Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(207)
Raspunsuri - Pagina 15
Vasari spune:
Buna ! Ne mai stiti, nu? :)
Stefania, frumusica foc Stefania mica !! Si pare cam strangarita.:))
Andreea, ce poze...
Ma asteptam sa fie mai mare burtica, oare asa mult timp a trecut de am uitat? :)
Lavi, chiar fain visul. Are si vreo semnificatie? Nu stiu de ce ma gandesc la bb2, ca tot se discuta acum. :)
Imi pare tare rau de Ramonella...
Ellis, tare greu cu colaborarea. Eu nu pot lucra cu M acasa, mai ales ca stam doar 3 ore impreuna, asa ca stau si lucrez noaptea, nu in fiecare zi, dar iar nu e bine. Dar trebuie puse in balanta mai multe... eu am ales varianta mai buna pt mine, deci sa lucrez. :)
Avem si noi poze si filmulete noi. O sa-i gasiti si pe Ionut si RGE acolo.
http://picasaweb.google.com/mihaela.buciu/Feb10#
http://picasaweb.google.com/mihaela.buciu/Ian10#
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
bb_yasmi spune:
alina,
imi era dor de voi!!!
nu m-am gandit la sa o semnificatie cu inelul...
dar cine stie....poate te pun nasa :))))))
pozele sunt minunate!!!!!!!!!!!!!! maria e superbaaaaa !!!! iar pe tine mie asa ciudat sa te vad cu par mult in cap..![]()
(sa nu te superi!!!
)
aaa inca ceva, de cate ori scot cariocile/plastelina....fii'mea primul lucru ma intreaba: "pe perete??" 
![]()

_si ionutz e un scumpic
!!!! iar roxana arata betonnn!!!!!!!!!!!!
_
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

ancadragoman spune:
Alina am vazut pictorita mica,vad ca e pasiunea ei pictura si ii place tare.De unde luati culorile?Sunt speciale pentru copilasi ca eu i-am luat tempera normale...
Filmuletele nu pot sa le vad de aici ,incerc diseara de acasa.![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
Vasari spune:
Multumim pentru reprimire si complimente. 
Lavi, cum sa ma supar? Ma uitam ieri pe pozele mai vechi si ma gandeam sa ma tund iarasi. :) Eu nu m-am gandit sa-i interzic pictatul sau desenatul pe pereti, asa ca acum toata casa e multicolora, dar nu asa ca peretele din bucatarie (pe care o sa-l fotografiez odata complet
). CE face Maria nu e chiar pictura, e mazgaleala si mereu ii explic "sa mangaie" cu pensula, iar ea o infige in culoare ca pe-o furculita. :))
Si sigur, te asteptam cu bb2, Lavi. :)
Anca, ultimele culori sunt cumparate din librarie, dupa o vizita la pediatra, sa ne ridicam moralul (eu acum sunt in concediu medical pt Maria, e racita). Am luat cam tot ce am gasit. Avem si tempera la tub, alea sunt preferatele ei, dar iese asa dezastru... Am observat ca daca diversificam e cel mai bine, oricum le macelareste f repede. 
Ank, la multi ani ! Imi pare rau de intarziere... Sa fii fericita si foarte iubita ! Ai o pereche tare scumpa in casa !!
Pussi, am vazut mai demult pozele voastre si ce povesteai de Tuste. Primul lucru care mi-a venit in cap a fost "vreau si eu".
Si eu abia astept poze cu burticile !!
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ancadragoman spune:
Alina si noi tot tempera la tub avem si cate o pensula pentru fiecare partida de "pictura" ca se strica cum pune mana pe ea![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
slimatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca slimatei...stii vb aia...nu-i dracu asa de negru precum pare |
de de unde? ce face ce vrea el?
la burtici!"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
slimatei spune:
| citat din mesajul lui pussi salutiiiiiii stefania Ana mai nou e cu "vai,vai!!!" |
ce dulce tb sa fie...
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
papa buuun
slimatei spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 pussi, pe noi (si inclusiv burtica) ne poti vedea pe albumul nostru cu poze de la semnatura... ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 19+ cu ![]() |
ce dulce e Eric
..am vazut si burtici
...sarcina usoara in continuare! 
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
papa buuun
slimatei spune:
ramonella imi pare rau tare..sper ca DD sa-ti dea putere sa treci peste durere!
multumesc fetelor de complimente 
va 

