Aradence DC...! (137)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am pus si restul de boze de la botez incepand de aici: http://family.webshots.com/photo/2988651370061225341xOnadK

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Diana, sunt tare scumpi copilasii tai, Vladut e flacau mare(si f serios), Timeea e o dulcica si Teo o dragalasa.
Merg sa vad si restul pozelor.

Multumesc pt. raspunsuri in legatura cu hainutele.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Diana sunt superbi toti copiii tai. Sa va traisca si sa va bucurati de ei. Cat despre tine, parca esti o adolescenta. Ai mai intinerit.

Mergi la inceput

Am facut lapte de pasare, ioi ce bun a iesit si ce mult am mancat!! N-am mai facut demult.
M-am ingrasat vreo 3 kg intr-o luna.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, ce pofta mi-ai facut cu laptele de pasare Macar ai pus fructoza in el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Diana R sa va traiasca copilasii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei.

Eu nu prea am mai scris, v-am urmarit din umbra.

Alexandra la gradi ma innebuneste ca vrea in rochita zilnic, foarte rar o pacalesc sa mearga in pantaloni. Zilnic ii schimb hainele de corp, chiloteii, ciorapii iar hainele de pe deasupra maxim 2 zile ca le murdareste in genunchi cum se taraie pe jos.
Marti vom face poze la gradi, vine un nene sa la faca si deja vorbim de freza.

Fetelor, voi ce crema de fata folositi, ca am o piele foarte uscata si nu stiu cu ce sa ma mai dau, sa nu aiba f. multe chimicale.

Azi am fost la doctor ca am avut o durere de cap groaznica, si cred ca am sinuzita, ma duc sa-mi fac un film la sinusuri.

Alexandra mea e pedepsita, nu mai are voie la desene deloc, le-am sters, asa de tare m-a enervat si spre surprinderea mea e foarte ascultatoare de cand nu mai vizioneaza desene. Isi gaseste tot felul de activitati si nu protesteaza. Inainte manca la televizor, eu am invatat-o ca nu manca deloc si asa o pacaleam, dar acum a crescut si daca ii este foame cere, insa obiceiul l-a pastrat. Vina este a mea si incerc sa o repar pana nu este prea tarziu. Acum isi strange jucariile, spune si rugaciunea inainte de culcare. Am pedepsit-o ca nua vrut sa mearga la biserica sa o impartasesc, am imbracat-o duminica si cand a fost aproape gata a inceput sa maraie, ca ea nu vrea, ca vrea cu nu stiu ce ciorapi, asa ca a stat acasa si .... fara desene o luna de zile.

M-am cam lungit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Waw, vorbiti de prajituri. Eu sunt la cura de 2 saptamani, ca m-am ingrasat de sarbatori cu 5 kg. Am 1,60 m si 67 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzica

Macar ai pus fructoza in el?

Nu!

Diana11, eu folosesc Garnier acum de care sunt multumita, am folosit vreo 2 ani Artristy de la Amway.
Si Adelina face poze la gradi miercuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Buna gagici ,imi fac si eu iar aparitia dup#259; o lung#259; absenta,ca de obicei . Am terminat cu examenele si teoretic ar trebui sa ma decuplez un pic ,lucru imposibil c#259; ma omoar#259; licenta ,plus restul de zi cu zi.
Imi cer scuze fata de cei carora nu am apucat sa le urez LA MUL#538;I ANI (sarbatoritii de la finele lui ianuarie si cei de la începutul lui februarie).
Nu prea stiu ce s-a scris pe aici ,doar asa printre randuri. #536;tiu ca v-ati intalnit la Alina în numar destul de mare ,mi-a fost ciuda ca n-am avut cum sa vin si eu ,dar sper ca urmatoarea "adunare"sa fie vinerea viitoare #537;i am si eu posibilitatea sa vin (eu pot doar o vineri pe luna #537;i greu se nimereste sa fie fix aia ).Am murit de pofta cand am vazut în poze prajiturile ,nici acum n-as refuza o farfurie
.
In rest la noi nimic nou , David cu problemele specifice vArstei ,cu ideile lui fixe la care refuA#259; cu încAp#259;tAnare sA renute ,dar le rezolvam încet #537;i sigur ,cu vorba bun#259; n-avem rezultate a#537;a c#259; pe viitor va avea parte de surprizele nu tocmai placute ,poate astfel va realiza ca nu este el întoteauna centrul universului.Nu vreau sa fiu rea ,dar uneori e imposibil s#259; te-ntelegi cu el . Eu sunt extrem de realista nu-mi place sa-mi laud doar odrasla (chiar si cand nu este cazul ),are bineinteles si o gramada de calitati . Asta e marele meu defect sunt prea exigenta atat cu mine cat #537;i cu cei din jur , uneori realizez poate pre tarziu ca exagerez.

Na ,cred ca v-am scris acum de va plictisiti , de aiurelile mele .

Revin ,trimit mesajul sa nu-l pierd ca mi-s patita

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Continui tot eu ,mesajul anterior e aiurea scris am avut tastatura setata pe romana si mi-a intrat in mana sa scriu asa si a iesit o aiureala
Alina m legat de haine ti-au raspuns fetele ,dar scriu si eu ,lenjeria i-o schimb si eu zilnic si bluza ,pantaloni ii dau de trening ,nu cu cel duc de acasa si aia ii las toata saptamana acolo in dulap ,doar nu fac parada modei la gradi. Cu fetele probabil e mai dificil ,David n-are treaba cu cel imbraci ,nu-i curios de haine .
Mi-ai facut pofta cu laptele de pasare ,n-am mai mancat de nici nu stiu cand
Gabi deci ti-a fost indeplinita si de data asta pofta . Si mie imi place placinta cu dovleac ,de fapt mie imi place tot cei dulce ,cat mai multa glucoza
Flavia poate iti revii ,nu prea te pot incuraja ca nici eu nu ma laud , am si eu o perioada nici cum ,daca n-as fii asa de pesimista cew bine ar fi
Moni nu stiu daca te-am mai intrebat ca sunt screlo ,unde v-ati luat bilete pt concediu ? N-am apucat sa vad inca pozele dupa ce termin cu scrisul
Miha cred ca nu-si mai au loc laudelele ,esti de admirat cum reusesti sa-i bucuri pe fiecare in parte .E interesanta ideea de a sarbatori ziua in deplasare ,si noi pe David tot asa l-am sarbatorit pana acum ,doar ca noi mergem noi trei si ii dedicam intreaga zi lui ,ziua in care s-a nascut ,pana acum a picat tot in we si anul asta ,dar inca nu stiu unde sa mergem .O sa vizionez pozele dupa ce scriu asa ca nu le pot comenta.
Diana r felicitati micutei crestine
Diana 11 eu folosesc crema hidratanta de la Loreal ,pana acum nu prea am folosit dar vad ca se ramoleste nu numai creierul ci si tenul ,ma apropi de 30
Anca cum e Alex la gradi ii place deja ? Tu tot somera?

Noapte buna

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput