Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (3)
Raspunsuri - Pagina 17
roxisialexia spune:
lavi, LA multi ani Silviei! MUlta sanatate, copilarie frumoasa alaturi de surioara
Va multumesc tuturor pentru urari !
Eu acum am sunat la med de familie sa vad daca au venit rezultatele, au venit, am intrebat de glicemie si tot f mare este deci e clar diabet in toata regula, pe langa cantarirea mancarii 50 gr x acum trebuie sa imi masor si glicemia zilnic.la naiba..tot este bine ca am depistat acum boala.
delia te imbratisez cu drag si iti doresc sa gasesti resurse sa poti face fata situatiei.este extrem de greu insa nimic in viata nu este intamplator, cu siguranta ti s-a deschis o usa ..mergi inainte si ai incredere in tine...
alina , am vazut si eu vreo 15 min din -The Tudors- mi-a placut, ruleaza la noi la Procinema si am descoperit asta intamplator in timp ce matei se juca pe telcomanda ruland programele.O sa incerc sa fac rost si de prima parte ceva poze noi cu missa? ce mai face, cum mai merge cu invatatul limbii romane ?
cornelia sa fiti fericiti, sa va iubiti mereu
pupici pe nasuc anaisei
madau spune:
Lavi la multi ani Silviucai, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Roxi ai grija de tine! Foarte bun Sedatiff PC, si eu iau cand ma simt agitata. Foarte bun e si EMOCALM-ul, mie imi face chiar mai bine, si e 100% din plante, il gasesti la Plafar
Ripley si multa putere!
Eu bijuteresc de zor, de aia cam trag chiulul, scuze
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
camelia_daniela spune:
Ripley draga, sa-ti dea Domnu putere ! Ma rog sa iasa soarele si pe strada ta cat mai curand. Pupacim si fetele cochetele!
Cristina, Doamne ajuta sa decurga sarciana bine pana la capat!
Mada, cred si eu ca bijuteresti de zor! Si eu ...
Ca sa va descretesc fruntile ...
Kids Are Quick
_
TEACHER: Maria, go to the map and find North America .
MARIA: Here it is.
TEACHER: Correct. Now class, who discovered America ?
CLASS: Maria.
TEACHER: John, why are you doing your math multiplication on the floor?
JOHN: You told me to do it without using tables.
TEACHER: Glenn, how do you spell 'crocodile?'
GLENN: K-R-O-K-O-D-I-A-L'
TEACHER: No, that's wrong
GLENN: Maybe it is wrong, but you asked me how I spell it.
(I Love this kid)
TEACHER: Donald, what is the chemical formula for water?
DONALD: H I J K L M N O.
TEACHER: What are you talking about?
DONALD: Yesterday you said it's H to O.
TEACHER: Winnie, name one important thing we have today that we didn't have ten years ago.
WINNIE: Me!
TEACHER: Glen, why do you always get so dirty?
GLEN: Well, I'm a lot closer to the ground than you are.
_
TEACHER: Millie, give me a sentence starting with ' I. '
MILLIE: I is...
TEACHER: No, Millie..... Always say, 'I am.'
MILLIE: All right... 'I am the ninth letter of the alphabet.'
TEACHER: George Washington not only chopped down his father's cherry tree, but also admitted it. Now, Louie, do you know why his father didn't punish him?
LOUIS: Because George still had the axe in his hand...
TEACHER: Now, Simon, tell me frankly, do you say prayers before eating?
SIMON: No sir, I don't have to, my Mom is a good cook.
TEACHER: Clyde , your composition on 'My Dog' is exactly the same as your brother's. Did you copy his?
CLYDE : No, sir. It's the same dog.
_
TEACHER: Harold, what do you call a person who keeps on talking when people are no longer interested?
HAROLD: A teacher
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
My Creative World
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
coralia76 spune:
Tania condoleante!
Eu nu mai am bunici ...ultimul a murit cand eu aveam 16 ani...Dar in schimb am amintiri ,vacantele petrecute la tara cu bunicul din partea mamei au fost cele frumoase...
N/am mai intrat de vreo cateva zile pe forum,am fost prinsa cu diverse treburi...majoritatea domestice .vremea acceptabila din ultimele zile m/a facut sa mai ies din casa,ca ma saturasem de frig si stat inchisa cu bebele in casa .
