Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (3)
Raspunsuri - Pagina 19
catutza spune:
Felicia , unde plecati in Bulgaria si cand? Ati mai iesit cu trotineta in parc? Vad ca acum ploua in Bucuresti...iarasi
Lavi , nu ne arati poze de la ziua Silviei? cum ati petrecut?
Roxana , cum mai sunteti? Tu cum te simti?
felicia74 spune:
Catutza normal ca nu am mai iesit
Mergem la hotel Pelikan, in Duni (unde au fost Noki, Camelia si Miri) din 20 iunie. Am vrut la Marina Royal Palace, dar s-au ocupat toate locurile Nu vii si tu cu noi?
Coralia ce hotel ati ales in final?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
catutza spune:
Feli , anul asta nu pot sa-mi iau concediu decat in august in iunie eu nu imi pot lua ca este perioada incarcata la servici (predau actele elevilor de clasa a VIII-a) , apoi in iulie da colega mea licenta...asa ca numai in august pot lua anul acesta concediu...dar asa o zi doua tot mai impusc eu sa plecam un we prelungit undeva
Felicitari pentru alegerea facuta si eu visez la Duni si sper sa ajung candva ....
mara95 spune:
feli....si flavia voia cu rolele cand zapada era d-un metru!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Pasiune de Bijoux
lavi02 spune:
Ce-am citit pe aici, antidepresive & calmante?!?! Of, aiurea, ce sa zic.
catutza multumesc de intrebare, am sarbatorit-o joi la Kid's Planet, (acelasi loc ca si anul trecut), si apoi sambata acasa cu cine n-a ajuns la club. Poze n-am prea facut, nu stiu daca am ce sa pun pe net.
Feli, Coralia bravo pt rezervarea concediului!
Eu una sunt cu moralul sus ca vine primavara, a crescut ziua, s-a mai incalzit, deja le-am trecut pe fete la geci mai subtirele
Noki_Lara spune:
Guten morgen!
Sper ca de saptamana asta sa-mi mai revin cu timpul liber alocat altor lucruri decat serviciului si ASE-ului.
Feli, Hotel Pelican? Hmmm...De ce nu la Belleville? Pelicanul e mai departe de plaja si cam ponosit.Belleville-ul e ideal situat si la un raport calitate-pret ideal.
Lavi- daca-ti zic cu ce mi-am debutat ziua... o colega de-a mea a adus coliva! Declaram coliva-day azi!
Vacanta - e prima data anul asta cand nu numai ca nu mi-am rezervat hotelul pentru vara, ci nici macar nu stiu unde sa merg...
Tania- nu stiu daca ai mai citit, dar la noi operatiunea dezbiberonarea a esuat lamantabil, ca Sarah ajunsese sa nu mai bea lapte aproape deloc. Asa ca am revenit la bibe si papa fara probleme. Si zau daca ma intereseaza. Insa mi-e clar ca atunci cand voi renunta la el, va renunta si la lapte...
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
coralia76 spune:
Feli noi mergem pana la urma la hotelul Sol Nessebar Palace,aici au rezervat cei cu care ne ducem..Ei au mai fost si anul trecut aici si le/a placut,vedem cum este...noi in Bulgaria mergem pentru prima data.Acum cu 2 copii mici dupa noi prea multe de vizitat nu o sa putem,daca mai cresc copii se schimba situatia .
Andreea se pregateste de zor pentru carnaval,e tare incantata..
Mara merge Andrei singur? Al meu e in 4 labute ,dar are o viteza..
soanso spune:
neata colectie...
roxi, ti-ai facut testul de glicemie provocata adica toleranta la glucoza?
la prima ora se recolteraza sange, dupa 1 ora bei glucoza pudra 75 gr. dizolvata in apa , dupa 1 ora se recolteaza sange , si la 2 ore iar. daca valorile sunt peste 140 -200 mg/dL atunci e diabet clar.
Sorana a fost foarte bolnava aproape doua saptamani, a "prins" o viroza grozava cu tuse, muci, febra, iau iesit pete rosii pe piele de la febra, brrr bine ca am scapat, a slabit saracuta si a suferit la reintoarcerea la gradi pt ca fetitele au refuzat sa se joace cu ia .
eu mi-am facut analizele pt endo - 5 analize...maine merg la dr. pt interpretare, sunt happy ca s-au micsorat nodulii.
ilenutza spune:
Neata,
felicitari pentru rezervarile de contzed!
Noi nu ne facem planuri asa din timp, poate cu vreo luna inainte!
Sa inteleg ca nu isi serbeaza nimeni aniversarea casatoriei ... vad ca nu s-a inghesuit nimeni sa pove ceva...
Noi am fugit de acasa weekendul acesta am lasat copii la mama si am mers in BUlgaria unde era PUSTIU, cativa rataciti pe la Balcick si cam atat, am ajuns si la Cap Kaliakra dar era noapte, asa ca ne-am cazat pana la urma in Eforie Nord.Strazi pustii si intunecate, fara indicatoare, era absolut cripi in Bulgaria.Cred ca nu o sa mai mergem prea curand pe acolo.Eu vizez un allinclusiv in Turcia cu copchii si poate bunici si of course un concediu fara copii, mai lung, de vreo saptamana doua.
A, si as mai vrea sa merg la Pestera pt ca ne-a placut f mult dar doar un weekend prelungit si cu copii.Cazarea la Nobilis este de exceptie.Dar asta acum pana in Pasti.
Vreau cam multe, stiu sa vedem ce iese.
Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010
camelia_daniela spune:
Hello tuturor !
Feli, ne organizam si noi zilele astea pentru concediu... Eu vreau sa stau mai multe zile - cred ca din 17 pana pe vreo 25 iunie. As vrea tot la Village , la casute, dar mai negociem ... vom fi 3 familii cu 4 copii de varste aproximativ apropiate. E foarte posibil sa ne vedem pe-acolo!
Eu am dus-o pe Daria la patinoar. Am facut deva 2 ore de initiere si incepe sa se descurce incetisor-incetisor. Nasol e ca eu nu patinez, ca as fi putut sa o ajut eu ...
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
My Creative World
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!