Fiv Europa - 27

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

Miki multumim frumos!ca neai ajutat!am luat legatura si sper ca curierul sa ajunga la cora maine!si-ti multumim ca ne esti alaturi!Mona hai cu beta mare si nuti mai face ganduri ca de data asta sigur ai puso de un pui![pisucmic green] se pare ca da numia noi vom fi la viena luna viitoare,si Cora saptaman viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Cu multa placere Bryny

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Kitta din cate am citit eu, clinicile mai in top in Bcn sunt: Dexeus, IVI Bcn, CIRH...adica nu am auzit f multe opinii negative....Eu cred ca ar trebui sa mergi la IVI pt ca au un tratament specific pentru ''bajas respondedoras'' adica cele care au putine ovocite; despere Dexeus stiu ca sunt destul de buni si au si aparatura f buna, iar desper CIRH am citit numai laude insa nu stiu mai multe. MUUUUUUULTA BAFTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mizo40 spune:

Buna ziua fetelor,
Astazi am primit cea mai buna veste din viata mea: BHCG = 163,3 mUI/mL, in ziua a 13 de la embriotransfer.
Am facut FIV la Wunschbaby: recoltare ovocite cu dr. Feichtinger (pentru ca dr. Fischelmaeir lipsea) si embriotransferul cu dr. Fischelmaier.
Am avut 10 ovocite, numai 6 au fost mature, au fertilizat 4 #351;i au rezistat 3 embrioni care au fost transferati la 72 de ore.

Va multumesc din suflet pentru ajutorul deosebit de care am avut parte datorita voua, tuturor fetelor care au scris si scriu in continuare pe acest forum. Fara voi nu puteam sa reusesc.

Le urez fetelor care au intrat in linie dreapta multa bafta, iar Bhcg sa fie cu valoare pozitiva si mare.
Va dau un mic sfat: sa faceti acupunctura inainte si dupa embriotransfer pentru ca eu cred ca asta m-a ajutat foarte mult, iar in comparatie cu tot ce platim, 33 de euro nu mai conteaz#259;.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Miki, merci de noua titulatura...zau ca mi se potriveste
Bryny,si tie...
Numai maine nu-i poimane....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mizo40 felicitari!! 40 e varsta? Spune-mi te rog tratam tau de sustinere, ce ai luat?
Mona40 nu eu ti-am dat titulatura, asa am citit semnatura ta Te asteptam cu un test frumos exact ca al lui Mizo.

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Mizo felicitari. sarcina usoara la termen si bebe sanatos iti doresc.

Bryny s-a deschis sezonul de reusite la Whunscbaby. Sa ii calci pe urme lui Mizo. Ai inteles?

Hai Mona cu rezultatul. Vezi ca tu urmezi pe lista gravidutelor apoi Cor-Cora, Bryny si Pisumic.

Se mai inscrie cineva.

Miky te bagi?

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cor-cora spune:

mizo 40 -Felicitari,sa ai o sarcina usoara .Ce bine a picat vestea asta, eu sapt viitoare plec la Wunsch ...
Spune-mi te rog ai facut assisted hatching? ce tratament de sustinere ai primit?Si daca nu te superi unde ai stat?
A stat cineva la Trend Parkhotel Schonbrunn? Daca da, cum sunt camerele?

Mergi la inceput

miki, elanada, va multumesc pentru felicitari.
Da miki, am 40 de ani.
Tratamentul pe care l-am urmat dup#259; recoltare ovocite: proluton depot/2 pe sapatamana, progynova 2 mg/zi, duphaston 10 mg/2 pe zi, prednison 5 mg(1/2-0-1), clexane 40 ui 1/zi (echivalentul lui Lovenox care in Austria este foarte scump), elevit 1/zi.
Acum mi-a trimis un raspuns dr. si mi-a spus sa iau in continuare acelasi tratament pana in saptamana a 12 de sarcina; singura diferenta este ca mi-a dublat doza de proluton.

Elanada ma uit cu drag la puiutii tai minunati, sa iti traiasca, sa fie sanatori si norocosi. Sa stii ca iti cunosc toata povestea si ca am stat cu sufletul la gura pe parcursul tratamentului tau si pana la rezultat. Sa stii ca tu esti "vinovata" ca am ales Wunschbaby.

Fetelor care sunt interesate: mi-au ramas 8 fiole de gonal 75 ui, siglate, pastrate tot timpul in frigider, care expir#259; in iunie si sept. 2010 si pe care vreau sa le donez. Mai am si patru fiole de menopur, dar expira in martie 2010 (le-am cumparat in ianuarie). Daca le doreste cineva, sa imi transmita nr. de tel. pe e-mail.

Mergi la inceput

cora, multumesc pentru felicitari si te rog sa vii la final cu acelasi rezultat.
Nu am facut assisted katching.
Am scris putin mai sus despre tratamentul de sustinere.
Am stat la hotel Ekazent, care este la doua minute de mers pe jos pana la Wunschbaby. Am platit 49 de euro/zi, fara mic dejun. Camera a fost foarte mare, arata ca o garsoniera. Hotelul nu este nou, dar este destul de curat. Poti sa vizualizezi camerele pe booking.com. Avantajul foarte mare este ca traversezi si ajungi la clinica. Iti dau nr. hotelului si daca vrei, poti sa faci rezervare: 004318777401. Vezi ca au si doua receptionere care cunosc limba romana foarte bine.
Hai ca mai ai putin si o sa ne bucuri si tu cu un rezultat bun.
Bafta multa.

Mergi la inceput