Mihaela offf imi pare tare rau de accidentul Mayei...cred ca ai tras o sperietura zdravana.Cris al meu rar cand rateaza o zi fara sa se loveasca ...e ceva de groaza..daca vreau sa stiu sigur ca nu da cu capul in ceva sau nu cade de undeva trebuie sa/l tin in brate..Si cum are vreo 10 kg...zau ca nu mai pot...asa ca...are semne de buna purtare cam peste tot.../Canini ne dau de furca..e marait..si agitat rau...
SilviukLa multi ani! Lavi sa te bucuri de fetite !
Roxi multa putere iti doresc sa treci peste perioada asta mai grea!ceva sedatve ar trebui sa iau si eu...daca sunt din plante super.
Andreea are carnaval la gradi saptamana viiotare,acum trebuie sa umblu sa/i inchiriez un costum...dar inainte sa vad ce va fi..ca e program cu sceneta..si alte minuni din astea.Acum sunt in pline repetitii,imi tot danseaza diverse...si canta ,spune poezii..asta pana vine bebele si o impinge sau o trage de par si e gata scandalul....
Pupici.
mara95 spune:
Silvia, la multi ani!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Pasiune de Bijoux
catutza spune:
La multi ani Silvia , sa cresti mare, sanatoasa si tot asa de vesela ca si pana acum
Mihaela , refacere rapida
Roxana , offf nu am cuvinte poate totusi nu este diabet....
Corap , super tare fata ta! bine ca ti-ai dat seama ce a baut!
CristinaN , sarcina usoara si sa o duci pana la 40s
CristinaH , gata examenele?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
felicia74 spune:
la multi ani, Bic!
La multi ani, frumoasa si diafana Silvioara!
Roxi iti doresc nervi de otel, nu e o perioada fericita pentru multi. Sigur nu vrei sa intrebi si alt dr despre cum sa le intaresti imunitatea copiilor?
Meems nu te gandi la readaptare in RO, ca nici nu poti sa-ti inchipui cu ce greutati ne luptam noi aici.
Ilenutza sanatate micutilor!
Vedeti ca Sedatif PC e homeopat, deci inainte cu juma de ora nu mancati, beti nimic,ca nu-si mai face efectul. La mine nu a dat rezultate spectaculoase, probabil sunt un caz ce necesita Xanax deja
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
felicia74 spune:
Corap cum a putut Anais sa bea porcaria aia? Doamne, ce le trece prin cap.
Cat despre obsesia orelor suplimentare, nu vreau sa vorbesc, e prea dureros, ce se intampla cu oamenii astia, au luat-o razna? Numai despre asa ceva aud in ulimul timp, oriunde, inclusiv in troleu
Ripley se vede ca esti pestisor, ti-e greu sa iei o decizie, dar sunt sigura ca va fi cea buna.
Roxi acum am citit despre diabet, of, asta iti mai lipsea
Coralia mi-e dor de vreo cateva luni de treburi domestice, putem face schimb, pliz?
felicia74 spune:
si acum sa ma lamentez si eu: Ilinca e singurul copil din grupa de la gradi care mai plange dimineata. Ceilalti s-au linistit, culmea e ca fata mea nu a avut nimic la inceput, nu i-a curs o lacrima luni intregi si acum plange cu sughituri. Fara scene, "linistit" as putea zice, doar ii siroiesc lacrimile pe obraz. De ce, nu stiu, in fiecare dimineata inventeaza un nou motiv aiurea in tramvai - ca o cearta doamna ca acum o saptamana a varsat un pahar (asta desi doamna i-a zis in fata ca nu se supara doar pentru atata lucru), ca i-a crescut parul doamnei, ca nu-i plac jucariile etc.
Azi una dintre educatoare mi-a spus ca dupa ce plecam noi, se linisteste si participa la activitati, se concentreaza, este vesela... Cand vine bunicul s-o ia, o gaseste fericita, s-ar vedea daca ar suferi. Dar in fiecare dimineata e acelasi circ (asta de cateva saptamani).
O fi din cauza ca am facut o pauza de gradi si a stat cu bunicii? Eu asta cred. Sper sa-i treaca.
In plus, nici nu prea socializeaza cu restul grupei, deoarece prietena ei nu o lasa sa se joace cu ceilalti copii. Iar ea o asculta E figura, ce mai!
Bic spune:
Silviuca. Sa cresti frumos ca si pina acum.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
Info utile despre cresterea copiilor
www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears
www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina afirmativa