dependent de jocuri

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Ieri a stat doar o ora la calculator,in schimb ne-am uitat la wild ,s-a jucat cu niste bakugani imensi si o arena,pe care tocmai le primise.Azi ,din pacate nu mai are pic de interes pentru bakuganii mari si a revenit la vechea lui iubire.Of!
Insa parca azi nu simt nevoia sa ma uit la wild.Tare-i greu sa fii mama....
Iasmin,daca-i place la scrima eu as face un efort.Hop si eu cu sfatul!Cumpara si tu o rabla,care totusi circula,ca doar nu e neaparat sa te duci cu jeep-ul.Vezi ca sint pe site-uri, masini foarte ieftine si nu-s neaparat din perioada interbelica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

AM citit tot ce ati scris fiind in aceasi situatie cu voi cu baiatul de 5 ani.
noi am scos computerul DE TOT si acum tv-ul. inchis total.
cred ca varianta cu sunatul ceasului dupa o ora ar fi cea mai indicata la noi.
asa a facut un prieten cu baiatul lui si singur se duce si inchide tv-ul.

noi nu faceam nici un gest daca nu incepea sa ne trezeasca noaptea cu strigate si urlete de groaza, ar fi pavor nocturnus, mostenire de familie, dar asta e alta poveste.
sa mai adaug ca mereu am fost ocupata cu bebe, care acum face 2 ani si urmeaza al treilea in primavara, nu mai mentionez ca parca vrem sa ne taiam craca de sub picioare: ce ma fac cu copilul? dar nu am nici timp de el! si tot asa

asta e problema cea mai mare: inlocuirea cu ce a computerului? si a tv-ului? sport.animale de companie. foto cu camera la insectele din parc? si apoi scoase la imprimanta?
ce va mai trece prin cap?

ce animal ar fi cel mai putin costisitor? iepure? broasca testoasa? aici e greu cu bebe la noi baga tot in gura, or mai crede ca iepurele face bombonele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Cenia, animalut i-ai putea lua dar numai daca isi doreste. Altfel, te ei trezi tu cu o responsabilitate in plus.
In afara de faptul ca si-ar dori, mai trebuie sa stie cum se ingrijeste un animal, si ce ar avea el de facut. Noi avem o enciclopedie cu animale, iar un capitol generos este despre cum se alege un animalut, ce trebie sa stie copilul, etc. (edit ca sa spun ca pe mine m-au ajutat detaliile din enciclopedie, pentru ca nu am avut niciodata un animal de casa)
La voi e ceva mai buna organizarea, poate mergeti la SPCA intr-o zi, poate faceti voluntariat intr-o duminica.
Noi am negociat pentru niste pesti, deocamdata. Mi se par usor de intretinut. Ar mai fi broscutele testoase, dar eu le gasesc mai plictisitoare Ambele variante sunt "minim invazive" pentru bebe, si ai control asupra spatiului de "rezidenta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Cenia- are dreptate Anka (Ankalaura). Noi stam la curte si avem caine si pisica. Puiul meu nu le-a dorit, nu are grija de ele, rar se joaca cu ele... e doar o grija in plus pentru mine. Deci daca nu iti cer asta copiii...mai bine lasa.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Aveti dreptate cu animalele. Risc sa le "infiez" tot eu. Aici ai disponibilitati multe e adevarat. Cam greu sa ma car cu doi copii sub 2 ani dupa mine, dar o fac si pe asta, numai sa fie copilul bine si sa nu stea cu ochii in tv. sau la jocuri. avem wii, joaca cu orele de la 4 ani!!!!( ii place tenis, golf si mai sunt silly games cu tancuri, pescuit, cine are le stie. e foarte usor de acaparat cind e vorba de games, tv, internet (you tube, jocuri on line) si eu sincer nu ma bucur ca de la virsta asta a inceput! are timp berechet!

nu ii plac alte ocupatii de motricitate fina, sau colorat sau scris pe tabla, desenat...

Mergi la inceput