Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(207)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

eu sunt aici dar am ramas fara replica

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiii
ancutaD lasa replicile si munceste!
si pt. trupa de gravidute vreau poze de la toate cu burticile
ellis e greu de dat sfaturi la orele tale suplimentare, Tu sti cel mai bine! Nu e vorba de Tuste ci de mine...
bb m-am uitat si la Tez si la Kusadasi... la Ali baba nu m-am uitat! Eu ma hotarasc atunci pe last minutes...cu Tez si cu Ali Baba am mai fost si nu pot sa spun ca am fost super multumita!
ankule cum e Raul? Cand ii vezi cat se iubesc chiar ca ai mai face copii! Sa vad ce rezultate are atena cu Fiv-urile si peste 2 ani ma mai bag la 1-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

bb sunt aici si eu prin zona...
va mai citesc asa din umbra... fara sa mai replic prea multe...

data trecutra am mai vrut sa ma mai amestesc si eu in vorba..dar m-a apucat dorul de vazut pozici cu adorabili vostri copilasi..si iote' asa mi'a trecut timpul de net..da' nu-mi pare rau...ca nu e timp pierdut....aveti niste copilasi superbi! sa va traiasca sanatosi si fericiti!

anco replica la ce?

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pussi, de ce nu ai fost multumita?? KUSADASI mi se par cam scumpi, la TEZ nu au aparut inca ofertele si ALIBABA nu ma intereseazaca au zbor din bucuresti. eu vrea sa rezerv acum , cu early booking si mai ales sa stie al meu sotz cum sa isi programeze concediul! unde ati fost in antalya??

pussi, ce te-ai hotarat cu cresa/gradi??

stef, ia mai pune si tu cateva pozici sa o vedem pe stefania mica!!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

bunaaaa!
da' ce greu merge forumul!
aaa ...nu mai conteaza....ieri am fost la o baita la unguri...ce fain !..dar e cam scumpa distractia...asa ca pe viitor o sa o duc la noi in Arad , la strand inchis...ca nah'avem !
cred ca pe maine seara o sa pot pune cateva poze ....de la strand ! before/after
ank...ce mai emotionat cu relatarea despre copilasi!
softurela...ce decizie ! dar cred ca e mai bine asa...daca voi simtiti ca nu e ok...acum tre facuta schimbarea ..ca daca mai trec ani e mai greu!...eu o iau pe Ana in brate...ce sa fac,,mai simt cate o impunsatura..nu durere...asta e!o sa vb si cu medicul sa vad ce zice...asa cum zicea si victo...era mai periculos in primul trimestru..acum vezi si tu ,cum te simti!
bb...da' ce de preocupari pe ziua de azi !!
ma duc sa-mi savurez cafeaua...de data asta e fara cofeina....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

stefania ai putea sa intri si tu mai des
bia astept pozele
bb Ali baba are si din Tm, se vede si pe site-ul lor. Stiam ca si Tez a dat ofertele.... dar poate m-am inselat! Noi am fost la Dephin, acum vreau la Ic Green....De Ali baba... ne-a tinut ff mult pe aeroport si la plecare si la intoarcere, cred ca cate 5-6 ore de fiecare data! Cu Tez... a fost atunci cand s-au imbolnavit Tustele, am platit 11 nopti, noi am vrut sa ne intoarcem dupa 3 zile.... nu ne-au gasit zbor decat dupa ce ma facut scandal la agentia din Tm... si atunci pe Cj. si am replatit integral biletele de avion. In final am stat 5 zile. Sincer o sa vad atunci! Cu gradi/cresa... alta poveste! M-au sunat cei de la gradi privata... ca-mi fac reducere de la 500 Euro la 300 euro.... si iar sunt in ceata! Pana la finalul lunii ma hotarasc!

Mergi la inceput

pussi nasoale experinte.... TEZ nu au scos ofertele...iar de alibaba nu stiam ca au si din TM... aaa si am mai vb la cateva agentii de turism din oras si mi-au spus ca inca nu au ajuns ofertele pt antalya cu charter din TM. luna asta tre sa apara sau cel tarziu la inceput de martie.

EDIT: acum am vazut pe site la alibaba ca au si charter din TM.....dar oricum nu au oferta la ce resort vreau eu..:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

fetele...ma car si eu imediat acas....la micutica mea...
care e intr-o faza cu mancarea....de groazaaaa!dupa ce la inceputul lui ian cand a fost bolnavioara a avut 11,100kg...am cantarit-o acum o saptamana si ajunsese la 11,600....eram asa de fericita...si acum incepe iar cu mofturileeee!...pe cand sa zici domne'ca e pe drumul cel bun...iar da cu bata -n balta!
admir discutiile intre pussi si bb...ce-as vrea si eu...dar anul asta nu vom putea merge.......dar sunt hotarata ...concediul de iarna il fac la ski fara copii...asta daca nu ne apucam de casa...ca daca ne apucam ...cine stie cand mai prind concediu!...
am plecat...o seara buuuna!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 24+

Mergi la inceput

bia....si eu care ma credeam "mama rea" ca am in gand si optiunea sa merg fara iasmi in antalya.... o seara placuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Buna seara!
Ne inscriem si noi pe lista bulgarasilor bolnaviori...de sambata seara, ca seara vin totte relele, avem febra, muci, respiram numai pe gurita,amigdalele umflate si binenteles lipsa poftei de mancare.
Am fost astazi la dr. ne-a dat tratament si mai mergem la reconsult vineri. Si in functie de cum o va vedea ne trimite si la un ORL. Offff, atunci cand zici ca toate sunt bine, se intampla ceva, acum inainte de ziua sotului meu. Abia asteapta Bia mea sa sufle in lumanarile de pe tort, ii tot spun ca o sa fie ziua lui tati si o sa cantam "La multi ani" si ea imediat imi arata cum o sa aplaude si o sa sufle.
Si, binenteles, stam in casa 5-7 zile, noroc ca avem si noi dvd-urile cu LAZY TOWN la care se uita cu mult drag. Dar maine cred ca il trimitem sa ne cumpere niste jocuri noi, poate chiar gaseste jocul acela de la Quarcetti.
MULTA SANATATE TUTUROR COPIILOR BOLNAVIORI!

Georgiana, mami de Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA

Mergi la inceput