chiftele din file de peste
as vrea sa fac maine chiftele din file de pangasius. ati facut?? ce ingrediente sa pun??
multumeesc
Raspunsuri
Pucku spune:
eu fac din somon, il dau la robot cu ceapa verde, 1-2 cartofi semifierti dati pe razatoarea mica, ou, condimente si daca mai e nevoie un pic de pesmet....yamiii, toate ochiometric, de fiecare data ies altfel...retete care am citit-o era si cu mayoneza si ketchup dar....doar adauga calorii asa ca nu pun
Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
bb_yasmi spune:
am pregatit compozitia din: file de peste, ceapa, usturoi, oua, pesmet, patrunjel, morcov si cartof crud ras. problema e ca nu am "stors" pestele si a cam lasat zeama si e cam moale. am incercat sa pun putina faina dar degeaba.
ce pot face???? sa storc acum fiecare chifteluta cand le pun la prajit???
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
monica-elizabet spune:
cartoful trebuia macar putin fiert...
eu zic ca se "leaga" la prajit, poti pune compozitia cu lingura in uleiul incins
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
lilib72 spune:
Eu am facut chiftele de peste din cod, procedez astfel:fierb pestele si apoi il curat de oase, dupa care il dau prin masina de tocat impreuna cu cepa si usturoi; adaug apoi morcov ras pe razatoarea mica, paine inmuiata in apa sau lapte (stoarsa apoi),oua, verdeata.Atunci cand amestec ingredientele pun si ulei in compozitie, pt. ca astfel ies prea uscate.Le dau prin pesmet si apoi le prajesc in ulei incins .
va pup
lili@domnisorica daria
bb_yasmi spune:
deci cartoful nu l-am fiert deloc....:( nici in chiftelele de porc daca pun carfot nu il fierb.,,pestele l-am fiert...
lilib72 spune:
yasmi, fileul de pangasius este destul de apos, daca il fierbi se imbiba si mai tare cu apa, probabil tb. lasat la scurs mai mult timp. Te-au iesit chiftelele pana la urma?
lili@domnisorica daria
bb_yasmi spune:
inca nu le-am prajit. acusi ma apuc. am lasat compozitia la frigi. ma gandeam sa mai pun o lingura de pesmet poate se mai intareste aluatul :(
bb_yasmi spune:
am facut!!!! au iesit super!! cat au stat la frigi "s au legat"