Aspirante cu vechime "medie"(47)
Raspunsuri - Pagina 2
iepumic spune:
Salutare tuturor!
Cred ca m-ati si uitat de cand nu am mai scris .
Din pacate am luat o pauza oarecum fortata de la proiectul fiindca am avut probleme cu mama care este bolnava si nu ne-a mai interesat decat sa fie ea bine.
Odata cu noul an am reluat proiectul in forta: am schimbat medicul, am facut analize si ieri am facut HSG al carei rezultat a fost pozitiv (trompe permeabile).
Sper sa fie un an nou plin de vesti bune pentru toate fetele de pe listuta!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
arde2010 spune:
Iepuras, bravo tie ca ai facut HSG... e foarte bine ca ai trompele permeabile. Ale mele sunt blocate amandoua, trebuie laparo...
Sper ca mama ta e bine acum
Daca ii faci un nepotel / o nepotica... va fi si mai fericita.
Te pup si... Doamne ajuta!
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
Arianna_M spune:
Buna seara !!!
Anca(Iepumic)...ma bucur k ai facut HSG si k totul este in regula....am facut-o si eu acum 2 sapt si la fel ...sunt ok ambele.
Gabitza tinem pumnii la morfo....
Arde.......deci nu am incurcat jobu-ul ...nasol k nu ai si tu vacanta
Cris.....dumneata pe unde umblii ????
Viitoare
iepumic spune:
Neata, fetele!
arde,Arianna, multumesc mult de urari si incurajari!
Azi am fost la eco pt monitorizare, sunt z12, si dr. a gasit un folicul pe ovarul drept de 1,8/1,6 si endometrul de 0,8. Ea a zis ca e bine endometrul de 0,8 si sa revin vineri sa vedem cum mai stam. Voi ce stiti despre endometru?? Ca eu am impresia ca e cam mic, din ce am mai citit.
Diseara ma duc la endocrinolog pt control, ca la mine problema e ca am tiroidita autoimuna. Din fericire toti anticorpii (anti-spermatici, anti-lupinici, anti-cardiolipinici etc.) sunt in limite normale, singurii care sunt prea mari sunt cei anti-tiroida (anti-TPO si anti-TG). Sa vedem ce-o fi.
Cat despre mama...ea este deocamdata binisor, asteptam sa treaca inca 2 luni pana la urmatorul control cu speranta ca este bine si fara recidive(a fost diagnosticata cu cancer de col uterin gradul 3b, adica stadiu avansat, si a fost internata 2 luni in spital pt tratament).
Va pup!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
vrmoana spune:
Buna dimineata,
Ce surpriza sa va gasesc pe prima pagina.
Iepumic bine ai revenit. Sanatate mamei tale. Endometrul e bun. Daca si trompele sunt permeabile si ai si ovul baban Doamne ajuta sa se prinda.
Arde super naspa cu masina. Eu sambata i-am chemat pe aia de la Opel asistenta, au suit-o pe rampa au dus-o la reprezentanta si mi-au dezghetat-o. Stii ca-ti povesteam ca eu toata saptamana trecuta am mers pe jos din cauza ca masina mea inghetase. Ii inghetase motorina. Acum i-am bagat Top Nordic dar nu cred ca or sa mai fie gerurile alea.
Arianna ce i-ai luat soacrei?
Ancutza sa mai intri si pe la noi.
Crisa e suparata?
Gabitza bafta la morfo.
Va pup si va astept la cafea.
oana
"Where there's a will, there's a way."
ancadragoman spune:
Hello
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
vrmoana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Hello anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! VIATA PENTRU ALEXANDRA!!! ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE |
Hello!
Ce faci Ancutza?
oana
"Where there's a will, there's a way."
Arianna_M spune:
Neatza
i-am luat o pereche de cercelusi din aur....pe surub ffff finuti.....ii se potrivesc de minune..o caracterizeaza.
Viitoare
ancadragoman spune:
Uite sunt la munca si sunt rupta
Va las poze
http://family.webshots.com/album/576573121eSDNoV
http://family.webshots.com/album/576576204mQSlwH
si 2 filmulete http://good-times.webshots.com/video/3035976700101626593ilcCEF
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE