Gravidute&Mamici de IASI (111)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumim lacramioara de
nu mi-ai raspuns cum mai sunteti?

Raluka sper sa primesti un sincer La multi ani fericiti! si din partea mea..toate cele bune si zile senine!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Lacra.........multumim de cafea!

Slimatei..........e cel mai bine ca stati singurei! O fi mai greu, dar mai bine asa! Ajuta DD sa-ti gasesti si tu de lucru! Iar cu bebe2 e bine sa nu-l plasezi intr-un timp infinit!

Fetelor am descoperit o gama de produse 100% BIO! Eu le folosesc de o luna, la fel si familia mea si suntem multumiti! Au mai multe game: cosmetice, terapeutice(creme, geluri), suplimente alimentare, bijuterii magnetice, accesorii pentru casa, detergenti casnici! Daca va intereseaza dati-mi PM si va trimit detalii! Produsele pot fi livrate peste tot in tara!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Am avut un inceput de zi cu peripetii! La 5.30 Matei a cazut din patutul lui! Cu toate ca e dat in jos, s-a aplecat si a alunecat peste! Si-a spart buza de sus, a curs sange si ne-a luat jumatate de ora sa-l linistim! Am sarit din pat arsi! Acum se joaca!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

alina
va cred ca v-ati speriat..off.. sper sa-i treca repede bubuta micutului.. am avut si noi cateva scenarii de groaza cand era mai mica...a inceput de pe la 6 luni

va numai bine!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata! Vin si eu la o cana de laptic cald. Ma doare un pic capul si m-am trezit cu mainile umflate.
ALYNTA bine ca nu a fost mai rau. Strengarul exploreaza de dimineata.
LA MULTI ANI, RALUCA!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

E clar. Infectia mea urinara revine in forta. Asadar, va rog spuneti-mi in Iasi un urolog bun ca nu se mai poate. Tresa fac rost de banid e undeva si sa ma fac bine ca m-am saturat. Se fac 7 luni si nu trece nicicum. Daca aflati de vruen urolog bun sau clinica sau la spital unde s ama duc va rog sa-mi spuneti ca sa-mi fac programare. Multam!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

ALYNTA tocmai am citit povestea nasterii lui DAVID. Foarte frumos ai povestit. Daca mai gasesc cateva povesti scrise asa, cred ca o sa am curaj sa merg pe ideea unei nasteri naturale, desi imi este cam frica.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Buna ziua
Stiu, long time no see. M-am bucurat sa vad ca inca sint pe listuta de la inceputul fiecarui capitol.

Spre rusinea mea - da' poate o sa ma iertati daca va rooog - intru din nou aici pentru ca am nevoie de putin ajutor. Din toamna trebuie sa ma intorc la servici si sa o duc pe Pisilinca la cresa; va avea 1 an si jumatate atunci.
Vroiam sa va rog sa ma indrumati poate un pic, care aveti deja copii la cresa, ce am mai cautat eu pe net e in general pentru copiluti de macar 2 ani.
Lacramioara mi-a spus ca s-a discutat recent subiectul...dar daca ma puteti indruma prin ce capitol?

De asemeni, vroiam sa va spun ca pe mine ma ajuta la curatenie o data pe saptamina o fata tinara, necajita, are si ea un baietel de 4-5 luni, eu ii dau 50 lei; cunostinta care mi-a recomandat-o ii da 40 lei, dar ea are copii mari, si o ajuta mai degraba la calcat etc; la mine face curatenie-curatenie-curatenie, ca din cauza de bebe mic si sot ocupat noi nu prea apucam sa facem curat, si are de treaba. M-a rugat fata asta, daca mai stiu pe cineva care are nevoie de ajutor, sa o recomand; intreb si eu la voi, ca in alta parte...

P.S. pt listuta de inceput: sarcina mi-a supravegheat-o dr Sorin Galearschi, cu el am nascut, a fost un super doctor

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

As fi si eu interesata de ajutorul fetei , poate luam legatura cumva
multumesc

Mamica fericita de doua buburuze

http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimi

iulia, mersi de cafea... azi am baut cafea cu sotul... dar mai merge una si de la tine ... cum va mai simtiti?
Aly ... of,of... diz de dimineata ... bine ca nu a fost mai grav .... sa ii treaca repede

Darius a trecut la cereale ... adica a invadat la castronul meu de cereale si a mancat ceva ... ieri am primit reclamatie ... de la mama :" Darius e foarte cuminte.. cand noi nu suntem prin preajma, dar cand suntem si noi la ei... darius nu asculta de nimeni"

azi e tare urat afara, eu am pus rufe la spalat, si ma apus si de un pic de ordine prin casa,,, ca e dezastru

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Intrebare: cum ajung de la statia d eunde ma lasa microbuzul de Piatra in iAsi la spitalul PArhon? Am vb cu un dr de acolo sa ma vada maine sa vedem ce e de facut cu infectia mea urinara. Kriss, nu esti tu libera maine ca sa ma ajuti?

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput