Aradence DC...! (137)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Am raspuns pe subiectul ce l-ai pus Moni, e binevenita aici, mai ales ca noi chiar avem nevoie de subiecte de dicutie..., daca-s si filosofice cu atat mai bine.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Moni sa sti ca-mi prinde bine si mie vacanta asta ,chiar ma simteam super epizata .
Flavia se simte un aer de optimism in mesajul tau . Sa fie de bine
Anca constat ca nu numai David are probleme cu salutul. Cu imbracatul-dezbracatul se descurca , dar poezie nu vrea sa zica ,numai sa cante.Si la serbarea de Craciun poezia a stalcit-o cumva ,dar la cantat avea o gura si singur ii place sa cante sa fie auzit ,nu in cor.
Ada si eu i-am lansat o invitatie aradencei noastre.

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Am scris inceputul de mesaj de deua ori!Nu mai stiu ce-am tastat pe aci ca m-au invadat copiii

Mergi la inceput

Salut fete!
Miha, mi-am cam iesit din mana ca n-am mai fost barmanitza din 2004.

Serviti!
SI niste bereca vremea cafelei a cam trecut.
Ai febra Miha!EU am mai putina decat m-am asteptat.
Ma duc sa citesc ca forumul asta merge ca mortu' la mine si nu am reusit sa citesc tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Ada, in Gradiste sunt 2 gradi cu program prelungit una pe Ardealului si una pe Crasna, la podgo e PP1 care e in renovare si functioneaza o parte la Kaufland o parte in Gradiste...Mai e una linga Kaufland, si una inspre gara pe Avrig...
Ce ai mai facut cu scoala Iuliei? La cine ai inscris-o in final?
La noi nimic nou, merg sa duc fetele la karate...
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Salutare, deci aveti program sambata, creca nici Dragos nu se face bine pana atunci... azi a fost mai rau ca a facut si febra. E prima oara cin d are altcineva grija de el si stau ca pe ace. IIsun din ora in ora sa vad ce face si numa ce am venit si creca il trimit e Daci dupa el cind vine de la aikido.

Flavia citeodata imi face placere sa fac de mancare dar alteori... cand fac ceva foarte bun si se termina repede, a doua zi o iau de la capat nu prea imi mai place.

Interesanta oferta de la Cap Aurora, n-am fost niciodata acolo. Cel mai mult mi-a placut in Mamaia in partea de nord unde e mai liniste. E mai ain pentru pitici...
Ada, gradi de pe Crasna e faina, Dragos a fost acolo 1 an.

Alina si Dragos-5 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Sanatate multa lui Dragos, Alina!La noi nimic nou in afara faptului ca am fost marti la aerobic acolo unde merge Miha si a fost tare fain.
mie mi-ar place sa mergem cu rulota la mare , dar cine stie ce se mai intampla pana la vara!

Mergi la inceput

Cu intalnirea taticilor ar fi foarte interesant, daca ar avea ei vreodata timp si chef sa mearga cu copiii fara noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Haideti la o .
Moni , nu te-ai putut abtine la sub. cu sfaturile??? M-am distrat de dimineata.
Multumesc de info cu gradi. Tre' sa merg in vizita.
O zi faina de tot sa aveti!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ada, multam de cafea. Eu chiar acum imi beau cafeaua ca iara nu am apucat de dimineata.

Nico, aveti rulota???

Eu ma bucur ca se incalzeste afara, sper sa fie si soare, nu sa ploua. In rest mai nimic nu apuc sa fac. Cum naiba aveam altadata vreme si de altceva. Adevarul e ca iesind la 18 de la lucru ce sa mai fac???

Mergi la inceput