Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (371)
Raspunsuri - Pagina 14
devylla spune:
Picio iti invidiez energia la ore tarzii!
Eu aseara am cazut lata langa fete,de la opt si m-am mai trezit la 12 doar pt alaptat si iar somn de voie pana dimineata.
Macar m-am odihnit,dar tot ma simt aiurea...
Imi pare rau sa aud ca tot va chinuie raceala!
Piciulika spune:
Una si ma duc - iar pentru o vreme, ma tem...
Gabriela, si noua ni se termina domnia miercuri! Si Micha ii acceptase bine pe bunici... se plimbareau, se citeau cartzi, desenau... daca apaream noi, ei erau gata, dezavuatzi. Dar a functzionat super! Si am avut o armonie chiar suspecta cu ei! (Ori raceala mi-a luat din coltzi, ori ei chiar sunt intzeleptzi – a fost super fain...) Mi-e frica de dupa!
Si eu am vesti bune pentru mamicile recidiviste – nah, ce denumire-am scos! - Si eu slabesc acum fara efort, nu la ca Micha, cu 10 kile peste un an de zile... Plus mi s-a retras burta mai iute decat la Michael si deja la 10 zile talia arata ca la o adolescenta mai plinutza de aici - ce rea-s! (Dar cand le vad la 16 ani cu jeansi cu talia joasa peste solduri soldane si burtzi... !)
Vazut ptintzesa de Veroboda – o duuulcee!
Ah, voiam sa va mai zic ca Alex e mult mai asemanator cu Tati – in sfarsit, merita si el un pui! Are pielea mai inchisa si minunata (si nu asa cu probleme ca Michael-cel-alb-ca-laptele) si are buzele frumoase de la Tati... in rest, mai vedem, se schimba zilnic, parca te uitzi la el si creste! Papa noaptea la 3-4 ore ceea ce-mi pare grozav, ziua cand cum, cam la 2-3 ore, cu toata raceala asta tembela a crescut deja la 4,600 kg, in 10 zile crescuse 2 cm - multzumesc lui Dumnezeu! Aveam ceva emotzii cu asa raceala agresiva, cum va fi... e bine!
Astazi insa a mancat prost si a fost cam somnolent – ma rog, pentru stilul lui oricum potolit. O fi fost obosit dupa noaptea urata de ieri? Da’ chiar si-asa... Sa-mi fac griji...? Febra nu are, mucii paaarca s-au rarit de cand il tzin cu cipilica pe cap (de ieri). Hmmm...
Yaia, m-ai avut la faza cu 10 si 20 de minute! [:D
Faza cu cosmarurile lui Michael cu „lulpea” au inceput de cand am avut proasta inspratzie sa-i arat o vulpitza, noaptea la lumina farurilor, depaarte, sub o padure. De fapt nici nu cred ca a vazut-o, (si eu abia am zarit-o), mai mult si-a imaginat-o; a combinat-o cu un lup din cartea cu Betzisorul Nazdravan si de atunci avea „dintzi maaaari”. De cate ori trecem pe acolo, ii era „fica” apoi ii era doar „un pic”. Ii explicam ca era miiica si nu avea dintzi mari, ci mici, ca Mila, pisica vecinilor, preferata lui. („Mila nu dintzi!” „Ei nu, si cu ce mananca ea carne?!” „Mila nu cane. Appetzel.” Adica cascaval Appenzeller, preferatul lui!)
Dar apoi lulpea s-a instalat la el pe perna noaptea si tot o pomenea cand se trezea speriat. Asa ca intr-o zi am decis s-o trimitem in padure, la mamica ei, ca si ea, vulpitza din camera lui, era speriata si singura. Si acuma tot spune ca „Lulpe weg!” (a plecat), dar uneori ma mai intreaba unde e. Acum nu stiu (inca) cine e noul personaj...
Cam asa cu imaginarul la varsta asta.
Va pup si mai tot pun ceva poze, si la Micha, si la Alex, dar nu prea apucam sa ne destrabalam fotografic cum am vrea...
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) siwww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246003.html?try=1&cookieID=159CYW4NZD86JI7D1H87F239994M75DL369QFV1S-31012010-233914" target="_blank">
Alex (16.01.2010)
Piciulika spune:
Devylla draga, nu e energie - e ingrijorarea...
E cam letargic si nu prea mananca - nu e el!
... stau cu ochii pe el... si incerc sa nu fac scenarii teribile...
Te pup! 

