e greu si eu am trecut exact prin aceleasi probleme cu bia.Din pacate dupa 4 luni eu am ramas fara lapte si in mare parte din vina mea.Incearca sa nu cedezi isptitei de a renunta la alaptat. Eu am regretat apoi, dar era prea tarziu pentru regrete.....
In we vin Buna si Bubu. Buna va sta o saptamana la noi si sper sa mai respir si eu putin. Tare greu e cand nu ai pe nimeni langa tine sa te mai ajute un pic din cand in cand....
Gata fug la treabape mai tarziu
aeperju spune:
| citat din mesajul lui mandarinutza Emma, sunt bine multumesc. Burtica creste incet mai mult in interior, ca inca nu se vede pe afara. Greturile apropae au trecut de tot si ma pregatesc pt eco cu triplu test pe 17.02, sper sa fie ok atunci si sa aflam ce este bb2. Impreuna cu sotul, am ales deocamdata si numele pentru ambele posibilitati, dar u suntem convinsi 100% parca. Eu am presimtirea ca e fetita, dar mi-as dori sa fie si baietel. Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 15s+ Poze |
Totul o sa fie perfect, ai sa vezi! Mult noroc! si nu in ultimul rand sarcina usoara!
Emma si Andrei (21.09.2007)
aeperju spune:
Erina, sa-ti traiasca! Sa fie sanatoasa! Si sa-ti fie de bine intalnirea! Bine ca te-a mai scos din gandurile tale si te-ai simtit bine. Numai bine!
Emma si Andrei (21.09.2007)