Ce Sa mai fac ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

daca are gingia rosie, s-ar putea sa fie un dintisor, multi copii reactioneaza asa. dar cum zicea cineva mai sus, se irita si la fundulet, fiind mai acida.

daca e de la dintisor orice i-ai da, pana nu-i trece de una singura nu ai ce-i face. daca ai alapta la san ar fi mai usor de trecut peste... pentru ca i-ai transmite anticorpii tai...

baietelul meu cel mic a facut cand era micut o forma de diaree nasoala, si il alaptam, eu nu am facut nimic si lui i-a trecut dupa o zi... aluia mai mare dupa 2 zile mai avea inca, m-am muls si i-am dat si lui si i-a trecut... in cele din urma a facut si sotul... i-a trecut dupa o saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jana_h spune:

servus,
sa stii ca si bb-ul meu facea de 8ori pe zi , ba chiar mai mult , cacuta , nu avea febra , manca tot , nu scadea in greutate , dar i-am facut o coprocultura si i-am dus-o la lab.la analize si s-a descoperit ca are un microb:Colienteropatogen, si am facut 10 zile de injectii si acum este f. bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico23 spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri am ajuns luni seara cu ea la spital acum am ajuns acasa am stat pe tratament a avut rezultatate negative la virusi asa ca nu era de acolo oricum in 2 zile si-a revenit perfectMamica Fericita de Pitica Plangacioasa
http://picasaweb.google.com/MamiDeDiana/Diana#5385714137459469058

Mergi la inceput