Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Bine v-am regasit burticute.
Sper ca Tatyana sa fie bine si sa tina sarcina cat mai aproape de termen.
De citit v-am tot citit, dar de raspuns nu prea am timp.
Azi noapte am avut iar un vis urat cu bebele meu legat tot de moarte, e deja al doilea si ma gandesc cu groaza sa nu se adevereasca. Dar sper ca visul vine de unde ma tot gandesc sa nu nasc prematur.
In rest, noi suntem bine, vad ca si Sabina si Nati au de furca cu fetitele, aseara si fie-mea a facut pentru prima data de cand s-a nascut nazuri la culcare. Ta-su s-a dus sa se culce in bucatarie pe coltar, iar ea mititica s-a dus peste el si il tragea de par, de maini sa se ridice , dar el nimic... Atat de dulci sunt cand sunt mici. Tot aseara fetita a gasit cheia de la masina pierduta de tati inca de vineri, era atat de fericita cand i-a dus-o, de ta-su nici nu mai vb ca se trezea inclusiv noaptea sa mai caute pe nu stiu unde...
Cam atat, poate mai intru mai tarziu.
Va pup.

mamica de fetita si 23s+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Buna dimineata burtici!!! Si o aromata la toata lumea!

Astazi m-am trezit mai optimista ca ieri, cred ca soarele asta superb de afara e 'de vina'

Multumesc din suflet pentru incurajari Sabina, Mira, Arturica, Nico, Gabriela Intr-adevar Arturica, am vazut si eu linkul pe care mi l-ai trimis si se pare ca Iosup considera ca gradul II de maturitate e ok in trim 2. O sa vad si ce spune medicul meu despre toate astea, o sa-i fac o vizita peste vreo saptamana. Oricum, la ecografia de luna trecuta chiar el mi-a scris grad 1 spre 2 de maturitate si nu mi-a zis ca e ceva in neregula.

Veronica, La Multi Ani pentru sotior!

Fetelor, m-am masurat si eu de dimineata, am o burticuta mititica de 86 cm in diametru si am luat pana acum 4 kg, de la 60.5 la 64.5.

Va pup, zi frumoasa!!!

Cristina, fericita 21+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Neata fetelor,
EU mi-am facut de dimineata un sandwich urias, cred ca era demn de Guiness book: salam,castraveti murati, cascaval, ou prajit, felii cherry, branza, nu e sanatos dar na! pofte!
Azi merg la eco, am niste emotii. Sper sa fie bebelina bine.
Ma simt asa happy de dimineata! Cred ca pentru ca va am pe voi, desi doar virtual.

Laurita, Doamne de la 7 cu ciorbe?! Ce bravo esti! SI mereu faci 2 feluri de mancare?! Cami daca manca ciorba la pranz, atat era! Nu mai vroia si felul 2. SI noi eram super fericiti daca manca o farfurioara de ciorba.

Bilica, da visa nu-i o problema, am pe 10 ani. Iar daca merg acum, il vizitez si pe sot, pe acolo e acum.
Pe caldurile alea iti e pofta de vin fiert?! Eu ieri pofteam bere, si una oricare, ci anume Corona Extra. Mi-am si indeplinit moftul.
Veronica, la multi ani sotului tau! Cred ca am suficient calciu, caci inainte de sarcina si in primele 2 luni am luat cate o lingurita de seminte de susan.
Arturicii, Gabriela, eu chiar ieri am completat un talon la Mall. Oare ma vor teroriza si pe mine?!

Da vad ca in ultimele mesaje cam am facut pasiune pentru . Oare chiar asa sunt acum, batuta-n cap?

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Sabina, sa vezi ca Alexandra o sa se mai cuminteasca dupa ce apar gemenele. Spune-i ca e surioara mai mare, va trebui sa fie mai responsabila, cand se nasc fetele sa te ajute sa le cresteti impreuna si sa aveti grija de ele, si o sa fie mai cumintica. Ce dragutz cum ati conceput voi fetele prin vacante

Bilica, ai grija la vinul ala fiert, sa nu-i faca rau la bebe, vinul e totusi tare... Eu mai am pofta de bere din cand in cand, si mi-o sting cu Stella fara alcool, e tare buna daca-i suficient de rece

Cristina, fericita 21+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Neatza burtici.

