Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(207)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Ee...e greu de emigrat ..stiu...dar nah... ..eu as pleca oriunde e civilizatie..ca m-am saturatttttt

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

A tras fie-mea aseara un cap de usa... A ratat intrarea cand se ascundea de Raul ... Si acum am o mica cucuiata..Asta dupa ce sapt trecuta a cazut si si-a spart buza de sus in cadere libera... arata de parca isi bagase botox

Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

stef asteptam pozele!!

mah iasmina mea atata de cuminte s a facut de vreo juma de an ca nu o mai recunosc...ptiu-ptiu sa no deochi.. nu imi vine sa cred!!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

mai eu am ajuns la concluzia ca asa sunt fetitele ..mai capoase de mici si mai cuminti mari... Si baieteii invers .Asta am mai vazuto si in jurul meu

Poze pitici

Pretendenti pt

mah sa stii ca asa am fost si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

bb...da-mi numele si adresa spitalului...si ma uit!pt. Yasmi ?
ancadragoman...excelenta alegere !
slimatei...stii vb aia...nu-i dracu asa de negru precum pare...sau chiar este?
ank..[pup] cucuiatei..si Ana mea duminica si-a spart buza de sus...nu a fost foarte grav..dar m-am distrat de ea ...cum isi aducea aminte ca a picat sau povestea cuiva incepea sa planga!
Ana mea e la faza"lasa-ma pe mine" "eu pot, am chescut maieeee" si nu o pot convige de contrariu din vorba decat prin exemplu...si mai nou noaptea/dimineata devreme cand e de facut laptele tre sa o duc si pe ea cu mine in bucatarie...nu vrea sa astepte la ea in patut nici in ruptul capului...plansete si urlete de se trezeste strada toata....
in alta ordine de idei...astept sa vina mancarica ...s-o infulec si sa plec acassss....e cam frig asa ca nu stiu ce program sa-i fac fetei pe dupa-masa...taticu e plecat la squash...poate tragem o vizita finilor....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 24+

Mergi la inceput

offf bia ca nu stiu adresa. e spitalul de copii/ortopedie. ca nu stiu sigur, o dr de aici a vb cu dr de acolo si prin ea mergem. da pt iASMI e :(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiii

stefania Ana mai nou e cu "vai,vai!!!" chiar cand ii spun ca nu e voie asa protesteaza
ancutaD superba destinatie, nu am fost ... dar imi place!
bb de Szeged e vorba? intra la Fiv in Ungaria si pe prima pagina sunt diverse pensiuni si adrese de cazare... e o tipa gyongy, sta in Sz. si are pensiune poate te ajuta ea. Nu te costa nimic sa incerci.... stiu ca majoritatea spitalelor sunt grupa intr-o anumita zona .... eu am sta pe vremea mea la un hotel ... Korona se numeste si era aproape de zona spitaliceasca!
bia merita renuntatul la concediu anul asta
bia, victo, elenada, softuela, ramo vreau poze cu burtica!

referitor la cumintenia copilasilor ... la noi s-au cshimbat rolurile... nu ca sunt rele, dar a devenit Ana mai agitata, cu mai multe dorinte si opinii si Eni cea cuminte si ascultatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pussi ,Ramona a pierdut sarcina

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

pussi, voi posta ...numai sa gasesc subiectul... am intrat azi la gradi care e langa cresa la care merge iasmi.....e asa urat!!!! :(( miroase neplacut , nu stiu salile cum sunt inauntru, dar geamurile, usile sunt de pe vremea lu' ceasca si inghesuiala inauntru....offfffffffffff sper sa gasesc locuri la alta gradi, la asta aveam prioritate (fiind la cresa acolo si fiind si motivul pt care am dus-o la cresa :( ) ce gradinite ai vizitat??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

bb...ai reusit sa gasesti ceva cazare conf. indicatiilor date de pussi?...daca nu sa-mi zici sa ma uit....
pussi...fetelor tale...personalitati in schimbare....si mai dureaza pana isi definitiveaza caracterul...nu?
despre poze ...astept sa vina sotul/fratele sa gaseasca cablul de la ap. foto sa descarce pozele....
ancadragoman...vb de ramonella?

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 24+

Mergi la inceput

bia, inca nu. te anunt.multumesc.

Mergi la inceput