Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (3)
Raspunsuri - Pagina 7
mihaela_80 spune:
Lavi, multumesc mult! Foooarte dulce Nati cu zana mancarurilor:) Partea a doua a auzit-o ea de undeva, sa nu te bata vreun gand c-ar fi adevarat :)
Maya imi zice mereu ca ii place mult de mine ca sunt asa frumusica . Si uneori adauga...dar de ea ii place cel mai mult, ca e cea mai frumoasa :)
Ieri a facut o criza de nervi ca a pierdut la "Nu te supara, frate" si l-a lovit pe Papa cu pumnul in umar. Si urla ca ea nu se mai joaca cu el si ca e un om rau . El i-a spus ca pana una alta pana nu se calmeaza si nu isi cere scuze nu se mai joaca el cu ea.
Dupa 5 minute de urlat si dat cu picioarele in pamant (si privit printre gene sa ne vada reactia), s-a apropiat de el spasita.
-Papa, imi pare rau...El se pregatea s-o ia in brate si s-o pupe, dar ea adauga: Ca ai castigat tu.
Precum puscariasii carora le pare rau...ca au fost prinsi.
Ca tot vorbeam ieri de maturitate. Poftim caz concret. M-am apucat si i-am explicat ca toata lumea vrea sa castige in cadrul unui joc,etc, dar mie mi se pare ca nu pricepe inca, cu greu se poate pune in pielea altcuiva. Din cate am citit e normal la varsta asta, dar tot e amuzant, egocentrism in stare pura.
De fapt comportamentul i-l modelez cel mai bine daca ii prezint consecintele unei anumite actiuni (consecinte care o privesc direct, evident)
mara95 spune:
salut!
meems, nu credeam ca-mi va placea atat de mult sa margelesc.cam de 2 luni "m-a lovit".dar nu am timp deloc.
miha, super replici. flavi , pentru ca andrei o mai loveste, musca , in joaca sau nu, o data l-a impins. o intreb daca ii pare rau de ceea ce a facut.nu. mi-a luat jumatate de ora sa o "conving" ca ii pare rau.
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Pasiune de Bijoux
catutza spune:
Maine gradinitele si scolile generale nu invata
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
felicia74 spune:
Hielau!
Ce credeti ca am facut noi pe viscol, cod galben de ninsoare in Buc? Am mers la teatru de papusi, ca ieri de aiurita ce sunt am uitat de avertisment si am cumparat bilete. Am vazut Mica sirena, frumos, Ilincai i-a placut. Cu ocazia aceasta a mers copilul pentru a doua oara in viata lui cu metroul si s-a comportat ca unul venit din varful muntelui. La fiecare statie, sarea si zicea "coboram?"
Va multumesc pentru raspunsurile cu cimitirul, ma bucur ca multe dintre voi nu considera ca e grotesc sa duci copilul la un mormant, asa credeam si eu, dar aveam indoieli Si scuze celor care au fost oripilate de intrebare.
Noki wow, ma bucur pentru tine, sa mananci si pentru mine niste mezeluri din acelea bune d-ale lor (numele imi scapa acum).
Catutza multumesc de anunt, oricum ma ateptam, ca vad ca nu prea se face fata ninsorii de data asta.
Mihaela80 wow, ce replica, nici nu se gandea sa-si ceara scuze Haioasa Maia.
Crissy77 sarcina usoara!
lavi02 spune:
Iarna asta a inceput sa ma plictiseasca.
Nasol ca inchid astia gradinitele si scolile, eu fac 5 minute pana la ambele, sper ca poate sta Virgil cu fetele pana sunt eu la servici, of, of.