Rectific, nu am 95 la buric, doar 93 , in schimb sanii au ajuns la 96 de la 90, si fundul a crescut si el cu vreo 3 cm.

ARTURICII, ti-am luat-o inainte cu gogosile pe ziua de azi.

VERONICA, La multi Ani sotului. Ce tinerei sunteti. Al meu face 34! Si inainte sa ramanem insarcinati tot spunea: "numai eu sunt batran si nu am copii, toti ceilalti colegi ai mei ai copii"

Si... daca tot povestiti de intalniri romantice cu sotiorii, noi ne-am intalnit la discoteca . Nu voiam in seara aia cu nici un chip sa ma duc la disco (asa le zicea pe atunci, nu club), nu aveam chef DELOC, si atata a mai tras prietena mea de mine, dar atat de mult s-a rugat, ca am zis hai sa merg. M-a vazut, l-am vazut, si m-a invitat la dans. Frumusel, subtirel, brunet cu ochii verzi, si o privire patrunzatoare (nu avea ochelarii pe nas si d-aia se uita asa profund, dar eu nu stiam atunci si mi s-a parut ca l-am vrajit). Si, in timpul dansului, NI S-AU AGATAT CURELELE DE LA BLUGI UNA IN CEALALTA DE NU REUSEAM SA LE MAI DEZLEGAM UNA DE ALTA. Ne-a umflat rasul, si am zis ca ne-am agatat la propriu. Si canta o melodie de la Kelly Familly (nu stiu exact cum se numeste, dar versurile ziceau cam asa: "if I could tell you how much you mean to me, you wouldn't understand me"), ei si evident m-a "vrajit" spunandu-mi ca versurile alea vorbesc pt. el. Dupaia a inceput Scorpions, cu "Wind of Change". Oh yeah, si schimbare a fost. Anul asta se implinesc 14 ani de cand ne-am cunoscut. Si 9 de casnicie.

Si acum ma apuca bocitul ca nu e aici si vine abia in aprilie

Ana 25+ Alexandru-Nicolae
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui discordia

Bine v-am regasit burticute.
De citit v-am tot citit, dar de raspuns nu prea am timp.
Azi noapte am avut iar un vis urat cu bebele meu legat tot de moarte, e deja al doilea si ma gandesc cu groaza sa nu se adevereasca. Dar sper ca visul vine de unde ma tot gandesc sa nu nasc prematur.
In rest, noi suntem bine, vad ca si Sabina si Nati au de furca cu fetitele, aseara si fie-mea a facut pentru prima data de cand s-a nascut nazuri la culcare. Ta-su s-a dus sa se culce in bucatarie pe coltar, iar ea mititica s-a dus peste el si il tragea de par, de maini sa se ridice , dar el nimic... Atat de dulci sunt cand sunt mici. Tot aseara fetita a gasit cheia de la masina pierduta de tati inca de vineri, era atat de fericita cand i-a dus-o, de ta-su nici nu mai vb ca se trezea inclusiv noaptea sa mai caute pe nu stiu unde...
Cam atat, poate mai intru mai tarziu.
Va pup.

mamica de fetita si 23s+ cu

SI pe mine ma linisteau fetele de aici dupa ce visasem ceva de genul asta. O sa fie totul bine.
Ce scumpica fetita ta ca a gasit cheia! Dar nu s-a jucat ea cu cheia si apoi si-a amintit ca ar trebui sa i-o dea lu tati?!
Odata era mama la noi si si-a scos 2 inele de aur sa ma ajute prin bucatarie(comentand de fata cu fii-mea ceva de genul: Bunica, tre sa stranga inelele..). Apoi la plecare nu le gasea si gata! Intro doara o intreaba pe Cami daca stie unde-s inelele. Ea(pe atunci avea 2 ani) deschide frigiderul si le scoate de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

'Neata burtici !

Vero, sotului tau!!! Si noi amandoi vom sarbatori schimbarea de prefix anul acesta.

E a doua noapte in care nu reusesc sa dorm bine... M-am trezit cu durere de burtica habar n-am la ce ora, dar de culcat m-am culcat pe la 12, am constatat ca nu imi mai convine nicio pozitie in pat, s-a trezit si micuta mea iubita (i-a tinut de urat lui mami ), imi intra luna in ochi, ca stralucea asa de tare la geam si nu am draperii (nu-mi plac ca am impresia ca aduna o gramada de praf si eu am teren alergic), si am tot atipit si m-am tot trezit pana dimineata... E frustrant, dar din fericire am toata ziua la dispozitie sa-mi recuperez somnul, daca voi simti nevoia.

