Bravo Cris.Mario,Baly,Linioara,Nikole!Puf(121)
Raspunsuri - Pagina 11
elena_iulia spune:
pupici la burtici si la mamici
Felicitari la noile mamici care sunt muuulte, sa aveti bebelusi sanatosi si necoliciosi 

.
Nu am mai intrat deloc in ultimul timp pentru ca bebe a pus monopol pe mami 
. Am reusit sa citesc ceva din capitolul asta Cristies esti o norocoasa al meu daca nu doarme sunt legata de el cum nu ma vede/aude plange.
Si mai vazusem la cineva ca i se spusese de la medic ca nu naste sigur .... nimic nu e sigur si al meu mi-a spus la 13.00 ca nici o sansa si la 00.20 nascusem deja.
Elena
de printisor Iustin Gabriel
cristies spune:
Azi e programata la ceza si Blue_flower. Asadar:

HAI BLUE_FLOWER!!! CURAJ GAINA CA ORICUM TE TAI!!!!

Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
Si un calduros LA MULTI ANI!!! pentru:

LARA ADA-MARIE de Aylin.tarcan

LUCA de Simonette

Sa va traiasca fetelor si sa va bucurati de ei!
Cristina,
de gargaritz Alexis.
cristies spune:
Ioana_fota, bafta la medic si tie!
Va las ca vad ca sunt singurica si ma cearta Lorex ca umplu pagini de una singura
.
Cristina,
de gargaritz Alexis.
cristies spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui elena_iulia pupici la burtici si la mamiciFelicitari la noile mamici care sunt muuulte, sa aveti bebelusi sanatosi si necoliciosi ![]() ![]() .Nu am mai intrat deloc in ultimul timp pentru ca bebe a pus monopol pe mami ![]() . Am reusit sa citesc ceva din capitolul asta Cristies esti o norocoasa al meu daca nu doarme sunt legata de el cum nu ma vede/aude plange.Si mai vazusem la cineva ca i se spusese de la medic ca nu naste sigur .... nimic nu e sigur si al meu mi-a spus la 13.00 ca nici o sansa si la 00.20 nascusem deja. Elena de printisor Iustin Gabriel |
Bine ai revenit elena_iulia! Pe cand povestea nasterii?
Nici lui Garga nu-i place sa fie singur, si prefera sa stea in brate, dar daca-i vorbesc pot de exemplu sa calc si el sa se strambe la mine.
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
Si ca tot vorbeam de strambaturi, ia uitati proba!
Cristina,
de gargaritz Alexis.
dastefa spune:
salut
in sfarsit am si eu net acasa asa ca ,in masura in care imi dau voie fetele sunt aici alaturi de voi
ultima data cand v-am scris de la calc asta eram cu gaza in burtica...acum e la mine in bratwe si zambeste
si pt ca am ratat nasterile atator fete nu pot decat sa fac o urare colectiva- sa dea Dumnezeu sa aveti copii sanatosi care sa va faca sa va simtiti cele mai fericite mamici
Mihaela
Miruna Elena-18.01.2010 si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
dastefa spune:
am mai revenit cu o bucatica de mesaj
Daria e o dulce ,cuminte si vrea mereu sa ii dea pupici Mirunei
In general aproape pot spune ca nu simt ca am doi copii.Poate doar faptul ca nu pot dormi ziua deloc pt ca rar se intampla sadoarma fetele in acelasi timp si sa mai am si eu chef de somn atunci
va spuneam eu ca me stresa faptul ca nu termin amenajarile pe care le-am inceput pana vin din spital...asa ca acum dormim toti 4 in aceeasi camera.Faptul care ma bucura e ca fiecare isi vede de somnul ei si nu mi s-a intamplat inca sa se trezeasca una pe alta
eu sunt in general bine doar ca ma resimt mai tare de pe urma operatiei decat prima data si ma doare un san cand alaptez de imi vine sa musc din pereti.La asta isi formeaza Miruna de fiecare data mamelonul si musca.....eu tot sper sa se amelioreze cumva situatia dar pare neschimbata de la o zi la alta Degeaba se spune ca la al 2 e mult mai usor ,ca la capitolul alaptat mie mi-a fost mult mai bine la Daria
Mihaela
asa creste Daria
dastefa spune:
inca unul si ma duc
maine am examen-sustinerea colocviului pt gr I
faza simpatica e ca ,dupa ce in noiembrie mi s-a spus ca nu am dreptul anul asta din motiv de concediu,acum o saptamana am aflat ca pot participa de fapt si eu
iar neuronii mei..vai mama lor
sper sa nu ies prea ciufulita maine
Mihaela
asa creste Daria

39