In Banat la noi acasa 18 Felicitari Mihi :)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

dana draga vad ca fetele nu au zis nik, nici cu ioana inca n-am apucat sa vorbesc.asa ca daca nici maine nu ne hotaram lasam pe alta zi.e greu ca ba avem copii mici, ba probleme, e mai greu sa ne mobilizam.
claudia nush ce sa zic.sotu a fost garantat la doctori ff buni,poate la el e cronic ceva si nu se rezolva in totalitate.nu il deranjeaza in mod insuportabil dar atat cat sa simta.sper la tine sa se rezolve.imi pare rau ca nu ai rezolvat treaba cu transportul.daca as outea te-as ajuta cu drag dar nu am nici o putere si nici o idee cum....daca aud ceva, cumva ma interesez.
cristina nu ne-ai deranjat deloc draga nu te mai scuza.sper sa fie bn pt bietul baietel.DD sa il ajute!
am si eu o nepotica , care in martie va avea operatie pe cord la tg mures... speram ca va fi bn.nu e ceva f compliacat dar..orice operatie are riscuri mai ales una la inima.copii nevinovati:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu sunt pe fuga...nu prea am timp azi de nimic, nici de intalneala.
CRISTINA unde gasesc contul pt. Alex sa trimit niste banuti, am internet baking si ii pun rapid. please...da contul ca nu am cum sa caut....

va pe toate si ne auzim curand....

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

l-am gasit in semnatura lui Mihi, sper ca el este baietelul. are cont la BRD, sper sa intre azi, din BCR.

Gata am si bagat, cu siguranta ii intra azi banutii, mai ales ca am facut de dimineata. doamne ajuta sa fie bine si sa se stranga, caci nu e o suma asa de mare.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraBubu spune:

Saluti fetele
Cum ati incpeut ziua?
Ce rusine pe cei de la Dunca. am inteles ca nu vor sa faca un transport umanitar din Germania? Mai mare rusinea... La ce capacitate au ei. Dar las' ca-i vede cel de sus... As vrea sa pot ajuta, dar nu am cunostintele necesare.
Digutix - suntem alaturi de nepotica ta - sa dea DD sa treaca cu bine peste opertati si sa se faca bine cat mai repede. Tinem pumnii.
Claudia nu te speria - fiecare om e diferit si reactioneaza diferit la acelasi tratament. Poate tu o sa reusesti sa scapi de problema ta prin operatie (ceea ce-ti si doresc). Si, nu uita, tu esti in Germania... Ai parte de tratament mai bun decat in Ro...
Deocamdata va si sper sa mai am timp sa mai scriu cate ceva azi... daca nu, oricum va citesc

Laura, mami de Ami (16.08.06) si Oana (07.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Fetele, va pup numa scurt, asa in marea viteza

Ma bucur ca e soare azi, in sfarsit!

Sunt umpic stresi la lucru, dar vine weekendul si ne mai relaxam.

Luv iu all

Claudia: cat de mare masina ai nevoie ptr transport?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

hello girls.
faina zi si caldade-abia astept sa scot piticu afara.
laura ms mult de sustinere.speram si noi ca va fi bn micuta:)
sa aveti un inceput de weekend placut si vesel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraBubu spune:

Am uitat
Am o rugaminte la tine Cristina - ca tu esti in legatura directa cu mamica lui Alex. Sa ne dea si noua de stire daca i-au intrat banii sa stam si noi linistite...
Intr-adevar azi e o zi super faina - si eu mi-am trimis printesa mica afara cu bunica. Noroc cu ea...
Va

Laura, mami de Ami (16.08.06) si Oana (07.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

fetelor, scuze, eu am fost plecata prin oras, abia acum am reusit sa intru

Giova, pt donatie, stiu ca ti-ai rupt din timpul tau, si ca ti-e greu cu cei mici

Laura, inca n-am vb azi cu mama lui Alex, insa o sa incerc s-o sun un pic mai tarziu, si va confirm la toate.

DAR......AS VREA SA STITI TOATE VESTEA BUNA

a primit o donatie consistenta(5000 ron), de la o banca
nu stiu nici eu amanunte, acum am citit la umanitare, nu-mi vine sa cred ca-i adevarat, ar fi fantastic pt ei.

felicitari din suflet userului Alex Andra, am inteles ca ea a rezolvat.si va multumim si voua din suflet pt donatiile facute si pt rugaciuni

il asteptam pe Alex sa se intoarca sanatos din Israel, si sa se refaca repede

nu stiu cum ramane cu licitatiile, o sa vad acum care-i treaba, nu m-a contactat nici una din fete inca

Cristina, mamica lui Denis Mare

HAIDETI SA-L AJUTAM URGENT PE ALEX http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687

NU OCOLITI! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802

Mergi la inceput

Uite ca DD i-a ajutat si poate pleca puilu in Israel.
Cristina stai linistita, nu mi-a fost greu sa apas pe taste, pt. a transfera niste banuti.
Diana ti-am vazut buzz-ul pe mess. aseara, dar nu am avut timp sa scriu...sorry.

Noi maine plecam la paris...cadou de ziua noastra si sunt in pregatiri. ne intoarcem marti seara, vine mama sa stea cu copiii.
Edi iar e cu muci, stranuta, tuseste...asa ca plec tare gandita

Fetelor va pe toate. Sa ne auzim cu bine.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

am vb cu Ani la tel, nu era acasa inca, era ocupata cu trimiterea actelor pt transferul banilor.ma bucur tare mult ca s-au strans banutii asa repede.multumim alexandrei
o sa intre mai tarziu Mihaela770 sa va confirme la toate intrarea banutilor.Ani va multumeste la toate si o sa intre si ea mai pe seara, sa va scrie doua vorbe.

Giova, eu credeam ca sunteti toate la intalnire acum.Sa va fie de bine excursia, lasa grijile acasa, caci altfel n-o sa ai nici o hazna.Sarbatoriti si voi linistiti, macar o zi.E greu intr-adevar, nu poti sa nu te gandesti(eu l-am lasat o luna pe Denis, da plangeam zi de zi, si eram tot cu mana pe telefon), dar pt o perioada scurta fa un efort sa te detasezi un pic.gandeste-te ca sunt pe lume probleme mai mari ca ale noastre, copilasi in stare mai grava....

Diana, sanatate multa nepoticii tale, ne rugam pt ea.sa spui daca te putem ajuta cu ceva.

Denis al meu a inceput sa tuseasca urat azi-noapte, e si mucios rau, cred ca a agatat un virus de pe undeva, ca-i toata familia la pamant.Sper sa n-ajung pe la urgenta cu el zilele astea;mai avem si aniversarea finei noastre maine, nu stiu daca vom putea merge.

mai scrieti si voi care cum puteti, eu citesc cand pot, dar nu am prea scris.sper sa nu fie bolnaviori puii vostri

Cristina, mamica lui Denis Mare

HAIDETI SA-L AJUTAM URGENT PE ALEX http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687

NU OCOLITI! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802

Mergi la inceput