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) siwww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246003.html?try=1&cookieID=159CYW4NZD86JI7D1H87F239994M75DL369QFV1S-31012010-233914" target="_blank">
Alex (16.01.2010)
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Devylla draga, nu e energie - e ingrijorarea... E cam letargic si nu prea mananca - nu e el! ... stau cu ochii pe el... si incerc sa nu fac scenarii teribile... Te pup! ![]() ![]() Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank"> Michael (8.10.2007) siwww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246003.html?try=1&cookieID=159CYW4NZD86JI7D1H87F239994M75DL369QFV1S-31012010-233914" target="_blank"> Alex (16.01.2010) |
Sanatate
Sper sa nu fie nici o problema.
Erina spune:
Buna dimineata!
Ce mi-au placut postarile din diaspora!
Piciulika tare frumos ai scris!!! Sanatate sa scapati repede de raceala asta nesuferita!
Si Daria are cosmaruri, s-a mai trezit plingind, o simt dupa cum respira accelerat si suspina. impricinatii sunt monstrul de praf de pe CD-urile Hello Kitty si regina rea/baba din Alba ca Zapada.
Multumesc pentru increderea cu alaptatul.
Sabina Y. pupicei frumoaselor!
Sabina felicitari Sofiei!
Valentina spor la pregatiri!
Roxana, sa va fie de bine nasitul si petrecere frumoasa Alexandrei!
Papanash bafta la gasit gradinita buna!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
33+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Kriss am vazut poze cu frumoasa Allesia in parc, la mall si mincind iaurtel! E foarte dulce!!!
Am citit discutiile despre meniuri, Daria maninca destul de greu si are citeva mincaruri preferate...
Ea e bine, astazi vrem sa iesim la sanius desi au anuntat temperaturi de -5.
Am verificat calendarul si desi astazi sunt mosii de iarna nu e sarbatoare asa ca ma bag la calcat 3 masini de hainute pentru bebe baietel. M-am bucurat sa vad ca am destule hainute bleau, vernil, albe si galbene.
Yaia, salutari si spor maxim si tie!!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
33+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
SabinaY. spune:
Am schimbat nick-ul![]()
Asadar primul meu mesaj![]()
Erina,Erika inca cosmar n-a avut,dar e un dvd cu Anpaman in care apare Yada Yada Obake,bineinteles ca a inceput sa ii fie frica sa stea pe intuneric.Ma striga si spune:Kowaiii!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
Maine avem o excursie ce presupune mers cu masina o ora,stat afara la un Festival al scoicilor cateva ore,mers in Miajima sa vedem caprioare(tot afara) si intors acasa.
Maine se anunta zi insorita cu 9 grade.
Lisa si Erika sunt cu putini mucisori.Iar eu ma tot intreb daca sa mergem sau nu!
Imi este frica sa nu raceasca mai tare,dar in acelasi timp sunt dormica de-o iesire caci in ultima perioada am cam stat pe langa casa...
Jurnal de "mogalnete"
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Piciulika
, sper sa treaca repede problemele si sa redevina Micha cel mai superb fratior, ai nevoie de ajutorul lui, nu-i asa?Sanatate multa.
Erina, spor la calcat, daca nu ai fi la PN ti-as trimite si eu jumatate de sifonier(urasc sa calc
), dar te iert, mai ales ca sunt pt bb Daniel. Ai grija de tine, mai ales daca iesiti la sanius.

Papanash, nu am inteles de ce cauti gradi, probabil ai tu un motiv. Spor la treaba.
Sabina, felicitari Sofiei, cred si eu ca este curajoasa si merita din plin premiul. Un
mare de la mine pt ea.
Kriss, ce frumusete ascunzi tu acolo
...poate asa isi da seama dl. ca esti si tu om.
Eu putin racita, ma cam chinuie gatul, sper sa nu-i dau si lui Cristi ....am scapat de musafiri azi, deh vremea....
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
SabinaY. spune:
N-am apucat sa citesc ce si cum mananca copiii,sper sa-mi fac timp in seara asta ca sunt interesata de subiect.
Erika in ultima vreme are zile cand mananca f bine,si zile cand nu mananca mai deloc.
Cu sarbatorile,am tot avut in casa dulciuri si bomboane si se cam invatatase.Pana am schimbat locul dulciurilor si bomboanele le-am aruncat.
De obicei mananca asa:dimineata un castron orez cu furikake(alge,ou uscate semipudra,ce se pune peste orez) sau un iaurt si un baton paine.
La 10-gustarea contine fructe proaspete sau uscate si/sau biscuiti
Pranz:supa sau orez(din nou!/paine si o bucatica de carne(cand n-are chef nu se atinge decat de orez)
La 15,gustare:de obicei similar cu ora 10
Cina:supa+carne+paine sau refuza total si cere un pahar cu lapte
Peste zi mai cere lapte.
Jurnal de "mogalnete"
fosta devylla