Varsta ideala pt a face copkii
Raspunsuri - Pagina 8
Guestus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blackpanterro
Nimic nu stii, ai imbatranit degeaba! :)))) Sa fi tu sanatos ca doar nu vin la usa ta dupa sfaturi :))) |
treaba ta...fii mindra si sa vezi unde ajungi.
la 80 ani o sa spui 100% ca "ba..daca il ascultam pe ala cu programul lui eram altcineva"
iti spun yo...tu la 20 ani nu ai luat toti factorii in calcul.
cu sfaturi de la guestus puteai acum sa fii la bratul lui Brad...bine...sint si limitari in program
CriPOD spune:
Guestusule, pai tocmai asta- biutiul, ca vorbesti serios acolo in adancurile tale.
Mno, si io am avut copil la 23 si am avut si la 27, dusi la 22 si la 26, fara probleme si fara balast si fara statuie. [D] Fetele babei, viata-i lunga si-ncalcite ne mai sunt creierele. Mai stati oleaca, ascultati la guestus.![]()
pepit
blackpanterro spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Guestus
treaba ta...fii mindra si sa vezi unde ajungi. la 80 ani o sa spui 100% ca "ba..daca il ascultam pe ala cu programul lui eram altcineva" iti spun yo...tu la 20 ani nu ai luat toti factorii in calcul. cu sfaturi de la guestus puteai acum sa fii la bratul lui Brad...bine...sint si limitari in program |
Eh na, gandeste ce vrei ca doar nu o sa ma supar ca Guestus crede ca viata mea e naspa LOOOL, ar fi culmea LOL
Adriana
9w si Aidan Alexander - 4 aniA ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
dry_votka spune:
@ Catre Marius - Moderator
Imi cer multe scuze, dar am niste intrebari pentru Dvs, pe care doresc sa vi le adresez in privat.
Insa am observat ca nu primiti, se pare, PM.
Cum fac atunci sa va trimit totusi un mesaj Dvs personal?
Va multumesc pentru un eventual raspuns
,
dry_votka
**
Nu ati avut mesageria privata activata ca si optiune personala. Acum vad ca o aveti. Exista un mesaj test privat trimis de mine.
Guestus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mQQm Guestusule, pai tocmai asta- biutiul, ca vorbesti serios acolo in adancurile tale. ![]() Mno, si io am avut copil la 23 si am avut si la 27, dusi la 22 si la 26, fara probleme si fara balast si fara statuie. [D] Fetele babei, viata-i lunga si-ncalcite ne mai sunt creierele. Mai stati oleaca, ascultati la guestus. pepit Common sense is not so common...[Voltaire] |
vezi...si miine vine X si spune ca mqqm/pantera neagra sint f okay si f happy. (sau macar asa par
pe cind cu programul lui guestus pentru o suma modica
si in acelasi timp pot sa o optimizez si pe pantera neagra...ca nu poate ea mie sa-mi spuna ca nu se poate sa duca o viata mai buna
spune pantero ca nu vrei acum sa fii pe plaja in mauritius si sa bei cocktail exotic in hamac ...si ca preferi sa stai in frig
Guestus spune:
| citat din mesajul lui dry_votka @ Catre Marius - Moderator Imi cer multe scuze, dar am niste intrebari pentru Dvs, pe care doresc sa vi le adresez in privat. Insa am observat ca nu primiti, se pare, PM. Cum fac atunci sa va trimit totusi un mesaj Dvs personal? Va multumesc pentru un eventual raspuns dry_votka |
crezi ca asa scapi de avertisment...hehehe
Laura25 spune:
| citat din mesajul lui dry_votka @ Catre Marius - Moderator Imi cer multe scuze, dar am niste intrebari pentru Dvs, pe care doresc sa vi le adresez in privat. Insa am observat ca nu primiti, se pare, PM. Cum fac atunci sa va trimit totusi un mesaj Dvs personal? Va multumesc pentru un eventual raspuns dry_votka |
Cred ca la tine nu este activata optiunea de a primi/timite mesaje private. Intra la tine in mesaje private, la Options si vezi daca ai activata prima optiune de acolo.
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Guestus spune:
pantera neagra..tu cu modelul tau matematic asa o sa ajungi
http://images.icnetwork.co.uk/upl/birmmail/jun2008/9/7/581DF39B-BD65-5FD2-491419BBCBC28CCB.jpg
blackpanterro spune:
| citat din mesajul lui Guestus pantera neagra..tu cu modelul tau matematic asa o sa ajungi http://images.icnetwork.co.uk/upl/birmmail/jun2008/9/7/581DF39B-BD65-5FD2-491419BBCBC28CCB.jpg |
Sa te auda a-l de sus LOOL, 100 de ani si bogata putreda! Total de acord :))))
Adriana
9w si Aidan Alexander - 4 aniA ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
inbox spune:
Eu am nascut la 29 de ani, nu mi s-a parut nici mult nici putin in comparatie cu alte mamici, insa, acum mi-ar fi placut ca la 29 sa fi avut al doi-lea copil.
La intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului, doar eu si inca o colega aveam copii ( si aia mici), ne-a zis profu de biologioe ca suntem frumosi, realizati dar stam cam prost cu reproducerea :)!
Acu fiecare face copii cand crede de cuviinta, cu sau fara programe speciale si calcule, important este sa fie dorit de ambii parteneri, care sa fie in stare sa-i ofere un cadru material si emotional stabil, sanatos dezvoltarii...
"Un parinte nu este cineva pe care sa tesprijini, ci cineva care te scapa de tendinta de a te sprijini !"