Gravidute&Mamici de IASI (111)
Raspunsuri - Pagina 12
iulia-stefy spune:
Proiectie de filme si desene animate
in februarie la Era Shopping Park vizionezi filmele si desenele animate gratis!
Sambata 13 februarie:
- ora 11.00: Mumble, cel mai tare dansator
- ora 18.00: Un tramvai numit dorinta
Duminica 14 februarie:
- ora 11.00: Scooby Doo - Adevaratele mistere
- ora 18.00: Un american la Paris
Sambata 20 februarie:
- ora 11.00: Eliberati-l pe Willy!
- ora 18.00: Casablanca
Duminica 21 februarie:
- ora 11.00: Scooby Doo si Regele Spiridusilor
- ora 18.00: Jurnalul
Sambata 27 februarie:
- ora 11.00: Vrajitorul din Oz
- ora 18.00: Charlie si Fabrica de Ciocolata
Duminica 28 februarie:
- ora 11.00: Tom & Jerry si Inelul Fermecat
- ora 18.00: Pisica pe acoperisul fierbinte
Mai multe detalii....
http://www.ziaruldeiasi.ro/timp-liber/cinema/proiectie-de-filme-si-desene-animate-that-s-amore~ni64tk
dastefa spune:
buna ddimineata
Lacramioara multumesc de si de limk-uri ,cred ca azi fac o comanda
fetelor multumesc pt incurajarea legata de alaptat
eu sunt destul de fixista legata de alaptatul la san
in spital i-am dat f putin completare ,cred ca de aia a scazut mai mult de 300 gr
acum astept sa vedem cat ia pana implineste 1 luna
ideea e - nu numai ca nu plange dupa ce am incheiat cu tzitzi dar uneori i-as mai da si nu vrea ea ,strange buzele f categoric
iar laptic ar mai fi in san
Vanessa eu am 2 operatii de cezariana: m-am refacut f bine,cicatricea e ok dar daca ar fi sa o iau de la capat nu as elimin din start ideea de nastere naturala(prima data a trebuit sa fac ceza ca era Daria in pozitie pelvina-nu s-a intors pana la nastere)
si sa stii ca exista povesti horor si cu cezarienele deci tre sa zici Doamne ajuta sa fie bine si mergi pe mana dr
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
ionika spune:
Buna, fetele. Eu mai rarut pe aici ca e dificil cu timpul liber avand 2 copii acasa.
Am si eu o intrebare: stie cineva care mai sunt tarifele pt operatia de polipi pt copii?
Am fost cu Andrei la dr. Cristian si tb operat dar inainte de a ma interna vreau sa stiu daca e buna ca medic si care sunt costurile totale ale acestei interventii.
Va multumesc.
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia
alynta27 spune:
Salutare!
Lacra.........multumim de cafea!
Ionik..........nu stiu!
Si sora mea trebuie sa-l opereze pe fiusau! Daca afli ceva zi si aici te rog!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Vin si eu cu un laptic cald.
Ma enerveaza vremea de afara. Cica in week-end se va raci iar...
As vrea sa fie frumos sa pot sa ies la plimbarica. Abia astept sa vina luna martie si sa infloreasca copacii.
18+
Anilansa spune:
Buna
iulia, mersi de cafea
Emma, sanatate multa, sper sa se rezolve odata problema ta si acest tratamen sa dea rezultate
Vanessa si eu am facut sport, am mers pina in ultima zi la munca, si am nascut normal... cu toate ca doctorita ar fi vrut cezariana ... deoarece la bazin nu prea m-am latit,, si ii era frica sa nu ma chinui prea mult, dar a fost bine
ionika... doctorita Cristian... e una inalta . blonduta, vorbeste frumos si e la etajul 2 sau 3 are cabinet pe stanga prima usa?... daca e ea, e foarte buna ca medic, eu am fost operata de polipi tot de ea cand eram in clasa a 3... e o femeie super de treaba... in schimb la tarif nu te pot ajuta
bun... eu ieri am ppus rufe la spalat... darisu a cazut de pe pat dar noroc ca a strans o perna in brate si a cazut pe ea.. dar sa speriat si a plans un pic
azi ... la ce vreme e numai la cumparaturi mergem
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
Vanessa.........hai sa strigam primavara ca si noi tare o asteptam! M-am saturat de copii maraiti!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
vanessa80 spune:
ALYNTA strigam tare poate ne aude primavara. Acum am ajuns acasa. Nu e foarte frig afara, dar bate vantul.
I-am cumparat primul costumas lui Junior. Nu m-am putut abtine.
Eu o sa nasc in iulie. Ce fel de hainute trebuie sa ii cumpar bebeului? Ma gandesc ca lor le este mai frig...Habar nu am. Aici am nevoie de sfaturile voastre. Sa-i cumpar body cu si fara maneci, nu?
18+
kriss79 spune:
salut
am citit ceva pe fuga caci Alessia e racita, tuseste, o doare in gat si are flegma,nasul curge, a facut si febra aseara 39,6 si-s singurica..azi dim.iar mi-a facut febra peste 39..ceai nu bea, plange ca o doare gatul si se inneaca de la flegma si f greu ii dau tratam..am crezut ca scapam de raceala iarna asta, dar uite ca acum la sfarsit ne-a prins..
moldoveanca, de ce ai cicatrice urata?acum stiu ca sunt metode moderne, nu ar treb sa se vada urat..a mea e aproape inexistenta, in afara ca am ramas cu varice pe burta ...
emma,multa sanatate, imi pare rau, am vaz.acum mesajul tau, insa cu fata bolnava nu puteam sa te ajut..a venit bona, dar e f nervoasa si numai la mine vrea..am trimis bona de altfel acasa la pranz ca nu a vrut sa adoarma decat la mine in brate..
Cristina si Alessia Stefana
Poze noi
Bazar SEBI!
iulia-stefy spune:
ionika, o colega de a mea a operat fetita la dr. Cristian si a zis ca e o femeie sufletista si de treaba. A zis ca ea i-a dat 100 RON si 50 RON la anestezist. Eu am cerut informatiile astea acum vreo doua luni cand a perat-o si pe fina mea. Si ei au fost multumiti de doamna doctor. Muta sanatate si sa scapati repede. Pe ea a operat-o la 7.30 si la 13.30 i-a dat liber acasa.
Vanessa, poate prin mai s ainfloreasca pomii... mai e asa mult pana atunci....
Din cate imi aduc eu aminte, bebelusii nu isi pot regla temperatura corpului si de aceea cand sunt micuti trebuie imbracati mai bine. Si mai ales, ca arde soarele in iulie, eu zic sa ii cauti body cu maneca lunga, dar mai subtirele ca material.
Ani, Alina, cate un dulce la piticii accidentati.
Kriss, multa sanatate Alessiei, acum cum mai e? Mai are febra? Ati fost la medic? Ce are printesa?