Bravo Cris.Mario,Baly,Linioara,Nikole!Puf(121)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Noapte buna!

Lorex - Pufuletus Dependentus cu morcovetus de 36+ ....13 kile cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

catalutza stii unde is gaurile alea 2 in spate jos? acolo ma doare pe mine! cred ca in acelasi loc ca si pe tine. sa ttreaca dar la mine cred ca sunt contractii.
daca stau intr-un loc sunt din 7 in 7 min,... cum ma misc din living in dormitor se raresc la 20 min...apoi iar din 7 in 7...eu nu stiu ce sa mai zic dorrrrrrr si transpir...si mi-e sete de mor...si fac pipi din jumate in jumate de ora.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Merci Lorex de up-date-uri.

Felicitari Larisel pentru botez si impartasanie!

Fetele, acum toate gravidutzele au impresia ca vor naste foarte curand. Stati linistite si va fi bine. In plus noi trebuie sa activam pe aici pana la 1 martie.

Oare ce-o fi facut Cris. mario? Mai pun doua fete, desi cred ca acum are fata ei in brate.
HAI CRIS.MARIO!!! .

Catalutza, nu merit elogiile. Daca e sa impartasesc un truc asta e aparatul de emisie-receptie. Cu el in bucatarie fac mancare, in baie cate o baie cu spuma... ajuta la psihic zic eu sa stai linistita ca il auzi pe bebe la cel mai mic sunet si cred eu ca si pe el sa nu-i intri de cinci mii de ori in camera cand doarme.
Si inca unul... internetul. Iti creste moralul cand vezi ca nu numai tu ai bube pe sani, nu numai copilul tau nu doarme sau papa din ora in ora... si mai e si grupul de aici, gata oricand cu o incurajare. Ajuta mult de tot.

Cris.dogarel, ai reusit s-o tii treaza pe Ema? Daca da probabil c-o sa ai o noapte buna. Enjoy.

Va pup si daca primesc mesaj de la Cris.mario intru sa dau de veste!

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

catalutza stii unde is gaurile alea 2 in spate jos? acolo ma doare pe mine! cred ca in acelasi loc ca si pe tine. sa ttreaca dar la mine cred ca sunt contractii.
daca stau intr-un loc sunt din 7 in 7 min,... cum ma misc din living in dormitor se raresc la 20 min...apoi iar din 7 in 7...eu nu stiu ce sa mai zic dorrrrrrr si transpir...si mi-e sete de mor...si fac pipi din jumate in jumate de ora.

39+

Aoleu, ce ne facem... scoatem agitatele?
N-ai un no-spa? Ca poate cedeaza. Si eu am avut dureri de spate si am ramas cu ele.
Cat sunt de lungi contractiile?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

cristies.....................tu cum il scoti? l-ai scos asa cate un pic?

mie mi-a zis dra de la spital sa il scot cate 3 minute afara, si sa tot maresc doza cu 3.....ajunseram la 12 minute, si a venit gerul, de atunci numai odata a mai fost afara..................

na nu stiu ce sa fac?
sa il mai scot?
sau sa astept sa treaca frigul???????????

nici eu nu i-am pus sal..............

Bea de bebe roz Ivan Matei

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan

Eu il scot pe balcon acum cand e frig dar din motive obiective, nu i-am luat saniuta si in cartier n-au deszapezit astia trotuarele si aluneca caruciorul. Il tin pana incepe sa se strambe si sa se ascunda in cosmonaut (care banui eu ca e de la frig).

Fac doi in unu si ii raspund si lui Lorex ca eu am auzit de ceata sa nu feresti copilul, ca in Anglia nu-i fereste nimeni. Si are ceva logica. Poate intra Roco sa ne dumireasca ce si cum.

Mergi la inceput

cristies spatele ca spatele...dar ma doare si burtica. durerile dureaza ultima a fost de 1 min si penultima 40 sec.pe programul ala de contractii.

39+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

cristies spatele ca spatele...dar ma doare si burtica. durerile dureaza ultima a fost de 1 min si penultima 40 sec.pe programul ala de contractii.

39+

1 minut e cam mult... n-ai no-spa?
Pupici si incearca sa dormi pe stanga. Si o baita calda cu spuma!

Mergi la inceput

ultimele 3 le-am avut la 7 min si de 44 sec. mai stau! ca nu vreau sa patesc ca roco.

39+

Mergi la inceput

NEATA!!!

VESTI BUNE DE LA CRIS.MARIO:

S-A NASCUT ALEXANDRA ELENA, 3100G, APGAR 10. E SUPERBA. SUNTEM BINE. VA PUP

BINE AI VENIT PE LUME ALEXANDRA!!!

FELICITARI CRIS.MARIO!!!

SA FITI SANATOASE SI FERICITE!!!

ONITZA, TI S-A NASCUT NORA SI E SUPERBA !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Te pupam si noi pe tine, Cris_m! Felicitari! Sa-ti traiasca printesa superba si sa ajungeti cat mai repede acasa, sanatoase amandoua!

Cristies mersi de vesti.

37 + Lucas + André (30.01.2006)

Mergi la inceput