FIV265

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui violab

Fetelor chiar ma intereseaza si pe mine faza cu RMN-ul. Eu am facut unul cu 2 luni inainte de FIV. Oare a afectat productia? E posibil? Voi ce stiti?

Nu, sub nici o forma.Nu are nici o legatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

salutare dragelor

up-date: control la profu azi dimineata si ce sa vezi: nu mai erau 8 outze, ci 10, dintre care doua aveau 25 mm, unul 23 mm, vreo cateva de 20 mm si 18 mm. profu s-a aratat nu numai multumit dar si "uimit" de productie. Cocei, insa, a zis ca in cei de 25 sa nu prea imi pun sperantza ca sunt prea mari.
voi ce credetzi?

acu juma de ora am injectat pregnylul, in ac mom ingurgitez vinul si... la somnik.

duminica la 8 la spital pt punctie.

Moshulik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

shery sunt ok, unul fresh si unul congelat, clasa 3, foarte buni, dupa spusele lui nenea Zadori, sper sa iasa 2 copii zgubilitici din ei

copii tai ce ti fac?
pup si sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Buna Fivoaselor si scuze ca nu am mai intrat pe aici de ceva vreme dar baietelul meu ma tine ocupata la maxim. Tin sa multumesc fetelor ptr. galerie, trebuia sa am nastere provocata pe 7 dec. dar noaptea au inceput contractiile si nu a mai fost nevoie. Am nascut la 12,16min, natural, apgar 9/9, un baietel de 3,660kg, SANATOS. Asa ca sunt o mamica fericita, ceea ce va doresc si voua cat mai curand. As avea o rugaminte ptr. cine se ocupa cu prima pagina sa modifice, baietelul meu se numeste Matteo, nu Mario. Multumesc.

Am vazut ca discutati acum ceva vreme de broscute, as vrea sa precizez ca trebuie sa vi le faca cineva cadou, nu sa vi le cumparati voi.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Doris71
FELICITARI !!!

sa-ti traiasca baietelul si tie o revenire cat mai rapida!!!

MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Doris - un vis implinit in sfarsit dupa atata chin. Felicitari, sa ai un baietel sanatos si frumos si cuminte.

Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Beatrice daca ai endometrioza nu se recomanda IA, se trece direct la fiv cel putin asa mi-au zis mie astia aici, endometrioza scade sansele fecundarii in mediu natural

Sheri nu poci ca sa ma linistesc orice ar fi.....i-am comandat acum Proxeed, l-am primit ieri, tot ieri si-a primit portia fara sa cracneasca si in seara asta ma prezint la el la job cu sacu de fitness gata facut il iau de-o aripa si-i dau drumul abea pe banda de alergat ca mi-a ajuns cutitul la os.....i-am zis duminica trecuta ' Uite-l pe Federer care face sport a pus de doua gemene, asta sa-ti fie Biblia de acum incolo'
Doris Felicitari din suflet!!!!Ma bucur ca s-a incheiat cu succes drumul tau in lumea Fivurilor
Kora da cei de la Adoptii au dreptate, esti gravidutza! Din cate stiu eu poti sa incepi deja sa-l cauti pe micutz chiar daca nu ai atestatul inca......Bafta sa-l gasiti repede pe copilas si sa va poarte numele cat mai repede! Tin pumnii stransi stransi (daca mie nu-mi iese acum in mai asta e proiectul meu de vara, sa vin sa caut bebele, pana atunci mai am de adus doar un act in Ro si apoi voi avea dosarul complet)pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

shery sunt ok, unul fresh si unul congelat, clasa 3, foarte buni, dupa spusele lui nenea Zadori, sper sa iasa 2 copii zgubilitici din ei

Felicitari, sa dea DD sa fie doi puiuti lipiciosi , iti tin pumnii.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Citat:
citat din mesajul lui moshulik

salutare dragelor

up-date: control la profu azi dimineata si ce sa vezi: nu mai erau 8 outze, ci 10, dintre care doua aveau 25 mm, unul 23 mm, vreo cateva de 20 mm si 18 mm. profu s-a aratat nu numai multumit dar si "uimit" de productie. Cocei, insa, a zis ca in cei de 25 sa nu prea imi pun sperantza ca sunt prea mari.
voi ce credetzi?

acu juma de ora am injectat pregnylul, in ac mom ingurgitez vinul si... la somnik.

duminica la 8 la spital pt punctie.

Moshulik

Draga mea, stai bine, ce sa zic...Sa treci cu bine peste punctie, sa ai oute de calitate si sa faci transferul norocos! Bafta multa!!!
si tin pumnii.

------------------------------------

Anul asta vreau un beta mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Mirela sa fea DD sa fie cu noroc de data asta!

Doris nu pot decat sa te felicit!!! si sa-ti doresc tot ce-i mai bun pt puiul tau!

Dragaica pup graviduta fericita!

------------------------------------

Anul asta vreau un beta mare!!!

Mergi la inceput