Eu m-am gandit la un proprietar din ala frustrat ca vine vecinu cu o masina mai acatari si-i fura locul de parcare...adica n-am masina functionala da am loc de parcare sîc!
E tare poza!
"Un parinte nu este cineva pe care sa tesprijini, ci cineva care te scapa de tendinta de a te sprijini !"
deci poza asta din prima postare a mirelei este nimic pe langa ce se poate observa acum in fata blocului meu . sunt masini care nu se mai vad deloc sub nameti... eu n-am iesit azi, dar a incercat al meu sa dezapezeasca masina si s-a intors spasit, e in zadar...
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul Ca omul foloseste lanturile antiderapante si cand sta, nu numai cand merge! |
proprietar batran; posibil dus cu pluta, dar cel mai sigur pasionat de antichitati! a avut si omu' o masina candva si acum o "tine" (bine! legata strans! ) drept amintire cu posibile sanse de imbogatire prin vanzarea ei ca obiect ce-si capata "valoare" odata cu trecerea anilor!... acum a sosit momentul: poate isi valorifica amintirea prin programul RABLA... 3000 lei!
karligutza
sunt mamica Adelutei