Bobocei de sept-oct 2008 (253)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

HAI, TU ,PIO
HAI,TU, PIO

BABYTZA

LUMI super tare, Robi, cel putin acum ai un ajutor, are cine sa iti dea perdeaua jos cand vrei sa o speli ...am fost si eu la cresa azi, avident ca am ajuns prea tarziu, nu mai era nimeni, cu care sa vb....tu cand ai spus ca te duci???

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Lumi, deci nu mai e valabila treaba aia cu galagia??????
tare de tot Hunisor!!

si AVEM AVION WINNIEEEEEEEEEE!!!! din pacate nu are sortator, dar e suuuper!(eu sunt mai rau ca un copil)

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

babytza, kllemi, claudinna

kllemi, eu sun inainte sa stiu exact cand sa vin, intrucat o sa merg cu tati si cu hunii si chiar nu pot sa ma plimb aiurea.... mi-e greu cu cei doi hunisori.

aa, cum ai dormit azi noapte?

claudinna, nu, se pare ca nu, daca e liniste, nu e bine, daca e galagie, iar nu e bine....
dar una peste alta azi am avut o zi super cu ei, ne-am jucat toata, dar toata ziua extraordinar de frumos, fara maraieli, crize... au si papat bine.
de unde ai luat avionul pana la urma?

babytza, ma bucur ca a papat soricelul!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Metro Pitesti
multumesc Alina!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

am venit, doctorul a deschis procedura pentru IA!!!!! Yupiiiii!!!
Multumesc mult pt sustinere.
O sa avem de facut o tona de analize, dar nu-i bai, oricum ma asteptam la asta. sper ca in citeva luni o sa fac inseminarea daca totul merge ok.

pup!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Felicitari, Piolica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

lumi, ai dreptate, eu pe a mea am lasat-o cu bunicii, si am dat o fuga repede,......eu am fost la titan 2 si am inteles ca trebuie sa vb. cu asistenta sefa care este pina la 14.30.....asa ca trebuie sa mai astept, ca si eu vreau sa ma duc tot cu tati......nu pot sa ma laud ca am dormit la fel de bine, nu sa trezit sa manance (iar ), dar in schimb a fost foarte agitata, si sa cam dus somnu' linistit.....era prea de tot sa o tina prea mult asa

Tati al nostru a inceput sa ma enerveze , de unde la inceput a zis ok, in legatura cu cresa, acum sa sucit ca vezi doamne nu este de acord ca este prea mica, ca cine o sa aibe grija de ea....si de aici si la noi discutii interminabile , el vrea sa o lasa cu parinti lui, aici nu sunt eu de acord, ptr. ca :1 sunt bolnavi (tatal lui are diabet) si din cand in cand mai face crize, eu nu pot sa imi permit sa las copilul sa vada asa ceva; 2 nu se pot juca cu ea, cum s-ar juca la o cresa, unde sunt mai multi copii.....si de aici se extind mai multe probleme , nu stiu cum sa-l conving ca este mai bine ptr. copil acolo, decat cu ai lui......oooooffffff, ce ma enervez ca parac ne certam mai des caum decat inainte sa avem copil....

Hai ca ma venit si eu cu probleme mele acum, nu erau destule fete.....unde zicea-ti ca este butoiul ala????

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

piolica suuuper!!! bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Pio ma bucur mult pentru vi!

[Pup] fetele suparate!

Azi am pierdut 2 mesaje, ceva de aici restrictioneaza niste situri cand mi-e lumea mai draga .

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitol nou

Babytza

Mergi la inceput