Despre copii si viitor: Legea Invatamantului

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis, cu majoritate de voturi, ca Legea educatiei este neconstitutionala constatand ca exista un conflict juridic de natura constitutionala intre Parlament si Guvern deoarece si-a asumat raspunderea pe o lege care era deja in dezbatere parlamentara, anunta Agerpres.

. Curtea Constitutionala a Romaniei a decis, cu majoritate de voturi, ca Legea educatiei este CONSTITUTIONALA si a respins tot ce a spus opozitia.

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ce spui tu este decizia luata azi, 4 ian 2011.
Cand am scris mesajul anterior, in urma cu ceva timp aceea era decizia.

Se pare ca vom avea o lege a educatie promulgata si publicata in MO in aceasta luna.
Sa vedem si cum o vor aplica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Curtea Constitutionala a decis ca deciziile Curtii Constitutionale sunt neconstitutionale.
Conform lui Godel, e posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Ce spui tu este decizia luata azi, 4 ian 2011.
Cand am scris mesajul anterior, in urma cu ceva timp aceea era decizia.

Se pare ca vom avea o lege a educatie promulgata si publicata in MO in aceasta luna.
Sa vedem si cum o vor aplica.

Sincer, mi-e groaza de ce va urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui Llaura
Si lasati-ma sa va amintesc de nefericitul sistem de comentarii, caiete de comentarii, comentarii dictate si invatate pe de rost: o metoda sigura sa nu inveti absolut nimic, zero, nada. Si mai mult, o metoda sigura sa nu cumva vreodata in viata sa-ti vina sa deschizi vreo carte din placere.
In patru ani de literatura eu zic ca sigur-sigur se "prinde" mai mult de atat.

Subscriu intru-totul. Metoda de predare a literaturii este gresita.
In primul rand pentru ca se exacerbeaza pana la grotesc ponderea literaturii romane prin absenta literaturii universale din programa (singura exceptie este profilul de filologie).
In al doilea rand prin impunerea comentariilor in detrimentul stimularii imaginatiei elevului (elevii care au o alta interpretare decat cea "oficiala" sunt depunctati; ce naiba! literatura nu este o stiinta exacta totusi).
Si nu in ultimul rand pentru accentul prea mare pus pe aspecte prea filozofice, gen Riga Krypto & Co, in detrimentul unor chestiuni mai pamantesti dar mai utile, precum personaje din Comedia Umana sa zicem, ca tot am adus in discutie lipsa literaturii universale din poveste.
Am ramas din liceu cu Eminescu&Eminescu&Eminescu&Emin... (+o droaie de comentarii in care daca nu-l pomeneam pe Schopenhauer de vreo 10 ori n-aveam nicio sansa sa-mi echilibrez media la romana) si un card de poezii ciudate, ca sa nu le zic altfel.

Exact asa gandesc si eu.

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=XsrUd97Xddw&NR=1" target="_blank"> Archbishop Fulton Sheen

www.staycatholic.com/Free%20Book.pdf" target="_blank">Staycatholic

www.alabamacatholicresources.com/Bible.html" target="_blank">Catholic answers

Mergi la inceput