Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *146*
Raspunsuri - Pagina 22
millie spune:
Neata
Petra am vazut filmuletul cu Bogdanel plimbaret,ce frumos merge .
Zsuzsu foarte frumoase pozele cu pitici tai,Julia e foarte scumpa
Novus eu nu prea sunt in clar cum se manifesta alergia la alimente
Ilinca ai a vut o zi tare aiurea,ami pare rau pt.Manole ca e bolnav
Eu daca nu asa avea cu cine lasa fata cand trebuie sa incep lucrul tot pt.cresa as opta,nu am incredere in dadaca .
Aseara a fost eveniment ,sa culcat fata mea la ora 9 si pana dimineata la 8 nu sa trezit in afara de a papa laptic sper sa o tina tot asa.
Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009
georgiana310 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui provista georgiana la banii astia nu vrei sa o aduci la mine? http://www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) |
Daar, practic banii pe care ii iau pe indemnizatie i-as da pe cresa la programul lung. Deci, ce iau pe mere, dau pe pere.
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
zsuzsu spune:
citat din mesajul lui Kea [quote dar cand a facut febra mare i-au aparut ceva ca si niste exeme si a zis ca e dermatita atopica si e din cauza ca e predispusa la alergii si cu pielea f sensibila |
Si cu ce au trecut?
Keutu cheliutu
[/quote]
a inceput sa se retraga sg dar am dat-o cu crema Elocon la recomandarea dr.
georgiana310 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui petrean
georgiana..eu iti scrisesem s-o aduci la mine..nu ai vrut Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
Pai ca sa nu obositi, facem asa: o luna la una, o luna la alta si tot asa! Pana face fata 3 ani si o ducem la gradi si gata! Acum, ca o sa va spuna voua mama... nu mai conteaza!
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
provista spune:
alina.n sunt dovlecei, corespondentul in italiana al dovleceilor romanesti. cica se da cu tot cu coaja care contine multi nutrienti si el in sine contine betacaroten.
http://www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
Kea spune:
provista, nici nu mi-am inchipuit ca nu-l supraveghezi, dar tot mi-ar fi frica.
Eu aici nu gasesc dovlecel ca in ro, numai zucchini. E fix aceeasi marie, numai ca are coaja verde si e mai saubtire. Aici e recomandat de la inceputul diversificarii. Poti sa-i dai fara grija. Raspunsesem de aseara, dar si asta facea parte din mesajul ce nu mi-a aparut.
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui petrean neatza Monica..pentru mine te-ai terzit asa devreme?sa "incalci"cele spuse aseara? Dai si mie o cafea??? Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
Nee, ca de la 9 s-a culcat miti iar, si am dormit amandoua pana acum. da, dau cafea...la ora asfa un frappe ar merge.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
provista spune:
citat din mesajul lui georgiana310 Pai ca sa nu obositi, facem asa: o luna la una, o luna la alta si tot asa! Pana face fata 3 ani si o ducem la gradi si gata! Acum, ca o sa va spuna voua mama... nu mai conteaza! |
mai exista si riscuri
http://www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
Ayla21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui emilia2008
Buuuna dimiineeeata ! nici nu stiu cu ce anume sa incep, mda cred ca cu e mai important, din 30 martie 2009 sunt o mami super fericita de fetita pe care o alint pisi sau pisica si chiar asa as dori de fie trecut in lista, despre dimensiuni mai bine nu caci cred ca nu au masurat-o bine, ea crescand in prima luna 7 cm ceea ce nu este prea posibil dupa spusele pediatrei iar cand am plecat din spital ca si greutate avea mai mult decat cea de la nastere referitor la fetele de la care asteptam vesti personal as dori sa nu fie sterse, eu am putut vedea propunerea aylei deoarece intru zilnic, oau de necrezut !!! si nu mi-a venit prea bine ...... am disparut deodata datorita problemelor de sanatate mai bine spus gravelor probleme .... a fost foarte greu, nu vreau sa-mi amintesc dar care din fericire nu au afectat sarcina, nascand la 39 de saptamani un copil perfect sanatos. ulterior nu mi-am facut simtita prezenta :) din cauza de pisica lipicioasa iar mai apoi crezand ca daca as raspunde ve ti spune mai da tu de unde mai mai aterizat, chiar sunt curioasa daca isi mai aduce cineva aminte de noi, ma refer la fetele care scriu de la inceputul odiseei |
Eu imi adsuc foarte bine aminte. Bine ai revenit!
Dar deveme ce anumite persoane nu au dat nici un semn de mai bine de un an, inseamna ca ori nu mai scriu pe DC ori nu mai sunt interesate de clubul nostru. Daca vei intra la alte odisei vei vedea ca nu mai au in lista lor o lista "de asteptare". Asteptam...ce? Nu am vrut sa ranesc pe nimeni, dar e bine daca ceea ce am scris te-a facut sa te reintorci printre noi. Eu sincer ma bucur ca ai dat vesti.
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui m_monique emilia2008 bine ai revenit si te asteptam cat mai des printre noi. felicitari pt pisi. dar totusi cum o cheama? ma bucur ca propunerea aylei te-a scos din umbra. propunerea aylei e justificata: urmarim sa micsoram inceputul capitolului, mai ales ca ghioceii nostri implinesc 1 an, si odata cu ei trebuie sa evolueze si topicul. din proprie experienta iti spun ca aceste modificari se petrec in fiecare gasca. la capitolul "asteptam vesti" am trecut fetele care nu au mai dat nici un semn de viata. nici macar nu stim daca au incheiat odiseea cu noi. daca nu-si vor mai vedea numele pe lista, nu cred ca se vor supara in momentul in care se hotarasc sa ni se alature. stii cum e si in viata "ochii care nu se vad se uita". te invitam alaturi de noi de cate ori iti face placere. iti garantez ca nimeni nu se va intreba de unde ai aterizat. sunt multe fete pe aici care nu au facut odiseea cu noi si care au fost primite cu bratele deschise atunci cand au vrut sa ni se alature. pentru ca azi fata mea implineste 10 luni te invit la o si o prajitura. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Monique de acord!