Aseara am cedat, dupa rezistenta eroica de 7 saptamani in fata insistentei cicalitoare a sotului: fetita va avea unul dintre nume Ioana (daca pentru el e atat de important sa o cheme ca si pe mine, fie, treaca de la mine... sper totusi sa nu ii spuna Nana mica, asa cum are de gand...). Celalalt nume e momentan Adelina, ca mi se pare mie un nume dulce si cristalin, dar imi rezerv dreptul sa-l mai schimb de cateva ori pana o inregistram pe micuta la starea civila .

Nana 25+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Nati, iti tinem amandoua pumnii sa vii cu vesti bune de la eco! O fi tot ? Sau o fi ?

Nana 25+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariam79

Neatza burtici.

Rectific, nu am 95 la buric, doar 93 , in schimb sanii au ajuns la 96 de la 90, si fundul a crescut si el cu vreo 3 cm.

Sanii mei de la 86 la 98 si daca dintotdeauna era mici, tot nu mi se par inca mari. Acum ma mandresc cu ei. ca dupa alaptare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Buna dimineata burtici fericite!!!!

De data asta va invit la un capucino aromat. mmmm ce bun a fost! Eu stau si ma intreb cand mai doarme fetita asta in burtica, pentru ca o simt alerta non-stooooop. Si citeam ca bebeii dorm 80-90% din timp in burtica. Al meu sot imi zicea ca cel mai probabil viseaza si se exprima

arturica ar fi prea de tot sa fie 2 pana la urma... Cine stie? Poate au baietii tai gura aurita

laurita Ce frumoasa e si povestea voastra. Asa imi place cand aud de povesti din acestea... Hi Hi si al meu sot tot par lung avea cand l-am cunoscut si ochii albastri ca cerul (pe astia ii are si acuma . Avem gusturi comune Si mie mi-e dor de-o bauta... adica de-o ameteala dintr-aia dulce cu vin, la o cina romantica... Cred ca dupa ce oi termina de alaptat m-oi imbata de la o bere

nati, Cami a ta ma amuza si fara sa o vad. Cred ca daca as fi acolo, m-as topi. Sa ne mai povestesti cate face, caci eu citesc mereu cu placere.

bilica, ce misto ca vei avea un medic de incredere cu care sa nasti... In cine sa ai mai multa incredere decat in familie?

alina, daca te lamureste doctorul in legatura cu crema de arnica, zi-mi si mie, te rog, ce ti-a zis, caci eu am inceput deja sa ma dau aseara.

Marywelcome back

Veronica, La multi ani sotiorului!!!! Cred ca nu ii e usor cu schimbarea prefixului. Stai sa vezi cand o veni si randul lui sa rada de tine...

Gabriela, ce tare esti cu glumele tale... Dar vezi tu, din moment ce te-ai indragostit de el chiar daca tu ti-ai propus sa nu, inseamna ca a fost sa fie

Discordia, nu te mai gandi si nu mai lua in seama visele astea urate, ca mai rau iti fac. Gandeste-te ca sunt foarte normale, deoarece fiecare avem temerile noastre care se manifesta si asa...

Crissy, tare bine stai cu dimensiunile si kg acumulate. te invidieaz... Ma bucur tare ca esti mai optimista Si eu sunt bautoare de bere fara alcool , chiar daca, dupa parerea mea, nu e bere "adevarata"... Incearca Holsten fara alcool. Mie mi se pare ca e cea mai "adevarata" dintre toate berile fara alcool

Nati, din punctul meu de vedere sentimentul e reciproc. Si eu ma simt tare bine cand va citesc si va scriu. Imi da o stare de bine... Sa-ti fie de bine sandwich-ul. Mi-ai facut pofta ce fain ca ai viza pentru State... Eu am fost in facultate intr-o vara acolo, am stat trei luni, insa nu am apucat sa vad tot ce voiam sa vad... De atunci asta e visul meu! Sa merg impreuna cu sotul si sa vedem New York-ul together da' stiu ca tare greu dau astia viza.

Va pup burticute, si va doresc o zi suuuuuperba!!! La fel ca voi

Mira fericita 24+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput