daca are gingia rosie, s-ar putea sa fie un dintisor, multi copii reactioneaza asa. dar cum zicea cineva mai sus, se irita si la fundulet, fiind mai acida.
daca e de la dintisor orice i-ai da, pana nu-i trece de una singura nu ai ce-i face. daca ai alapta la san ar fi mai usor de trecut peste... pentru ca i-ai transmite anticorpii tai...
baietelul meu cel mic a facut cand era micut o forma de diaree nasoala, si il alaptam, eu nu am facut nimic si lui i-a trecut dupa o zi... aluia mai mare dupa 2 zile mai avea inca, m-am muls si i-am dat si lui si i-a trecut... in cele din urma a facut si sotul... i-a trecut dupa o saptamana.
servus,
sa stii ca si bb-ul meu facea de 8ori pe zi , ba chiar mai mult , cacuta , nu avea febra , manca tot , nu scadea in greutate , dar i-am facut o coprocultura si i-am dus-o la lab.la analize si s-a descoperit ca are un microb:Colienteropatogen, si am facut 10 zile de injectii si acum este f. bine
Va multumesc mult pentru raspunsuri am ajuns luni seara cu ea la spital acum am ajuns acasa am stat pe tratament a avut rezultatate negative la virusi asa ca nu era de acolo oricum in 2 zile si-a revenit perfectMamica Fericita de Pitica Plangacioasa
http://picasaweb.google.com/MamiDeDiana/Diana#5385714137459469058