In Banat la noi acasa 18 Felicitari Mihi :)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Pisicuta/Pisicuta.jpg)
Pisicuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui digutix dorina multumi de martisor.foarte frumos!asteptam detalii, sper ca sunteti bine.ce zici nu poti sa vii maine la NONI?poate mai uiti de rele. DIANA-mami de fetita si baietel piticii in actiune |
![](floare.gif)
Diana, ash veni cu draga inima, dar martea-i zi de karate la copii, iar eu, dupa ce-i las la sala, tre' sa fug la cabinet ca sa iau dosarul lui Vladutz cu care sa ma prezint vineri la RMN-u! Iti dai seama ca ma anuntam, daca puteam! Tu numa' insista, ca pana la urma s-or alinia planetele in asa fel incat sa ne vigem toate!
![](pupic.gif)
Dori, mami de Vladuc
![](bonjovi.gif)
![](auto.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
claudia74 spune:
Buna gimineata,haidati la cafa sau ceai : ups scuze
Laura cum sa nu o cunosc pe Cosmina,parintii mei sunt nasii ei ;) si eu am stat la Labirint 5 :))))))))) suntem toate din zona Dacia aici :)))))))) nu stiu daca a reusit sa pastreze sarcina,inainte de a pleca eu avea probleme :((((((
Cristina deci torta la cupe ;)) lasa ca nu-i bai,oricum ai tu torturi faine pe acolo prin poze :))))
la 9 merg la acupunctura is curioasa rau cum e,nu am mai facut niciodata.
deci care merge care nu merge la intalnire ca ma enervati acuma .
Va si va doresc o zi faina,mai ploua la tm?
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)
Giova spune:
Neatza!
deci cine vine azi?
Laura
Diana
Giova
atat?
la ce ora ne intalnim? eu cam plec dupa pranz de acasa si nu stiu cand mai intru...please, anuntati ora!!!
Claudia bafta maxima mami azi, sa vii fara dureri sau macar sa se mai amelioreze putin. Nici eu nu am incercat...am asa o imagine in minte....brrrrr....cu toate ca stiu ca nu e dureros.
Dau de baut, azi gogasha mica face
8 luni
. Nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul....acusi facem anisorul.
revin mai tarziu....trebuie sa mai aspir odata caci marco mi-a facut tot de-o plastilina prin living si camera lui.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
digutix spune:
hello
dorina, poate altadata, e ok cu analize?sau mai aveti de facut?sa fie bn!!!
laurabubu, ioana, ramane noi 3?laura cu maya nu poate?mihi?
atunci daca e ok la ora 18 la NONI!
claudia sa fie bn la tratament sa scapi de dureri!!!
noi suntem ok.
LauraBubu spune:
Neata
E ok la 18 la Noni. Ne vedem acolo.
Multe luni inainte lui Edisor, draga Ioana. Sa cresteti mari si sanatosi! cu care su cu cati copii vii? Su vin numai cu Ami ca asa mai putem schimba si noi o vorba...
Claudia, ce mica-i lumea. Din pacate la Cosmina la intamplat o tragedie. A nascut foarte prematur si n-a supravietuit bb.
In ceea ce priveste acupunctura, eu am facut si nuci n-am simtit. Deci, curaj.
Laura nu poate veni ca-i la lucru de dupamasa.
Va si ne deven la Noni.
Laura, mami de Ami (16.08.06) si Oana (07.03.09)
Mihi spune:
Saluti tuti
am intrat pe net sa mai caut idei pt mancare...sa-i spun lu tanti a mea ce sa faca...
Io azi la 6 juma ma duc cu Arpi la dr...maine chiar am o problema exact la aceeasi ora...Arpi tre sa mearga la Mc...la ziua cuiva...iar lori la dansuri...sa vad cum ma impart
Giova acush papa ce papati si voi dac aface anisorul...pe tanti nu o mai ai?
Clau nu te doare...io am facut in studentie...ca sa-mi creasca tzatele...sa nu mai spui la nima
sa aveti o zi faina...si sanatate la mic si mare
mihi
Giova spune:
Mihi si ti-au crescut ?
Diana eu cum il iau pe marco de la gradi, vin intr-acolo...cred ca se face ora 18 si un pic.
Laura vin numai cu Marco, Edi ramane cu tat-su'.
Laura multumim de martisor. ma bucur ca e mai bine Maya. nu vii si tu la Noni?
Mi-a venit rez. de la exudatul nazal: streptococ pneumococic, acelasi ca si in ureche.
Iar cred ca mergem la Smoc sa vedem, iar ne arunca antibiotic...of ce m-am saturat.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
Mihi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Giova Mihi si ti-au crescut ? ![]() ![]() ![]() Diana eu cum il iau pe marco de la gradi, vin intr-acolo...cred ca se face ora 18 si un pic. Laura vin numai cu Marco, Edi ramane cu tat-su'. Laura multumim de martisor. ma bucur ca e mai bine Maya. nu vii si tu la Noni? Mi-a venit rez. de la exudatul nazal: streptococ pneumococic, acelasi ca si in ureche ![]() Iar cred ca mergem la Smoc sa vedem, iar ne arunca antibiotic ![]() _ Gio ![]() ![]() www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris |
daaaaaaaaaaaa...de cate ori am alaptat...
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
No vezi de la streptococul ala-i baiu...ca Si Mishi catl-a avut tot o racit...acu dupa antibiotic vad ca-i ok...daca ai un homeopat bun te scapa pe ai mei cei mari i-a scapat de un streptococ ...altul decat asta...la Mishi nu a stiut ca are...ca poate il tratam daca stiam din timp...da cand i-am facut exudatul avea deja pneumonie...asa ca nu am indraznit sa mai astept...si am dat antibiotic..
mihi
claudia74 spune:
ce lulu sunteti
bai nu mi-a placut despre acupunctura asta..........,ca unele puncte chiar au durut si mai am 9 sedinte de facut, ce e mai nasol ca iti pune acele alea in diferiti nervi zice ea,am avut si in spate si in picior,mana,ureche
si apoi m.a lasat asa peste jumate de ora cu acele alea
nu mi-a placut defel,cum miscam ceva cum ma durea
.
Laura stiam de Cosima ca are probleme ca nu poate tine sarcina dar nu stiam ca a nascut si nu a supravietuit bebe,offf Doamne ce rau imi pare,este o fata buna si unguru la fel,sper sa ii ajute Dumnezeu sa aibe parte de un copilas sanatos.
deci fetele cochetele va aranjati azi si iesiti la spatareala ;) si faceti si molaraie.
Ioana daca voi veni iti aduc eu borcanele ptr Edi,imi pare rau de streptococ,e iarasi pe tratament Edi,sa creasca mare,sa fie santos si cuminte.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)