In Banat la noi acasa 18 Felicitari Mihi :)
Raspunsuri - Pagina 21
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
Cristina la LEonardo e oferta 2 +1 gratis .... iese foarte bine daca o sa cumperi trei perechi cu pretul apropiat
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
de la ORL.
Edi e ok, i-a facut din nou un control....dar cum avem stremtococul asta naspa ne-a prescris 10 zile de eritromicina. iar antibiotic... dupa o sapt. de la antibiotic se repeta exudatul, daca tot nu am scapat de el, imi recomanda Prevenarul. Dr a zis ca nu prea recomanda acest vaccin, dar cum noi avem streptococul asta urat si 4 otite la activ...si daca nici acum nu am scapat de el, nu avem alta solutie.
Cristina e si 2+1 gratis sau 1 si al 2 la jumate pretul. Nu stiu insa daca gasesti ceva sa te incante. eu nu i-am prea luat de acolo, ca au oferta slaba la baieti.
Diana ma bucur ca s-a rezolvat cat de cat.
Claudia unde esti mama sa deschizi capitol nou?
fug ca s-a trezit piciul, ii dau papica si iar o intindem. sunt obosita, azi numai pe drumuri am fost.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cristina_OR/Cristina_OR.jpg)
Cristina_OR spune:
dana, ioana , mersi de raspuns.sper sa-i gasesc ceva la juma de pret, sau gratis
(merg cu nepotul meu, care vrea sa-si ia ceva papuci de pe-acolo, de-asta m-am gandit sa profit si eu cu denis, ca n-are adidasi)
ioana, offff, chiar ca edi compenseaza si ce n-a avut marco, saracutul de el.si e asa mic si scump......
de maya ce mai stiti, o fi mai bine???toti bolnaviorii, sa se faca bine.eu inca sunt cu capul prins in clesti, si acum ma dor si urechile, si gatul, cred ca fac vreo otita, amigdalita.....nu mai stiu nici eu.
clau, sa apari cat poti de rapid cu vestile bune si cu capitol nou
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
NU OCOLITI!!!! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
cristina bafta sa gasesti papuci frumosi
giova sanatate , doamne cate probleme ai si tu cu bolile astea ... las ca dupa 7 ani se linistesc si n-o sa mai fie asa bolnavi copii
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
![](images/user_woman.png)
claudia74 spune:
subiect inchis
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)