Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *146*
Raspunsuri - Pagina 14
provista spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 ah, si eu ash mai scoate si toate detaliile de la nashtere, gen greutate, apgar..etc...nu mi se mai par importante dupa un an |
da da si as mai scie cu size mai mic ca iar se umple prima pagina destul de repede...
deh eu sunt cu economiile pe toate planurile
http://www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
provista spune:
voi ati dat zucchini la copii pana acum????
http://www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
novus spune:
citat din mesajul lui provista voi ati dat zucchini la copii pana acum???? |
Eu nu, am un borcanel luat din vara cand faceam provizii si trebuie sa-l incerc zilele astea
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui novus InaPreda, vezi ca ai PM ! Georgiana, sa-mi trimiti nr tau . Ai luat covoras ? Pisik, eu chiar nu am sarit pe capul tau am observat ca nu te mai stresezi in privinta Anei si e normal pt ca, chiar nu ai de ce Zsuzu,am admirat pozele sunteti frumosi !!! Olishka, ce gatesti iar bun de nu dai un semn de viata ?! Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
By the way... sa va zic ce a facut Bris azi! Eu aveam de lucru pe laptop, asa ca eram tare prinsa. Vreo 2 minute, nu am auzit-o si, speriata de atata liniste, fug sa o caut,ca iesise din birou. O gasesc in hol, in fata prizei de cablu TV. Ei, din priza aia iese un cablu pe care al meu l=a prins cu niste cuiute mici care tin cablul si au un capat plasticat. Bris era cu mana pe el si tot incerca sa ii faca loc sa iasa, miscandu-l sistematic. Am ramas intepenita!!! Nu am intervenit si am lasat-o sa vad ce face. Fata mea, dupa alte 2 minute era cu cuiul in... GURA!!! Ea, nevazandu-ma, am facut un mic zgomot ca sa nu o sperii si m-am apropiat de ea sa-i scot cuiul, pe care l-a si scuipat venind spre mine.
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
novus spune:
Pisigri, pe unde umbli ? hai la raport !!
Cuscra Shasa, nici noaptea nu mai te-am vazut pe aici, nu te mai lasa indienii ? te asteptam
Si mai sunt atatea mamici care nu au mai intrat demult ca mi-e si teama sa le insir ca sigur uit pe cineva asa ca va rog pe toate haideti la raport !!!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui georgiana310 By the way... sa va zic ce a facut Bris azi! Eu aveam de lucru pe laptop, asa ca eram tare prinsa. Vreo 2 minute, nu am auzit-o si, speriata de atata liniste, fug sa o caut,ca iesise din birou. O gasesc in hol, in fata prizei de cablu TV. Ei, din priza aia iese un cablu pe care al meu l=a prins cu niste cuiute mici care tin cablul si au un capat plasticat. Bris era cu mana pe el si tot incerca sa ii faca loc sa iasa, miscandu-l sistematic. Am ramas intepenita!!! Nu am intervenit si am lasat-o sa vad ce face. Fata mea, dupa alte 2 minute era cu cuiul in... GURA!!! Ea, nevazandu-ma, am facut un mic zgomot ca sa nu o sperii si m-am apropiat de ea sa-i scot cuiul, pe care l-a si scuipat venind spre mine. |
Aoleu bine ca ai fost pe faza !!
Si Alexandra cand iasa din raza mea vizuala si e prea cuminte, clar mestereste ceva
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Fetele, vin cu cateva propuneri. 1. Doriti invitatie pt ziua copilului? Noi asa am avut, dar pot face si alte modele. Le puteti printa. Eu le-am scos poze format 10x15 si le-am pus in plicuri colorate. 2. Doresc sa fac de ziua fiecarui ghiocel un grafic cu numele ei/lui. Voi face cateva modele si va voi ruga sa alegei ce model va place, asa stiu sigur ca va fi bine primita surpriza, chiar daca stiti ce e. 3. Dupa ce ghioceii implinesc un an, propun sa schimb/schimbam smilie-ul in lista cu nume, ca nu mai sunt bebelusi plangaciosi. Propuneti ce sa punem la fetite/baieti, sa arate si lista frumoasa ulterior. 4. Fetele care nu au mai dat nici un semn de viata de mai mult de 1 an, din perioada sarcinii...mai le lasam trecute in listatuta? (de la asteptam vesti..) 5. Sa nu va suparati, mie sirul ala lung cu "mamicile fac cinste" nu-mi place, cautam altceva? Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video |
georgiana310 spune:
Ilinca, ce sa zic?! Nasol... dar, partea buna e ca a trecut! Ai grija de tine si de Sophiephie si mai ales de Manole
Mihaela, imi pare rau pentru prietena ta dar sunt sigura ca totul va fi ok in ceea ce te priveste!
Pisik, asa cum zici tu e si Bris. Merge super fericita dar daca imi retrag o mana...se opreste si nu mai are curaj.
DAAAAAR, azi s-a ridicat singura in picioare si a facut un semi-pas. Am plans ca proasta si nu i-am dat drumul din brate
georgiana310 spune:
In alta ordine, am maare nevoie de un sfat! De fapt, am nevoie sa ziceti cum ati face voi.
Eu din pacate, nu am pe nimeni sa ma ajute cu Bris, in afara de sot. Si, tot din pacate, am si voi avea pentru urmatoarele 4-5 luni (poate mai mult) o perioada foarte aglomerata la munca. In aceste conditii, m-am hotarat sa:
1. gasesc o bona.
2. o duc la cresa. Privata!
Dezavantaje sunt de ambele parti. Ca idee, pana acum m-am gandit ca la cresa ar fi mai ok, avand in vedere ca as opta pt sistemul privat si, au mai multa responsabilitate decat o studenta sau o pensionara care mai poata sa ascunda una-alta.
E o decizie pe care o aman de vreo 2 luni si... din pacate va trebui sa o pun in aplicare in curand.
Poate ma ajutati...
Kea spune:
Pisik, eu n-am vrut "sa-ti sar in cap", eu sunt tare pasnica de felul meu. Raspunzand strict la intrebare, cum trebuia sa fac de la inceput, eu cred ca in 3 saptamani poate sa isi dea drumul. Dar nu cred ca acum ii e frica, cred ca frica apare atunci cand constientizezi cumva ce se poate intampla(sa cazi), cred ca pur si simplu nu e pregatita inca.