Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(207)
Raspunsuri - Pagina 22
bb_yasmi spune:
bravo Alessia!!! 

acum ca ai zis faza cu "iteatza".......iasmina ii spune ieri la tat'su "poasta mica"....
si inafar de cresa nu avea de unde sa auda/invetze...ca eu nu am facut- si nici nu as facea niciodata asa!!
oricum nu o mai duc la cresa, in primul rand pt ca luni o inscriu la gradi si in al doilea rand pt ca nu sunt multumita delocccccc cum se comporta cu ei la grupa mare unde a fost mutata....
ellis, eu la cina am facut cartofi la cuptor cu piept de pui, mozzarela, ou si cu smantana si cu sos de rosii pe langa! a fost asa de bunnnnn.....
ca am mancat 2 portii...![]()
![]()
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

bb_yasmi spune:
bianca raspunsul meu ar fi: schimbandu-i programul si sa nu o mai lasa sa doarma pana la 10-11. sa vezi atunci ce obosita e seara!
happy mom &

popbianca spune:
a trebuit sa-i fac masaj....!
se crede la regim de spa!?
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
25+
popbianca spune:
bb...ar fi o varianta...recunosc
...dar deocamdata mie imi cam convine programul ei...cand va merge la gradi (adica in curand se va schimba oricum)....deocamdata ma bucur pt.ca sunt situatii in care eu ajung la 4 dimineata acas pana la 10 reusesc sa dorm ceva....dar daca s-ar trezi la 8
ar fi jale pt. mine...
e ceva ce nu inteleg...doarme pana la 10 ...la ora 14 se culca fara nici o problema...o asez in pat si gata(asta e regula..bineinteles ca sunt si exceptii)...deci adoarme dupa 4 ore...apoi la 16 e trezirea si la 22-22,30 culcarea...deci 6 ore,mult mai intese si mai solicitante decat inainte de amiaz...de ce e asa de dificil?!
totusi cred ca e stereotip de culcare pt. ca oricat de obosita ar fi tot asa se comporta, chiar si daca nu doarme somnul de amiaz
acum a adormit ingerasul meu cel nazdravan!...dar acum are asta micu' un chef de joaca!....abia astept 1 martie....sa-l vad din nou...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
25+
bb_yasmi spune:
bianca tu stii cel mai bine...eu ti-am raspuns la intrebare...

happy mom &

ellis spune:
BIANCA - a noastra adoarme cu unul dintre noi langa ea...altfel nu;
BB - nasol ce spui tu cu cresa... a mea se da desteapta, frumoasa si isteata...ca asa zice miss Adeea(andreea)...eu nu o laud, el putin u in fatza ei, noi am fost crescute fara laude(in exces), fara recompense...si am luat premiul I si in clasa a 12-a..asa ca nu prea ma impac cu ridicatul copilului in slavi; am mai zis eu ca nu gasesc potivit cuvantul "destept" pt varsta lor, inteligent da...in fine poate-s eu mai ciudata...ca nu ma mir...
buuuuna mancare ai facut! gravidutele nu sunt pofticioase? ca eu de asta nu mai spun ce gatesc...
acu zic si eu, dar daca vreuna din voi poftiti, sa spuneti si nu mai zic deloc: eu am supa de pui cu taitei, mancarica de cartofi cu rosii si pui de tara; am facut o prajitura cu branza acum..ca tot se lasa sec...maine fac piftie de curcan, poimaine supa crema de legume si sarmale de pui...vedeti de ce ziceam ca imi petrec tot timpul in bucatarie?!
popbianca spune:
hi!
bb...stiu draga!
ellis...poti sa zici ce vrei tu...astfel ii mai dau ideii la mama!![]()
Ana e plecata la socri....vine pe la 13,30 ...o pun la culcare si mergem la o cafea , cu sotul, cu prieteni ,in oras...apoi ma duc imprim niste poze(vreo 400-si costa 0,39/poza---e mult?) ...
ultima poza din albunul Anei e din data de 09.02 .2009....
25+