pe toate
...ma bucur mult ca v-a placut fotografiile...
intr-adevar asa e ....foarte nazdravana..dar si cumintica ce sa zic...nu ma pot plange ..macar de asta nu![]()
s-a maturizat intr-adevar foarte mult cel putin de vreo cateva sapt incoace nu o mai recunosc..are ea si pasarele ei..ca orice om de altfel![]()
ii plac enorm pisicile..acum nu e ca nu as vrea sa ii iau o pisica, doar ca noi prima, de a o avea pe ea si chiar dupa ce am nascut-o am avut multe pisicute..din pacate te atasezi foarte tare de ele si destinul unora dintre ele a fost tragic... asa am decis ca: doar daca vom avea conditii pt a poutea tine in siguranta o pisica ...abia atunci o sa ne mai decidem sa ne luam una a noastra ...pana atunci insa ne bucuram de cele a prietenilor nostri![]()
si noua ne lipseste o pisicutza numai a noastra... nu mai zic ce ar face stefi cu ea![]()
am vazut si eu fotografii cu Maria de Alina(vasari) Doamne ce a mai crescut si ce dulce e Maria
cel putin in filmuletele unde mergea ea in zapada imi venea sa o mananc de dulce ce e!nici mami nu e mai prejos
...
...eu una abia astept sa reusim sa o duc si pe stefi la zapada..nici nu imi pot imagina ..oare ce reactie va avea? (ea nu a vazut zapada niciodata)
nici noi nu i-am interzis prima de a varui sa picteze peretii ca si asa erau vai de capul lor...dar acum dupa ce ne-am luptat noi sa-i pictam sa arate mai omeneste
...incercam sa-i aratam ca avem hartii de mazgalit...o cam duc in eroare si confuzie saraca fetiza...da' numai eu stiu cat timp mi-a luat sa reusesc sa-mi vad casa la locul ei din nou...dupa zugraveli....
in rest ce sa va mai zic ....
am vazut pozici si filmulete cu Maria de anca marea dansatoare de pinguineasca
e batoasa rau de tot nu se lasa
...imi place tare de ea...
am auzit poeziile Iasminucai ..ce frumos le spune ea...stefi nici s-o tai nu vrea sa invete poezii...da' la prostioare e prima care le invata
mami e si ea o fumoasa si segzi
ca altefel nu se poate
...unde vezi tu kile mami???
..sa inteleg ca nu m-ai vazut pe mine?![]()
si Ionut tare frumusel s-a mai facut
...de Roxana segzi ca de obicei ;)
si acum ma duc la tb mele...am scris pt tot anul![]()
va pup
pe toate....
o seara pèlacuta!
papa buuun
pussi spune:
vasari minunata Maria! si noi stam bine cu picturile pe pereti cu creioane si pe scaunele si masa din bucatrie cu acoarele
Avem si hainutele patate si nu iese cu nimic!
In alta ordine de idei, voi v-ati gandit la un animalut de companie pt. bulgarasi??? Eu vreau sa le cumpar un catel in primavara... aprilie... la asta m-am gandit
http://www.zooland.ro/Beagle-4169.html
Ce parere aveti?
si daca fac fata cu catelul in toamna iau si 5 gaini cu in coco. Eni vrea coco si gaini... daca mai e valabil in toamna
! Aici macar raman cu oaule si-mi fac tele responsabile
Am multi pitici pe creier??
Si mi-au venit facturile de Cord blood center

19+ cu