Acum Virgil si fetele sunt la muzeul taranului, ii astept sa se intoarca. S-au dus cu metroul [:-)]
Miha de la mine a auzit-o pe asta cu grasa, altcineva nu-mi zice asa. Dar eu daca nu-mi zic tot timpul ca sunt grasa mananc cu prea multa pofta si spor, vezi faza cu cozonacul
Oricum, trebuie sa-mi reconsider limbajul in fata copiilor. Cred ca v-am povestit, pe vremea cand ma vaitam ca-s batrana (dupa ce implinisem 30 de ani) Nati i-a zis lui Virgil:"ce ne facem cu mama ca e asa batranica?" De atunci nu ma mai vait de varsta.
Ma bucur ca ti-a iesit painea. Cand pleci in Toscana?
Dulce Maya smecheroaica! Si Silvia era la fel la varsta asta, Nati nici macar nu rezista pana la sfarsitul jocului, se plictiseste. Silvia a invatat sa piarda in timp. In jur de 6 ani sa zic. Acum e OK, mai ales ca a primit o tabla de sah de la sora-mea si a jucat cu Virgil si soacra-mea si a pierdut tot timpul, normal, dar vad ca nu se lasa.
Noki ole! de abia astept sa vad pozele!
Si cum bine zice Feli , mananca si pt mine niste jamon serrano, niste gambas a la plancha, niste tortilla de patatas, o tabla de quesos si sangria la greu. Merg si niste chipirones a la plancha daca tot esti la masa.
Astept cu nerabdare tona de poze.
Anda sa inteleg ca te gandesti la reluarea studiilor?
madau spune:
Mda, nu era de ajuns ca suntem inzapeziti ca dracu, la gradi nu mergem, am mai stat si fara curent de la ora 14. Ca-n Evul Mediu . Urasc iarna, urasc vremea asta idioata. Vreau sa vina varaaaaaa
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
felicia74 spune:
Daaa, mi s-a urat de zapada, gata, am obosit, azi dupa amiaza nu am fost in stare de nimic, am stat in pat si m-am odihnit, ca vremea asta ma stoarce de vlaga.
Mara wow, bijuteriile acelea suntfacute de tine? Sunt superbe! Cum ai reusit sa indoi sarma aceea atat de frumos? Mie nu mi-a iesit.
PS: ia sa sterg eu iconul cu craciunul de la semnatura, ca deja e enervant
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
madau spune:
Update: claie peste gramada m-a luat o durere groznica de gat si cap si deja am inceput sa fac febra
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
maria_alexia spune:
Multumesc pentru raspunsurile cu somnul!
Pana una alta, vad ca nu sutn chiar asa putine orele de somn. Dar palid rau si agitat tot e puiul meu .
Daca nu citeam forumul nu stiam ce vreme indurati voi pe-acolo (TV nu servim). La noi a fost doa ro maaare vantureala ieri, dar fara zapada.
Vazut si eu bijuteriile Marei. Superbe!
Sunt absolut impresionata de ce biju-uri faceti voi. Stiluri fff diferite, materiale diverse, rezultate absolut uimitoare.
anda77 spune:
accuweather zice ca mai ninge si maine gros si p-orma se incalzeste cate un grad, grad, grad. in urmatoarele 2 sapatamani. ajunge si pe la 9 grade cica. dupa 21 feb nu mai stim ce se intampla. poate o noua ninsoare
mara, foarte frumos colierul cu pomul vietii!
lavi, hmmm, sa-ti spun ca vroiam sa dau la medicina...sau sa nu-ti spun:) imi cumparasem si manuale. p-orma mi-am dat seama ca faceam un efort neomenesc sa invat, fara sa am garantia ca imi reuseste planul. ca medicina aici nu pot sa fac ca n-are cine sa-mi intretina copilul. aveam eu un vis cu o bursa in strainatate, dar nu pot sa mizez pe ea, din pacvate. acum ma reorientez, am 3 variante sa aleg. master drept financiar/comercial, master drept international sau scoala de arte:))) nu in romania. niciuna. trebuie sa-mi rezolv niste chestiouni financiare. adica mi-a ramas de facut ce-i mai important:))) o sa vad, poate gasesc o solutie anul asta pt ce vreau sa fac. daca nu, anul viitor sigur va exista solutia.